- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #234.461
hahahahahahahahDüğünün sabahina kadini görüp bosanma davasi açtıydı ya bi adam
Acimasizcaaa olduuuu budemek içinde de pek etkileyici bişeyi yokmuşsa ahahahahaha:
Nerdesn sen hanmmmmmmYok valla bakmıyorum artık çıkarırsa bakarım didim
gene naptım
sen oylemi yaptinHee yaa o da kandirmacaya giriyo yani
Bugünün sebzesi napahsende sabah akşam
hahahahahahahah
Acimasizcaaa olduuuu bu
Nerdesn sen hanmmmmmm
sen oylemi yaptinkiz kahkha patlattim ya hahahahahahahaahahah
oo yemeden duramamBugünün sebzesi napahkarnabahar ye seven mi
Hee heryerime süründüm biseyler sokuşturmama gerek kalmadi etli butluydum göbemii icime cektimhahahahahahahah
Acimasizcaaa olduuuu bu
Nerdesn sen hanmmmmmm
Hahaahha bi an korktmHee heryerime süründüm biseyler sokuşturmama gerek kalmadi etli butluydum göbemii icime cektimo zamanlar makyaj yapmayi pek bilmiyidim coh küçüktüm giz cilt ürünü falan bilmezdim hic bi rimel bi eyeliner pembe rujum da olardi hep ama düğünümde saolsunlar boya fıçısına cevirdiler beni
Ama simdi full mekaup yapayrum pürüzsüz bi cildim yoh malesef sivilceli hepHahaahha bi an korktm
onu yedim bi kere begenmedim pek yemegi daha güzel banaklı baanaklıBesamel soslu karnabahar brokoli en sevdigimhillop
direnponcikdireniyorum
hahsız mıyımhahahahahahahah
Acimasizcaaa olduuuu bu
Nerdesn sen hanmmmmmm
Besamel soslu herseyi severinnonu yedim bi kere begenmedim pek yemegi daha güzel banaklı baanaklı
direnponcik
hahsız mıyım
Benimde oyle yataklara dusuyorumSende de mi varr kiz nye icmiyosun ilaci ki daha kotu olursun. Bende senede bi kere bronsit oluyorm. Sonuc serumla bitiyo
Sagol kusum evet ne yazikki hemde oyle boyle degil. Dun sirf uzum yiyebildimGecmis olsun hasta mi oldun sennn
Doktora gitmeliyim bugun yine. Tum mahalle benim oksurugumle uyuyup uyanıo saka gibiGeçmiş olsun daha kotu olmayasın Allah korusun iç ilacını hemencecık geçsin
kaynanamin yapmadigi sey kalmadi. Bebek gibi bakiliyorum ama kendimi okuz gibi hissediyorumhee örme gelinliğin üstüne asortik bişi öle değişik
yelekler patikler şallar bu kış şahane kombinler yapcam evde
ben bal kabaklı börek görmüş insanım artık hiç bişeye şaşırmıyorm
hamileyken ellerinden gelse yüne sarıp yatırcaklar anneleri
aslında idareten kllansaydın iyiymiş belki geçerdisırtına krem sürdür beybi hani şu vicks lerden sonra havlu koy sırtına yat biraz terle arkasından bi banyo madem iilaç kullanmıyosn bende care tükenmez
temizlet o zaman bebegiiimmm geçsinn bnm de 3 dişte vardı öyle teke düştü ama o geçmiyo niyeyse
Kiz bb kremin neyi cok deluAma simdi full mekaup yapayrum pürüzsüz bi cildim yoh malesef sivilceli hepgerci sivilcem olmasa da surerim ben ama yine de bb krem falan kullaniyom tabi size cok gelebilir ben sevdigim icin hepsi bi eglence geliyo evde degil tabi evde sadece goz makyaji disari cikarken sürüyom cildime
***14. TAKİM 537. ETAP***
lilipit (76.4// /%)
Blacksee55 (68.9 / / /%)
Gulumse25(92/ / /%)
Nilar(64.6 / / / %)
14. Takim ortalamasi:%
Gunaydin kızlar
Arada yapacam kimsenin unutmasina izin veremem zayif ve 36 beden oldugumu
@denetim AY AYY NE HEYCANLIII ALLAH HAYIRLI HABERŞER ALMAYI NASİPE TSİNNNkızlar bugün 11.ci gün kaldı son 4
Hahsizsinonu yedim bi kere begenmedim pek yemegi daha güzel banaklı baanaklı
direnponcik
hahsız mıyım
inşallah bu sene alacam maaşımıonu yedim bi kere begenmedim pek yemegi daha güzel banaklı baanaklı
direnponcik
hahsız mıyım
herşeyi seversin bilirinBesamel soslu herseyi severinn
cok mu öksürüyosun kiBenimde oyle yataklara dusuyorum
Sagol kusum evet ne yazikki hemde oyle boyle degil. Dun sirf uzum yiyebildim
Doktora gitmeliyim bugun yine. Tum mahalle benim oksurugumle uyuyup uyanıo saka gibi
kaynanamin yapmadigi sey kalmadi. Bebek gibi bakiliyorum ama kendimi okuz gibi hissediyorumkimseyi uyutmadim yaa
cıkar tabi kuzum şimdi hep su kaybın var hem yiyemiysn iyileşince artar kilon birazda olsaGunaydin kizlarDun sirf uzum yiyebildim. 2 kilo vermisim. Normal yediğimde bu kilo cikar dimi. Cunki su bile icemedim dogru dürüst
demeyeydn onuHahsizsin
bnde düğünden 1 gün önce maaş alcam ne faydası olcaksainşallah bu sene alacam maaşımı
evet ama korkuyorumAY BENİDE ALIN LİSTEYE YAAAA 3 HAFTA ÖNCEDEN GİRMİŞ MUAMELESİ YAPIN BANA NE OLUR 3 HAFTA ÇOK UZUN MOTİVASYONUM DÜŞERKİ((
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNN
MIH GİBİ AKLIMA KAZINDI VALLA 36 HIMM DEMEK 36 YAA GERÇEKTEN 36 MI
@denetim AY AYY NE HEYCANLIII ALLAH HAYIRLI HABERŞER ALMAYI NASİPE TSİNNN
Ayy ben cok seviyom makyaj yapmayi vallaKiz bb kremin neyi cok delubende kullaniyorm bazen
makyaji bende cok severm o baska biseyyy makyaj yapincaa fuulll sok etkisi yaratanlara diyorum
Benimde oyle yataklara dusuyorum
Sagol kusum evet ne yazikki hemde oyle boyle degil. Dun sirf uzum yiyebildim
Doktora gitmeliyim bugun yine. Tum mahalle benim oksurugumle uyuyup uyanıo saka gibi
kaynanamin yapmadigi sey kalmadi. Bebek gibi bakiliyorum ama kendimi okuz gibi hissediyorumkimseyi uyutmadim yaa
Noldu kizz sana böyleGunaydin kizlarDun sirf uzum yiyebildim. 2 kilo vermisim. Normal yediğimde bu kilo cikar dimi. Cunki su bile icemedim dogru dürüst
Gunaydin kuzumAY BENİDE ALIN LİSTEYE YAAAA 3 HAFTA ÖNCEDEN GİRMİŞ MUAMELESİ YAPIN BANA NE OLUR 3 HAFTA ÇOK UZUN MOTİVASYONUM DÜŞERKİ((
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNN
MIH GİBİ AKLIMA KAZINDI VALLA 36 HIMM DEMEK 36 YAA GERÇEKTEN 36 MI
@denetim AY AYY NE HEYCANLIII ALLAH HAYIRLI HABERŞER ALMAYI NASİPE TSİNNN
herşeyi seversin bilirin
cok mu öksürüyosun kibnde öyleydim şimdi baya azaldı öksürügüm fln ayva yapragı cok iyi geliyo öksürüğe bn ıhlamurun içine atmştm hep
cıkar tabi kuzum şimdi hep su kaybın var hem yiyemiysn iyileşince artar kilon birazda olsa
demeyeydn onu
bnde düğünden 1 gün önce maaş alcam ne faydası olcaksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?