- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #234.321
cok geçmiş olsun kuzummBüyük oglum ateslendı hastalıktan kurtaramacagız bız
köy tavuğunu ben bulsam keşke çok özledim tavuk yemeyiöyle yapayım şekerimmfotomu eklesemmki D
anatırım tebeeeetoplu cevap yazıcam
ay çok pissin yaaa ayy çok fenaaa sinirsin yaaa çok gaza getirdin ama yaaa aman öğlen yemeğide neymiş yemeyim ben yaaa hem bebik ypamış hemde 34 bedene düşmüş pis olduğunu söylemişmiydim gıcıkda diyeiblirmiyim.
kuzucuğunuu öp benim için .
tavukla arama mesafe koydum çok severim kendileriinii kasaba 3 adet köy tavugu sipariş ettim onu yiyebilirim dim
spor yap sen sporevi toplarkende tempolu topluyorsunudr eminim ben yaa bir iki bir ikii
yerizz yaa ayıp ettin yaaaa adres ver hemen gönderem
hemen sukoyuveridn beeeeyaaa
Insallah olmaz cnm yaAyy gecmis olsun canim yaa tam hastalik havalari bende kormuyom kiz hastalanacak diye
şahanenasssınızzz kızlar
level atlamış gibisin şahane dediğine göreşahanesen nasılsın kuzuuummm
ya evet sıkılmaka çığır açtım artıklevel atlamış gibisin şahane dediğine göre
iyi çay içiyorum test günü hesabı yapıyorumgünler niye bu kadar uzun yaa
pazartesi ama cuma yapmayı düşünüyorum arkdaşım kanda çıkar dedi kan yaptır ondan da tırstımya evet sıkılmaka çığır açtım artıkönceden bieşylerle ugrasıyorum şimdi hiç bişey yapmadan oturabiliyorm
cumaydı dimiay hadi inşallhh yaaa cabuk geçsn zaman hakkettennn
sen yapma test kuzu bak kızlar olmasa da var gibi cıkabiliyo demişlerdi boş yere ümitlenmeyelimpazartesi ama cuma yapmayı düşünüyorum arkdaşım kanda çıkar dedi kan yaptır ondan da tırstımpazartesi yi beklerim muhtemelen zamanda akmıyor durmasını istersem deli gibi akar ....
ben birşey yapmadan oturamam kafayı yerim sanırımsende ilerleme var
ben nereyi izlicem boş duvar mısen yapma test kuzu bak kızlar olmasa da var gibi cıkabiliyo demişlerdi boş yere ümitlenmeyelim
bişey olmuyo ya oturuyosun öle etrafı izliyosn fln
Aynen benimdeKvdemde bana koymustu örgü sallar neyim bazanin altinda yatiyo
gittim geldim bile
DİŞÇİden sonra gezdin miAyy ben geldimmmmm ilk disciye ugradimm temizlikksonra gezdik suan bacaklarm agriyoooo
stres yapma öyle cokkkk bosuna kendini beyinini yormaben nereyi izlicem boş duvar mıizle bakalım ....
stres hat safhada şuan kaç kişi ile konuşuyorum bilmiyorum sırf zaman geçsin kafam dağılsın diye ama nerdeee
Evet disciye ugradik sonra gezmeyeeeee bacaciklarm agridi niyeyseDİŞÇİden sonra gezdin mi
stres yapma öyle cokkkk bosuna kendini beyinini yorma
ahahaha indirimdeyse tabikide alcaksnEvet disciye ugradik sonra gezmeyeeeee bacaciklarm agridi niyeyseniye kizz gidilmezmiiiii
Camasir sepetimi degiscektim sans eseri englshde indirimdeymis kaptim onuda odedim esim gelirken alcakindirim beni niye bukadr sevndirdi pek denk gelmiyorm ondan zaar
Bende guzeldi ama skildim tutma yeri kopmsti simdiki beyaz sert sepetten onceki yumusakti. Kapakli tek ama bolmeli degl benm istedgm gbi yani.ahahaha indirimdeyse tabikide alcaksnbende hiç dayanamam eger yüklü bi fiyat indirimiyse kesin alırım ihtyacm olmasada kirli sepetide şimdi idareten aldm biraz zman geçsn beyaz renkli ayrı bölmelilerden alcam
Eşim benimle şakayla karışık acayip dalga geçti ona o lafları yedirmem lazım
Az yiyorsun diyip canımı sıkmayın benim ölüm orucuna giricem
Tutmayın beni lennnnnn
kirli sepeti diyip geçmemek lazım evde ki görevi cok büyükBende guzeldi ama skildim tutma yeri kopmsti simdiki beyaz sert sepetten onceki yumusakti. Kapakli tek ama bolmeli degl benm istedgm gbi yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?