- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #234.521
tuzlayıp yemedim deme sakınıslak saçla cıkılır mı hele bu havalarda
mandalinayı mı tuzladın
herkese yaglar ballar sana eşşeğin ayagıHHhahahahaha pis bogaz
Ay bendeeee severmm erkekler olmasa biz full masayi gune cevirirdik
aynenn oda ondan soruyo zatenisimiz gucumz yemek ne yapcan ne yapcan kokunu yiyelimm hahahahahah
zaten akşam 5 te cıkıyosn oraya gitmen 5.30 6 da spora başlasn 2 saat haftada 6 saat eder var sen yap hesabınıspor salonunu sordum belediyenin aylık 70 Lira haftada 3 gün sabah 9dan akşam 8e kadar açık sadece bayanlar var gitsem mi
hiç denemedmde duymadm datuzlayıp yemedim deme sakın
ben hiç kurutmuyorum ki saçlarımı tarak şeklinde fönler oluyor ya onlardan alacam sanırım artık
ağzımın suyu aktı sıcak humus olcak ekmeğe banıp banıp yicenHHhahahahaha pis bogaz
Ay bendeeee severmm erkekler olmasa biz full masayi gune cevirirdik
aynenn oda ondan soruyo zatenisimiz gucumz yemek ne yapcan ne yapcan kokunu yiyelimm hahahahahah
nasıl bir yer alet mi var plates tarzı mı ...spor salonunu sordum belediyenin aylık 70 Lira haftada 3 gün sabah 9dan akşam 8e kadar açık sadece bayanlar var gitsem mi
sen reçel ile acı biberde yememişsindir şimdiherkese yaglar ballar sana eşşeğin ayagı
zaten akşam 5 te cıkıyosn oraya gitmen 5.30 6 da spora başlasn 2 saat haftada 6 saat eder var sen yap hesabını
hiç denemedmde duymadm da
Ayy mandalinayi hic tuzlamadim kizYEMEKTEN ÇOK MEZE SEVERİM SOFRADA SÜPER OLUYOR
OHH NE GÜZEL BENDE KUŞLAR İLE OYNAYIM AZCIK BARİ
MANDALİNA TUZLAYIP YİCEN ONU
YerimHHhahahahaha pis bogaz
Ayy uygunmus kiz ne guzel gitsenespor salonunu sordum belediyenin aylık 70 Lira haftada 3 gün sabah 9dan akşam 8e kadar açık sadece bayanlar var gitsem mi
Ayy humus cohh severinağzımın suyu aktı sıcak humus olcak ekmeğe banıp banıp yicen
Peynirle recel en sevdiğim ikili ama aci biberle denemedimsen reçel ile acı biberde yememişsindir şimdi
ağznın tadını bilmiyorsun sabah bir dene
ayvayı limon ve tuzla deneyin diyorlar büyüsün ayvalar denicem .... greyfurt ile dene tuzu seviyorsab greyfurtu ...Ayy mandalinayi hic tuzlamadim kizama ayva ve elmayi severim tuzla
Agzinj niye bozuyosnherkese yaglar ballar sana eşşeğin ayagı
zaten akşam 5 te cıkıyosn oraya gitmen 5.30 6 da spora başlasn 2 saat haftada 6 saat eder var sen yap hesabını
hiç denemedmde duymadm da
konu yemek olunca bizim grupağzımın suyu aktı sıcak humus olcak ekmeğe banıp banıp yicen
o dedikleriniiiiii hic yimedik bizsen reçel ile acı biberde yememişsindir şimdi
midem az rahatsız bu ara olmazsa gidip yicem harika bir lezzet üstüne tereyağı hmmmAyy humus cohh severin
reçel ve peynir bir arada da güzel oluyorPeynirle recel en sevdiğim ikili ama aci biberle denemedim
sen de miiAgzinj niye bozuyosn
konu yemek olunca bizim grup
o dedikleriniiiiii hic yimedik biz
Ayy greyfurtu tuzsuz yimem benağznın tadını bilmiyorsun sabah bir dene
ayvayı limon ve tuzla deneyin diyorlar büyüsün ayvalar denicem .... greyfurt ile dene tuzu seviyorsab greyfurtu ...
borek varmi borek ya da mantisen de mii
denemelisin harika oluyorrrr
Heee receli ben sade hic sevmem taze ekmee peyniri koyacan ustune cilek recelimidem az rahatsız bu ara olmazsa gidip yicem harika bir lezzet üstüne tereyağı hmmm
reçel ve peynir bir arada da güzel oluyoracı biber ile dene harika oluyor
Verdimde bugun istahim geldi yine dikkatli yicemde artiya cikar diye korkuyom. Cunki birden cok kilo gitti normalde veremezdimNoldu kizz sana böyleiyi msn bugun biraz Aynen kuzum sıvı kaybediyo vücut kilo iniyo ondan bence geri cikar ama vermissindir yine de
ayva yapragi ne kiz bende aliyim. Bende bronsit var baslayinca durmuyor. Sabah gece gece sabah surekli oksuruyorum. Kayinvalidemlere geldim kimseyi uyutmuyorum onlarada uzuluyorumcok mu öksürüyosun kibnde öyleydim şimdi baya azaldı öksürügüm fln ayva yapragı cok iyi geliyo öksürüğe bn ıhlamurun içine atmştm hep
Ayy öksürük cok kötü oluyo kizz küçükken bende surekli öksürürdüm hastalanınca bi türlü gecmek bilmezdi yemek yiyemezdim öksürmektenVerdimde bugun istahim geldi yine dikkatli yicemde artiya cikar diye korkuyom. Cunki birden cok kilo gitti normalde veremezdimben yamuldum iyice. Gece kimseyi uyutmuyorum oksurukten
ayva yapragi ne kiz bende aliyim. Bende bronsit var baslayinca durmuyor. Sabah gece gece sabah surekli oksuruyorum. Kayinvalidemlere geldim kimseyi uyutmuyorum onlarada uzuluyorumsohbet bile edemiyoruz okadar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?