Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay kokoreç kışın çiğkofte ve kokoreç çok guzel gıdıyor acılı acılı:)) evet bencede duşer bu hafta şoyke 600 grm hedefm

sağol bebeğim grip oldum boğazlarımda çok ağrıyo
oy yanına ıhlamur falan alsaydın termusta demleyip ılık su iç bogazlarını yumusatır

Ay kokoreç kışın çiğkofte ve kokoreç çok guzel gıdıyor acılı acılı:)) evet bencede duşer bu hafta şoyke 600 grm hedefm
bunları yemeyeli uzun zaman oldu az daha sabretmem lazım
regl yaklastıkca daha da artı olmada

ay hasta olmayasın sakın
4lt su nasıl içiyosn bebeğim bi bana da anlat hele bn günde 1lt anca
düğüne göbeğim gitmicek bn kabullendm artık
oldum bile
hazır su içiyorum yanımda sürekli su şişesi var 1 lt lik mutfakta da 5 lthazır şişe mutfağa her girdiğimde su içiyorum dün akşam kaç büyük bardak içtiğimi hatırlamıyorum bile ...
biraz spor yaparsan gider o göbek son 15 gün 50 mekik çeksen günde iş tamamdır

oy yanına ıhlamur falan alsaydın termusta demleyip ılık su iç bogazlarını yumusatır

ıhlamur var ofiste ben zencefil bal limon aldım sıcak su isteyip icicem thylotta var (nasıl yazılıyodu ya ) suyumda soğuk yavaş yavaş iciyorum

hava birden soğudu dikkat etmek lazım
evet kuzum haftasonu üsümüstüm biraz bide soğuk sı içtim birden oldu

hastalık hiç çekilmiyo ya hele grip
ben aklıma gelirse içiyorum anca o da cok nadir spora da vaktim olmuyo ama her gören zayıflamışsın diyo bu kadar yeter galiba kendimi teselli ediyim

thyffkdjfkjfkf yazcan cahil

Aynen yaaa inş olmaz az kaldı neyse gorcez artımı eksımı sabıtmı

Kizlar aksama kardesim yemege gelecek
Ne yapsam gelmiyor aklima
Bir menu cikarir misiniz bana?

Sadece sevdigi icin kasarli patatesli borek aklimda
Baska ne olabilir
Yine seviyor diye hazir sekerpare alabilirim

Gunaydin kizlar

Giremedim 2 gun cok hastayim. Hem adettim hem öksürüğüm var nasil ahsta oldum anlatamam tatil burnumdan geldi bildirimde yapamadim

Kizlar aksama kardesim yemege gelecek
Ne yapsam gelmiyor aklima
Bir menu cikarir misiniz bana?

Sadece sevdigi icin kasarli patatesli borek aklimda
Baska ne olabilir
Yine seviyor diye hazir sekerpare alabilirim
böreğin yanına tatlıda hazırlamışsın salata türü bişeyde yap istersen kuzum senin içinde iyi olur hem
bide istrsen bulgurlu kuru patlıcan dolması da güzel gider

Gunaydin kizlar

Giremedim 2 gun cok hastayim. Hem adettim hem öksürüğüm var nasil ahsta oldum anlatamam tatil burnumdan geldi bildirimde yapamadim
geçmiş olsun kuzum şimdiyi mi buldun hasta olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…