Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugun daha guzel dun daha az gelmisti gozume afiyet olsun canm

Bezelye hem gaz yapıyo hem şişkinlik kuzu ya
Cnm et yıyınce yanı proteın bebısın kakasında kan cıkıyor
Ne yıcem sasıyrm
Pazı fasulye kabaktan öğğ geldı
Bamya dun pahalı dıye almadım
Bugun alayım paraları sacayım dedım bulamadım bıtmıs
Yemek onerılerıne acıgım
Sut yumurta et olmayacak

Menun guzel olmus
Ekmegı kesme
Hayatından komple cıkarmayacaksan kesme
Zayıflama donemınde beslenmen ana gıdaların duzenlı ve dısıplınlı hemde bol cesıtlı olmasıyla olur
Ekmek yememe yemek yememe şok dıyetlere gırıyor sonra yedıgımde hızlı kılo aldırıyor
Bende bunları dusun kuzu

Ömrüm diyetle geçeceği için sıkıntı yok hepsini göze aldım valla bugüne kadar hep yedim şimdide karar verdim yemiycem kuzum dünyada rahatlık varmış hafifledim yahu
Ay eliptik yapıyom şuan terler boynuma aşa akıyor kendimden igrendim resmen göğüs arama doluyor

Ay ne guzel emek tanelerı
Duş alınca kuş gıbı hıssedersın

Ay ne guzel emek tanelerı
Duş alınca kuş gıbı hıssedersın
Aynen mutlu oluyorum ya içime Karataymı kaçtı nedir bilmiyorum bi azim bi kararlılık var bende Allahım daim etsin inş bugün komşum geldi ilk defa dar tayt ve tişörtle gördü beni ay dedi nasıl süzülmüşsün heveslendim sana bendemi başlasam ama ben beceremiyom dayanamayıp yiyorum sen ekmegi demi kestin dedi evet dedim dedi demekki yemeyince veriliyormuş kilo daha bi heveslendim valla

mersinde yaşıyorum ..... bulamadım yaa horoz alıp kesebiliriz sadece onu da kim temizleyecek zor iş ....
bende yoğun sayılır son 2 firmanın bs baları kaldı çıkana kadar bitiririm yarın rahatım ....
Himsss guvendiginiz bur kasap varsa oraya sorabilirsjn aslinda :) isin zoru sende canim ben kdv iadeleriyle ugrasiyorum

Amanin dehset bir menu bayildim

emzoten birisi icin gayet guzel bencede afiyet olsun

Hayranlıkla mı
Corba agirlikta beslensen yorgurt corbasi sehriye corbasi falan guzel tutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…