Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Düğünün sabahina kadini görüp bosanma davasi açtıydı ya bi adam
hahahahahahahah

demek içinde de pek etkileyici bişeyi yokmuşsa ahahahahaha :
Acimasizcaaa olduuuu bu
Yok valla bakmıyorum artık çıkarırsa bakarım didim

gene naptım
Nerdesn sen hanmmmmmm
Hee yaa o da kandirmacaya giriyo yani
sen oylemi yaptin kiz kahkha patlattim ya hahahahahahahaahahah

hahahahahahahah

Acimasizcaaa olduuuu bu

Nerdesn sen hanmmmmmm
sen oylemi yaptin kiz kahkha patlattim ya hahahahahahahaahahah
Hee heryerime süründüm biseyler sokuşturmama gerek kalmadi etli butluydum göbemii icime cektim o zamanlar makyaj yapmayi pek bilmiyidim coh küçüktüm giz cilt ürünü falan bilmezdim hic bi rimel bi eyeliner pembe rujum da olardi hep ama düğünümde saolsunlar boya fıçısına cevirdiler beni

Hahaahha bi an korktm

Hahaahha bi an korktm
Ama simdi full mekaup yapayrum pürüzsüz bi cildim yoh malesef sivilceli hep gerci sivilcem olmasa da surerim ben ama yine de bb krem falan kullaniyom tabi size cok gelebilir ben sevdigim icin hepsi bi eglence geliyo evde degil tabi evde sadece goz makyaji disari cikarken sürüyom cildime

Sende de mi varr kiz nye icmiyosun ilaci ki daha kotu olursun. Bende senede bi kere bronsit oluyorm. Sonuc serumla bitiyo
Benimde oyle yataklara dusuyorum
Gecmis olsun hasta mi oldun sennn
Sagol kusum evet ne yazikki hemde oyle boyle degil. Dun sirf uzum yiyebildim
Geçmiş olsun daha kotu olmayasın Allah korusun iç ilacını hemencecık geçsin
Doktora gitmeliyim bugun yine. Tum mahalle benim oksurugumle uyuyup uyanıo saka gibi
kaynanamin yapmadigi sey kalmadi. Bebek gibi bakiliyorum ama kendimi okuz gibi hissediyorum kimseyi uyutmadim yaa

Gunaydin kizlar Dun sirf uzum yiyebildim. 2 kilo vermisim. Normal yediğimde bu kilo cikar dimi. Cunki su bile icemedim dogru dürüst

Kiz bb kremin neyi cok delu bende kullaniyorm bazen
makyaji bende cok severm o baska biseyyy makyaj yapincaa fuulll sok etkisi yaratanlara diyorum

***14. TAKİM 537. ETAP***

lilipit (76.4// /%)
Blacksee55 (68.9 / / /%)
Gulumse25(92/ / /%)
Nilar(64.6 / / / %)

14. Takim ortalamasi:%

AY BENİDE ALIN LİSTEYE YAAAA 3 HAFTA ÖNCEDEN GİRMİŞ MUAMELESİ YAPIN BANA NE OLUR 3 HAFTA ÇOK UZUN MOTİVASYONUM DÜŞERKİ((

Gunaydin kızlar

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNN

Arada yapacam kimsenin unutmasina izin veremem zayif ve 36 beden oldugumu

MIH GİBİ AKLIMA KAZINDI VALLA 36 HIMM DEMEK 36 YAA GERÇEKTEN 36 MI
kızlar bugün 11.ci gün kaldı son 4
@denetim AY AYY NE HEYCANLIII ALLAH HAYIRLI HABERŞER ALMAYI NASİPE TSİNNN

Besamel soslu herseyi severinn
herşeyi seversin bilirin

cok mu öksürüyosun ki bnde öyleydim şimdi baya azaldı öksürügüm fln ayva yapragı cok iyi geliyo öksürüğe bn ıhlamurun içine atmştm hep
Gunaydin kizlar Dun sirf uzum yiyebildim. 2 kilo vermisim. Normal yediğimde bu kilo cikar dimi. Cunki su bile icemedim dogru dürüst
cıkar tabi kuzum şimdi hep su kaybın var hem yiyemiysn iyileşince artar kilon birazda olsa
demeyeydn onu
inşallah bu sene alacam maaşımı
bnde düğünden 1 gün önce maaş alcam ne faydası olcaksa

evet ama korkuyorum

Kiz bb kremin neyi cok delu bende kullaniyorm bazen
makyaji bende cok severm o baska biseyyy makyaj yapincaa fuulll sok etkisi yaratanlara diyorum
Ayy ben cok seviyom makyaj yapmayi valla ama ne kadar makyaj yapsada insanin tipi belli oluyo bence

Noldu kizz sana böyle iyi msn bugun biraz Aynen kuzum sıvı kaybediyo vücut kilo iniyo ondan bence geri cikar ama vermissindir yine de

Gunaydin kuzum kiz bizim elimizde olan bisey degil genel kural bu 3. hafta listeye aliniyo ama seninde bi listen olacak adaylar listesi de var sende oraya yapacaksin bildirimini ben bugünü cuma sandimda liste attiydim yarin paylasilacak kilolar
Hee bazende 34 ama simdi 36 da sıkıyo olsun geçici bu kilo aha basladim diyete 3 kilocuk veririm hemen

olmaz olur mu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…