- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #234.341
yulaf dedim kocama cornflakes almışKuzum keske cornflakes yerine yulaf alsaydin baya tok tutardi seni bu hazir gevrekler sekerli oluyoama menun cok guzel begendim aksam yemegini az da olsa ye hep canim kesme tamamen
inş. kolay olur canım inş.İlk gitmeden cok hevesliydi ama bu aralar seni ozlersem napicam demeye basladi bende olsun kizim bende islerimi halletcem sen gelene kadar sonra ikimiz vakit geciricez falan diyorum bakalim neler yasicaz
3.senesi bu yıl ama çocuk işteee yapıyor yapacağınııı. çok zayıflamaaa ozamannnnnnDaha önce krese falan gıtmesı galıba
Keske bızde gıdebılsek :) onların yerınde olsak:)
Cnm bnmde tam 36 olmam ıcın 55 kılo olmam lazım
Oda cagla sıkel gıbı oluyo cırkın oluyrm
36 kalıbına gore bazı seylerde oluyor
Sende bnm gıbısın demek
Uzun yapılı
çokk geçmiş olsun açıldı sezon çocukların yakasına yapışır hastalık artıkBüyük oglum ateslendı hastalıktan kurtaramacagız bız
nerde yaşıyorsun şekerim yokmu oralardaköy tavuğunu ben bulsam keşke çok özledim tavuk yemeyi
yorgunnnnnnnnnnn sen nasılsınnasssınızzz kızlar
mersinde yaşıyorum ..... bulamadım yaa horoz alıp kesebiliriz sadece onu da kim temizleyecekyulaf dedim kocama cornflakes almışbenden başakd akimse yemez onu çöpe gitmesin yoksa sevdiğimden değil yani
henüz akşam yemeğini kesebilecek durumd adeğilim ilerleyen zamanalrda inş.
inş. kolay olur canım inş.
3.senesi bu yıl ama çocuk işteee yapıyor yapacağınııı. çok zayıflamaaa ozamannnnnn
çokk geçmiş olsun açıldı sezon çocukların yakasına yapışır hastalık artık
nerde yaşıyorsun şekerim yokmu oralarda
yorgunnnnnnnnnnn sen nasılsın
Hahahahahaah tmmkendien gel sakin ol
kirli sepeti diyip geçmemek lazım evde ki görevi cok büyükve cok şahane çeşitleri var bayılıyorm seninki nası bakiiimmmmmmm
bende geçen gittim çamaşırlık aldm sanki ne çamaşırımız cıkcaksa o kadar bi tane balkonda oldu bi tane oda içindeHahahahahaah tmm
Hahahahahaa kurutmak icinmi masallahbende geçen gittim çamaşırlık aldm sanki ne çamaşırımız cıkcaksa o kadar bi tane balkonda oldu bi tane oda içinde
Hahahahahaa kurutmak icinmi masallahbemmki alt bolgedi vikiyo ya sinir oldum. Bende herseyi degismeye ne merakliyim bide iki kanat harici 2 kanat daha acilan var ondan alcam bizde 10kisi yasiyoruz sanki haftada kac kere makina calisiyo
Zenginim diye herseyi almak zorundamiyimaslında en temizi kurutma makinası ama o kadar zenginlemedm sen alsana
sizde minik kuzus varr kirletiyodur işi ne
zenginlerin herşeyleri olurZenginim diye herseyi almak zorundamiyimhahahahahahaha huloooog kahkaha attim ay ne biliyimm almadm belki alrm sonra yetismezse aksam asiyorum sabaha kuruyo zaten sonra katla yerlestir utusu
Kiz kurutma makinasi hemencik yaparsa ozaman hemen katlamak lazmsen delimisin hagagahagahahahagdgah
Hahahahahahahahah yok artikkkkkkkzenginlerin herşeyleri olur
ben bi akrabann evinde görmüştm kadın hiç bieşyini katlamamış bi süre iş yogunlugundan dolaplaında eşya kalamış falan 2 saat esya katlamıştk
bende asmasını sevmiyorum ütü yine bi nebze tv karsısında faan gideri varHahahahahahahahah yok artikkkkkkkben utuye gicik oluyorum bide katlayip yerlestirmeye
Hahaha yok ya benm kisin fazla utum cikmiyo ama yazin full daha cok oda sicakta buharlasiyormbende asmasını sevmiyorum ütü yine bi nebze tv karsısında faan gideri var
Ütü yapmayı seviyorum niyeyse amacı anda yapıp bitirmem lazım parça parça değilHahaha yok ya benm kisin fazla utum cikmiyo ama yazin full daha cok oda sicakta buharlasiyormkiz asmakta ne var allah seni
Bu menüyü hayranlikla takip ediyorumİşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 7:30 kahvaltı
1 cay, 5 adet siyah zeytin, salatalik, bir kup keci peyniri , 1 dilim kizarmis ekmek, böğürtlen reçeli, 3 yesil zeytin, tahın helvası
Ara ogun 10:30
10 badem
2 hurma
2 kupa rezene
Oglen 13:30
1 porsıyon bezelye yemegı
4 yk bulgur pılavı
1 dılım ekmek
Dereotlu coban salata
Ara öğün 15:00
1 nektarin
Aksam 17:30
4 yk bulgur pılavı
1 dılım ekmek
Dereotlu coban salata
Ara ogun 21:00
Bir kase uzum yerim
Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor
İse basladigimdan beri daha cok acikiyrm
Sut sagdigim icin sut yapacak ve alerji seyler yapmayacak
Sut sagıyorum dıye tahın helvası yıyrm sut yapıyor
Cuma kilo:76.4
Güncel kilo: 76.4
Haftalık hedef: -700
Hedefe kalan: -700
İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Besinci hafta kilo kaybi: 700
Altıncı hafta kilo kaybı: 1000
Yedinci hafta kilo kaybi:700
Sekizinci hafta kilo kaybi:500
Dokuzuncu hafta kilo kaybi:600
Bu hafta kilo kaybi: 0
Toplam kayip: 8500
Ana hedefe kalan:3400"
Ay çok güzelSabah kahvaltım
1kase yogurt 2kaşık yulaf ezmesi 6tane siyah üzüm kattım yedim
Ara ögün
Yok
Öglen yemegi
1kase domates çorbası
5tane fırında köfte
5tane kibrit patates
2kaşık yeşil salata
Ara ögün
Yok
Akşam yemegi
1kepçe domates çorbası
2tane köfte
2kibrit patates
Spor 1saat eliptik
30dk bacak hareketleri
1lt dukan birası
1.5litre su
Ne yidin çabuk süleeeeeeAy çok güzelben yazsam taşa sopaya tutarsiniz beni kesin
Bezelye hem gaz yapıyo hem şişkinlik kuzu yaİşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 7:30 kahvaltı
1 cay, 5 adet siyah zeytin, salatalik, bir kup keci peyniri , 1 dilim kizarmis ekmek, böğürtlen reçeli, 3 yesil zeytin, tahın helvası
Ara ogun 10:30
10 badem
2 hurma
2 kupa rezene
Oglen 13:30
4 yk bulgur pılavı
1 dılım ekmek
Dereotlu coban salata
Ara öğün 15:00
1 nektarin
Aksam 17:30
4 yk bulgur pılavı
1 dılım ekmek
Dereotlu coban salata
Ara ogun 21:00
Bir kase uzum yerim
Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor
İse basladigimdan beri daha cok acikiyrm
Sut sagdigim icin sut yapacak ve alerji seyler yapmayacak
Sut sagıyorum dıye tahın helvası yıyrm sut yapıyor
Cuma kilo:76.4
Güncel kilo: 76.4
Haftalık hedef: -700
Hedefe kalan: -700
İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Besinci hafta kilo kaybi: 700
Altıncı hafta kilo kaybı: 1000
Yedinci hafta kilo kaybi:700
Sekizinci hafta kilo kaybi:500
Dokuzuncu hafta kilo kaybi:600
Bu hafta kilo kaybi: 0
Toplam kayip: 8500
Ana hedefe kalan:3400"
Yicem birazdanNe yidin çabuk süleeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?