Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben 165 im coh da uzun sayilmam gabil it zayifam
hayır benem en zayıf en kuru benemmmmmm
spor yapaydm şimdiye daştım daaaaşşş tembelliğin gözü kör olsundu ,

Gelin oldugun icin en zayif sensn derimmm (gelinlik etek bol tabi)
soz ennnn kuru sensn dirim (yalanciktan)
Sonra gelince yine sekrpncari kuru olur hahhaahahahahahahha
neyse olsun azıcıkta olsa övün beni nolur beeeee hadi beeeeee

hayır benem en zayıf en kuru benemmmmmm
spor yapaydm şimdiye daştım daaaaşşş tembelliğin gözü kör olsundu ,

neyse olsun azıcıkta olsa övün beni nolur beeeee hadi beeeeee
İste ben cok sportmen bi insan oldugumdan ben hakettim kurulugu taağam tağam sen yeni gelinsin kuru gelinsin sen balayinda şişecen sen ossundu

Hahahahahaha kiyamamammmmmmmmm su pancarida havalandiriyoruz
hee dieeemiii hadi itiraf et üzülmesin diye kuru diyon ona kankan diye öle diyon hadi söyle söyle

İste ben cok sportmen bi insan oldugumdan ben hakettim kurulugu taağam tağam sen yeni gelinsin kuru gelinsin sen balayinda şişecen sen ossundu
düğünden sonra vulloonngggghhh diye bütün yaglarım bi anda fırlıcakmş gibi hissediyom

hee dieeemiii hadi itiraf et üzülmesin diye kuru diyon ona kankan diye öle diyon hadi söyle söyle

düğünden sonra vulloonngggghhh diye bütün yaglarım bi anda fırlıcakmş gibi hissediyom
Yoook gercehtennnnnn sende biliyosunnn cok kuru hatta kuru dye kizdmmm kisksnmaaaa sendee calis seninde olur benimdee

Megerse içine cekiyomussun dugun sonrasi bi birakirmissin hersey firlarmiskabusssadam sok kadin mahçup ne diyom bende bilmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…