- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #233.721
Aman dikkat et nane limon da kaynat iç c vitamini alGrıp oluyorm galıba bır uşume geldı 3 bardak ıhlamur içtım şuan iyigibiyim inş olmam ya
Evet cnm mandalına çıkmış alıp yemem lazımAman dikkat et nane limon da kaynat iç c vitamini al
Evet çıktı yakında portakal da çıkar...Evet cnm mandalına çıkmış alıp yemem lazım
Bencede çok lezzetliEvet çıktı yakında portakal da çıkar...
Ikisi favorim de azcık yeşil yeşil offff ağzımın suyu aktı şimdi
Evet bir de tuz ile dene gerçi diyette tuz cız ama olsun bir lokma dene süper oluyorBencede çok lezzetli
Erık gıbı onada tuz atıyoruzyaEvet bir de tuz ile dene gerçi diyette tuz cız ama olsun bir lokma dene süper oluyor
EvetttErık gıbı onada tuz atıyoruzya
Yok artıkkolay gelsin bende işteyim canım sıkılıyo standart1 saate çıkarım dün başka bi yere görüşmeye gittim istediğim parayı verirseler oraya giricem tabi bide ararsalar
biyere gittim kapaliyim diye istemediler
Ben evdeydim bugün kendimi yormadan temizlik yaptım uzandım biraz şimdi de ders çalışıyorum ara verdim sen naptın bugünHerkescıkler gezmelerdemı
Menün çok güzel afiyet olsun protein ağırlıklı olmuşSabah
Soğanlı peynırlı ıkı yumurta
Bır dılım ekmek
Az labne ve reçel
Domates salatalık biber
Oğle
Ikı kepçe yayla çorbası
Ikı kaşık kavurma
Çoban salata
Bır dılım ekmek
Ara
Badem fındık bırkac tane
Akşam
2 fırında tavuk baget
2 elma dılım patates
Iyı yormada kendını daha var dımı bellı olmasına..napyım bende bugun temızlık yaptım dışarı çıktık parka fln gotrdm kızımı eve gl yemek yap ye şimdıde uzanıp dızı ızlıyorm hiç iş bitmiyor ben bıtıyorum:))Ben evdeydim bugün kendimi yormadan temizlik yaptım uzandım biraz şimdi de ders çalışıyorum ara verdim sen naptın bugün
Evet biten iş yapsalarmış keşkeIyı yormada kendını daha var dımı bellı olmasına..napyım bende bugun temızlık yaptım dışarı çıktık parka fln gotrdm kızımı eve gl yemek yap ye şimdıde uzanıp dızı ızlıyorm hiç iş bitmiyor ben bıtıyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?