- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #234.441
günaydın çiçeeeemmmmmGünaydınlarrrrrrrrrrrr sabah güneşlerimmmm
ahahahahMegerse içine cekiyomussun dugun sonrasi bi birakirmissin hersey firlarmiskabusss adam sok kadin mahçup ne diyom bende bilmiyom
karnabahar bayılarammm kıymalı olcak bide yemegiZayif seviremsende seveceksin karnabahar ye
Hahahaahahah bencedeeeee sinir seyhee bayacana kuruniye o kadar kuruysa sanki 1 cocuk anasısın sen nerde döt göbek niye uyulmuyo bu türk kadını kurallarına bilmem
Gozumde canlandi oyle bir video vardiMegerse içine cekiyomussun dugun sonrasi bi birakirmissin hersey firlarmiskabusss adam sok kadin mahçup ne diyom bende bilmiyom
op bebegm opppSenii öpeceyimmmm
Hahahaahahah bencedeeeee sinir sey
Gozumde canlandi oyle bir video vardi○
op bebegm oppp
hoşgelmişsengeldim balım
Ama oylr vardir he asiriiiiii kalip gbi makyaj yapanlar dogal hali gorunce soka gireryedirelim ona yesin cok cok yesin
bizde yok öle yiğidin malı meydanda olurmşAma oylr vardir he asiriiiiii kalip gbi makyaj yapanlar dogal hali gorunce soka girerhahahaha ee ic camasiri da slikonlu sutyen takiyolar kocaman oluyo sonra gorunce oluyolardir hahahahaahahahahah
Hahahaha aynen bizde yooookk meydandaaa fazlacanabizde yok öle yiğidin malı meydanda olurmşneysek oyuz
okumştm bi yerde adam düğünden sonraki gün boşamış kandırıldm diye
Düğünün sabahina kadini görüp bosanma davasi açtıydı ya bi adamHahahaahahah bencedeeeee sinir sey
Gozumde canlandi oyle bir video vardi○
op bebegm oppp
demek içinde de pek etkileyici bişeyi yokmuşsa ahahahahahaHahahaha aynen bizde yooookk meydandaaa fazlacanaokadarda degil ne icin evlenmis onemli olan ic guzellik
Yerimyedirelim ona yesin cok cok yesin
Karnabahar yegeldim balım
Yok valla bakmıyorum artık çıkarırsa bakarım didimhoşgelmişsenne ettin iş bakyo musun
gene naptım
Hee yaa o da kandirmacaya giriyo yaniAma oylr vardir he asiriiiiii kalip gbi makyaj yapanlar dogal hali gorunce soka girerhahahaha ee ic camasiri da slikonlu sutyen takiyolar kocaman oluyo sonra gorunce oluyolardir hahahahaahahahahah
olsa bende yirim
sonuna kadar devam diyosnYok valla bakmıyorum artık çıkarırsa bakarım didim
gene naptım
Besamel soslu karnabahar brokoli en sevdigimahahahahsaçlar peruk kirpikler takma göğüsler tuvalet kagıdı
karnabahar bayılarammm kıymalı olcak bide yemegi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?