- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #233.741
Cok iyiSabah
Soğanlı peynırlı ıkı yumurta
Bır dılım ekmek
Az labne ve reçel
Domates salatalık biber
Oğle
Ikı kepçe yayla çorbası
Ikı kaşık kavurma
Çoban salata
Bır dılım ekmek
Ara
Badem fındık bırkac tane
Akşam
2 fırında tavuk baget
2 elma dılım patates
Ars ogun yap cnm aksamlari gecistirmeSabah kahvaltım
1dikim peynir
2dikim salatalık
Ara ögün
Yok
Öglen yemegi
6tane mercimek köftesi
1dilim bisküvili sütlü tatlı
4bardak şekersiz çay
Ara ögün
Yok
Akşam yemegi
1fincan nescafe
Spor hiç yerime oturmadım valla
1 vapuru anlarım da 2 vapurGünaydın kızlar günüm çok garip başladı iki vapur kaçırdım bu beni biraz telaşlandırıyor galiba iyi bir günümde değilim bugün
- 700 mü vallah bravo kız nasıl verdin iki günde bende 69,80 oldum wc sorun ödem var pöfffgünaydın beybilerrrrr
-700 den merhabalaarr
cuma:54.5
bugün:53.8
hafta sonum pek yogundu ugrayamadım napıyosunuz kızlar keyifler nasıl
dün biraz az yemiş olabilirim kuzum- 700 mü vallah bravo kız nasıl verdin iki günde bende 69,80 oldum wc sorun ödem var pöfff
Oo super ne yemedın boyle :)))günaydın beybilerrrrr
-700 den merhabalaarr
cuma:54.5
bugün:53.8
hafta sonum pek yogundu ugrayamadım napıyosunuz kızlar keyifler nasıl
dün akşam yemeğinde tost yedim ve 4 gibi ondan galiba beybi yoksa nerde görülmş nm hafta sonundan eksiyle cıktıgımOo super ne yemedın boyle :)))
Aynen bende hiç çıkmıyorm dun ıyıde ctesı kotuydu menumdün akşam yemeğinde tost yedim ve 4 gibi ondan galiba beybi yoksa nerde görülmş nm hafta sonundan eksiyle cıktıgım
yani biraz saçma olur sanki+100um bende bır hafta var reglme şimdiden odem olmaz dımı:))
hafta sonu hep aynıAynen bende hiç çıkmıyorm dun ıyıde ctesı kotuydu menum
bilemiyorum ki adet tarihim yaklaşıyor o dönemde böyle oluyorum ödem çatlama iğnesinden gittikçe azalıyor günde 4 lt kadar su içiyorum sanırım sırf ödemi atayım diye ... balgamda söküyorum sürekli kösürüyorum hasta olmamam gerekli ya herşey olurdün biraz az yemiş olabilirim kuzum
sen ilaçlardan mı oldun böyle anlamadım ki bitki cayi falanda içemiyosn rahatlatsın diye napcaz bilmem
ay hasta olmayasın sakınbilemiyorum ki adet tarihim yaklaşıyor o dönemde böyle oluyorum ödem çatlama iğnesinden gittikçe azalıyor günde 4 lt kadar su içiyorum sanırım sırf ödemi atayım diye ... balgamda söküyorum sürekli kösürüyorum hasta olmamam gerekli ya herşey olur
en güzelini yapıyorsun düğüne az kaldı biraz sıkman gerekli
geçmiş olsun kuzum noldu neyin vaarrrgünaydın kızlar ben çok hastayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?