Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

HHhahahahaha pis bogaz

Ay bendeeee severmm erkekler olmasa biz full masayi gune cevirirdik
aynenn oda ondan soruyo zaten isimiz gucumz yemek ne yapcan ne yapcan kokunu yiyelimm hahahahahah
herkese yaglar ballar sana eşşeğin ayagı
spor salonunu sordum belediyenin aylık 70 Lira haftada 3 gün sabah 9dan akşam 8e kadar açık sadece bayanlar var gitsem mi
zaten akşam 5 te cıkıyosn oraya gitmen 5.30 6 da spora başlasn 2 saat haftada 6 saat eder var sen yap hesabını

tuzlayıp yemedim deme sakın
ben hiç kurutmuyorum ki saçlarımı tarak şeklinde fönler oluyor ya onlardan alacam sanırım artık
hiç denemedmde duymadm da

herkese yaglar ballar sana eşşeğin ayagı

zaten akşam 5 te cıkıyosn oraya gitmen 5.30 6 da spora başlasn 2 saat haftada 6 saat eder var sen yap hesabını

hiç denemedmde duymadm da
Agzinj niye bozuyosn
ağzımın suyu aktı sıcak humus olcak ekmeğe banıp banıp yicen
konu yemek olunca bizim grup

sen reçel ile acı biberde yememişsindir şimdi
o dedikleriniiiiii hic yimedik biz

ağznın tadını bilmiyorsun sabah bir dene

ayvayı limon ve tuzla deneyin diyorlar büyüsün ayvalar denicem .... greyfurt ile dene tuzu seviyorsab greyfurtu ...
Ayy greyfurtu tuzsuz yimem ben cok severim onun zarini üşenmeden soyar tuzlar yerim agzimin suyu akti valla

midem az rahatsız bu ara olmazsa gidip yicem harika bir lezzet üstüne tereyağı hmmm

reçel ve peynir bir arada da güzel oluyor acı biber ile dene harika oluyor
Heee receli ben sade hic sevmem taze ekmee peyniri koyacan ustune cilek receli bayılırım aci biber derken yesil aci biberle mi

Noldu kizz sana böyle iyi msn bugun biraz Aynen kuzum sıvı kaybediyo vücut kilo iniyo ondan bence geri cikar ama vermissindir yine de
Verdimde bugun istahim geldi yine dikkatli yicemde artiya cikar diye korkuyom. Cunki birden cok kilo gitti normalde veremezdim ben yamuldum iyice. Gece kimseyi uyutmuyorum oksurukten

cok mu öksürüyosun ki bnde öyleydim şimdi baya azaldı öksürügüm fln ayva yapragı cok iyi geliyo öksürüğe bn ıhlamurun içine atmştm hep
ayva yapragi ne kiz bende aliyim. Bende bronsit var baslayinca durmuyor. Sabah gece gece sabah surekli oksuruyorum. Kayinvalidemlere geldim kimseyi uyutmuyorum onlarada uzuluyorum sohbet bile edemiyoruz okadar yani

Ayy öksürük cok kötü oluyo kizz küçükken bende surekli öksürürdüm hastalanınca bi türlü gecmek bilmezdi yemek yiyemezdim öksürmekten ilac aliyon demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…