Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yok artık
Hayirlisi olsun kuzum inşallah güzel bi iş bulursun

Sabah
Soğanlı peynırlı ıkı yumurta
Bır dılım ekmek
Az labne ve reçel
Domates salatalık biber
Oğle
Ikı kepçe yayla çorbası
Ikı kaşık kavurma
Çoban salata
Bır dılım ekmek
Ara
Badem fındık bırkac tane
Akşam
2 fırında tavuk baget
2 elma dılım patates

Menün çok güzel afiyet olsun protein ağırlıklı olmuş

Ben evdeydim bugün kendimi yormadan temizlik yaptım uzandım biraz şimdi de ders çalışıyorum ara verdim sen naptın bugün
Iyı yormada kendını daha var dımı bellı olmasına..napyım bende bugun temızlık yaptım dışarı çıktık parka fln gotrdm kızımı eve gl yemek yap ye şimdıde uzanıp dızı ızlıyorm hiç iş bitmiyor ben bıtıyorum:))

Evet biten iş yapsalarmış keşke
Ohh ne güzel mutlu olmuştur prenses ...
Evet var ya geçmiyor ki günler 8 koca gün var yarın yoğun geçecek salı günü de öyle... cesaret edersem evde test yapacam çarşamba günü akşam ama eşim de yapma diyor bekleyelim .. ben çok sabırsızım ....

Yoruldum çok yoruldum hemde
Eşimin okuldan kız arkadaşı geldi akşam geç vakit haber verdiler poğaça yaptım kurabiye tatlı kek saat 2de yattım sabah 7 de kalktım evleri süpürdüm sildim kısır yaptım mercimek köftesi yaptım sofra kur onlar gitti masayı topla makinaya yerleştir çamaşır topla katla yerleştir çocukları yıkadım yatırdım aha oturdum şükür Pert oldum valla çorbası yorgunum

Sabah kahvaltım
1dikim peynir
2dikim salatalık

Ara ögün
Yok

Öglen yemegi
6tane mercimek köftesi
1dilim bisküvili sütlü tatlı
4bardak şekersiz çay

Ara ögün
Yok

Akşam yemegi
1fincan nescafe

Spor hiç yerime oturmadım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…