- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #234.421
nikah fotomu atıcam pazartesi o zaman karar ver ve benm zayıf oldugumu söyle tm mıOda cok uzun degildee o cidden kupkuru blmiyomsn
Ayyyyyyyyyyy
Ben 165 im coh da uzun sayilmamdimik iylikısa boylu olmak ne zamandan beri suc oldu
Gelin oldugun icin en zayif sensn derimmm (gelinlik etek bol tabi)nikah fotomu atıcam pazartesi o zaman karar ver ve benm zayıf oldugumu söyle tm mı
Ossun ossun atay dur göndertiiimm ama tam bitmemiş daha eksikleri var
hayır benemBen 165 im coh da uzun sayilmamgabil it zayifam
neyse olsun azıcıkta olsa övün beni nolur beeeee hadi beeeeeeGelin oldugun icin en zayif sensn derimmm (gelinlik etek bol tabi)
soz ennnn kuru sensn dirim (yalanciktan)
Sonra gelince yine sekrpncari kuru olurhahhaahahahahahahha
NihihihihijGelin oldugun icin en zayif sensn derimmm (gelinlik etek bol tabi)
soz ennnn kuru sensn dirim (yalanciktan)
Sonra gelince yine sekrpncari kuru olurhahhaahahahahahahha
Hahahahahaha kiyamamammmmmmmmm su pancarida havalandiriyoruzhayır benemen zayıf en kuru benemmmmmm
spor yapaydm şimdiye daştım daaaaşşştembelliğin gözü kör olsundu ,
neyse olsun azıcıkta olsa övün beni nolur beeeee hadi beeeeee
İste ben cok sportmen bi insan oldugumdan ben hakettim kuruluguhayır benemen zayıf en kuru benemmmmmm
spor yapaydm şimdiye daştım daaaaşşştembelliğin gözü kör olsundu ,
neyse olsun azıcıkta olsa övün beni nolur beeeee hadi beeeeee
NihahahahahohaoahiHahahahahaha kiyamamammmmmmmmm su pancarida havalandiriyoruz
hee dieeemiiiHahahahahaha kiyamamammmmmmmmm su pancarida havalandiriyoruz
düğünden sonra vulloonngggghhh diye bütün yaglarım bi anda fırlıcakmş gibi hissediyomİste ben cok sportmen bi insan oldugumdan ben hakettim kurulugutaağam tağam sen yeni gelinsin kuru gelinsin sen balayinda şişecen sen ossundu
Yoook gercehtennnnnn sende biliyosunnn cok kuru hatta kuru dye kizdmmmhee dieeemiiihadi itiraf et üzülmesin diye kuru diyon ona kankan diye öle diyon hadi söyle söyle
düğünden sonra vulloonngggghhh diye bütün yaglarım bi anda fırlıcakmş gibi hissediyom
hee bayacana kuruYoook gercehtennnnnn sende biliyosunnn cok kuru hatta kuru dye kizdmmmkisksnmaaaa sendee calis seninde olur benimdee
oooo poncik hanımlaaaa gelmişleeeeGünaydın kızlar
Megerse içine cekiyomussun dugun sonrasi bi birakirmissin hersey firlarmishee dieeemiiihadi itiraf et üzülmesin diye kuru diyon ona kankan diye öle diyon hadi söyle söyle
düğünden sonra vulloonngggghhh diye bütün yaglarım bi anda fırlıcakmş gibi hissediyom
Senii öpeceyimmmmYoook gercehtennnnnn sende biliyosunnn cok kuru hatta kuru dye kizdmmmkisksnmaaaa sendee calis seninde olur benimdee
Giniydinlar pincikcimGünaydın kızlar
Zayif seviremhee bayacana kuruniye o kadar kuruysa sanki 1 cocuk anasısın sen nerde döt göbek niye uyulmuyo bu türk kadını kurallarına bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?