Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

köy tavuğunu ben bulsam keşke çok özledim tavuk yemeyi

level atlamış gibisin şahane dediğine göre
iyi çay içiyorum test günü hesabı yapıyorum günler niye bu kadar uzun yaa
ya evet sıkılmaka çığır açtım artık önceden bieşylerle ugrasıyorum şimdi hiç bişey yapmadan oturabiliyorm
cumaydı dimi ay hadi inşallhh yaaa cabuk geçsn zaman hakkettennn

ya evet sıkılmaka çığır açtım artık önceden bieşylerle ugrasıyorum şimdi hiç bişey yapmadan oturabiliyorm
cumaydı dimi ay hadi inşallhh yaaa cabuk geçsn zaman hakkettennn
pazartesi ama cuma yapmayı düşünüyorum arkdaşım kanda çıkar dedi kan yaptır ondan da tırstım pazartesi yi beklerim muhtemelen zamanda akmıyor durmasını istersem deli gibi akar ....
ben birşey yapmadan oturamam kafayı yerim sanırım sende ilerleme var

sen yapma test kuzu bak kızlar olmasa da var gibi cıkabiliyo demişlerdi boş yere ümitlenmeyelim
bişey olmuyo ya oturuyosun öle etrafı izliyosn fln

sen yapma test kuzu bak kızlar olmasa da var gibi cıkabiliyo demişlerdi boş yere ümitlenmeyelim
bişey olmuyo ya oturuyosun öle etrafı izliyosn fln
ben nereyi izlicem boş duvar mı izle bakalım ....
stres hat safhada şuan kaç kişi ile konuşuyorum bilmiyorum sırf zaman geçsin kafam dağılsın diye ama nerdeee

Ayy ben geldimmmmm ilk disciye ugradimm temizlikk sonra gezdik suan bacaklarm agriyoooo
DİŞÇİden sonra gezdin mi

ben nereyi izlicem boş duvar mı izle bakalım ....
stres hat safhada şuan kaç kişi ile konuşuyorum bilmiyorum sırf zaman geçsin kafam dağılsın diye ama nerdeee
stres yapma öyle cokkkk bosuna kendini beyinini yorma

DİŞÇİden sonra gezdin mi

stres yapma öyle cokkkk bosuna kendini beyinini yorma
Evet disciye ugradik sonra gezmeyeeeee bacaciklarm agridi niyeyse niye kizz gidilmezmiiiii

Camasir sepetimi degiscektim sans eseri englshde indirimdeymis kaptim onuda odedim esim gelirken alcak indirim beni niye bukadr sevndirdi pek denk gelmiyorm ondan zaar

ahahaha indirimdeyse tabikide alcaksn bende hiç dayanamam eger yüklü bi fiyat indirimiyse kesin alırım ihtyacm olmasada kirli sepetide şimdi idareten aldm biraz zman geçsn beyaz renkli ayrı bölmelilerden alcam

Eşim benimle şakayla karışık acayip dalga geçti ona o lafları yedirmem lazım
Az yiyorsun diyip canımı sıkmayın benim ölüm orucuna giricem
Tutmayın beni lennnnnn

ahahaha indirimdeyse tabikide alcaksn bende hiç dayanamam eger yüklü bi fiyat indirimiyse kesin alırım ihtyacm olmasada kirli sepetide şimdi idareten aldm biraz zman geçsn beyaz renkli ayrı bölmelilerden alcam
Bende guzeldi ama skildim tutma yeri kopmsti simdiki beyaz sert sepetten onceki yumusakti. Kapakli tek ama bolmeli degl benm istedgm gbi yani.

Eşim benimle şakayla karışık acayip dalga geçti ona o lafları yedirmem lazım
Az yiyorsun diyip canımı sıkmayın benim ölüm orucuna giricem
Tutmayın beni lennnnnn
kendien gel sakin ol

Bende guzeldi ama skildim tutma yeri kopmsti simdiki beyaz sert sepetten onceki yumusakti. Kapakli tek ama bolmeli degl benm istedgm gbi yani.
kirli sepeti diyip geçmemek lazım evde ki görevi cok büyük ve cok şahane çeşitleri var bayılıyorm seninki nası bakiiimmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…