- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #234.541
yüzük çorbası içine minik minik hamur kızartıp koycaksınborek varmi borek ya da manti
ne yapcan bize hebnde öyle yapıyom yakın bulduklarıma gidince de hadi bana servis aç diyom acıktm
yes of kors
ah nere de vaaahh neredeeeee
sen baya sıkılmışın
az mı yaniherkese yaglar ballar sana eşşeğin ayagı
zaten akşam 5 te cıkıyosn oraya gitmen 5.30 6 da spora başlasn 2 saat haftada 6 saat eder var sen yap hesabını
hiç denemedmde duymadm da
herşey varmış plates fitness zumba step aerobiknasıl bir yer alet mi var plates tarzı mı ...
dimi uygun banada uygun geldi duşu falanda varmış hem evimede çok yakın gidip gelmeye de üsenmem diye düsündümAyy uygunmus kiz ne guzel gitsene
evet süs biberi de olur ben süs biberi ile yerim bunlar hep babacığımın damak zevki önceden bu ne derdimHeee receli ben sade hic sevmem taze ekmee peyniri koyacan ustune cilek recelibayılırım aci biber derken yesil aci biberle mi
kuzum önce sağlığın yavaş yavaş birşeyler yeyip toparlanman gerekliVerdimde bugun istahim geldi yine dikkatli yicemde artiya cikar diye korkuyom. Cunki birden cok kilo gitti normalde veremezdimben yamuldum iyice. Gece kimseyi uyutmuyorum oksurukten
ayva yapragi ne kiz bende aliyim. Bende bronsit var baslayinca durmuyor. Sabah gece gece sabah surekli oksuruyorum. Kayinvalidemlere geldim kimseyi uyutmuyorum onlarada uzuluyorumsohbet bile edemiyoruz okadar yani
zumbaya kesin katıl çok zevkli
az mı yanisadece hafta içi olarak bakma haftasonuda olabilir
herşey varmış plates fitness zumba step aerobik
dimi uygun banada uygun geldi duşu falanda varmış hem evimede çok yakın gidip gelmeye de üsenmem diye düsündüm
sabah sabah acı mıağznın tadını bilmiyorsun sabah bir dene
ayvayı limon ve tuzla deneyin diyorlar büyüsün ayvalar denicem .... greyfurt ile dene tuzu seviyorsab greyfurtu ...
ayağı dedim hoş ne dedimAgzinj niye bozuyosn
konu yemek olunca bizim grup
o dedikleriniiiiii hic yimedik biz
bildiğin ayvanın yapragı kurutuluyo kış içinVerdimde bugun istahim geldi yine dikkatli yicemde artiya cikar diye korkuyom. Cunki birden cok kilo gitti normalde veremezdimben yamuldum iyice. Gece kimseyi uyutmuyorum oksurukten
ayva yapragi ne kiz bende aliyim. Bende bronsit var baslayinca durmuyor. Sabah gece gece sabah surekli oksuruyorum. Kayinvalidemlere geldim kimseyi uyutmuyorum onlarada uzuluyorumsohbet bile edemiyoruz okadar yani
cumartesi pazar varsa sahane bence hiç kaöırma
az mı yanisadece hafta içi olarak bakma haftasonuda olabilir
herşey varmış plates fitness zumba step aerobik
dimi uygun banada uygun geldi duşu falanda varmış hem evimede çok yakın gidip gelmeye de üsenmem diye düsündüm
becerirsin düğüne de hazırlık olurkız ben onu beceremem ya
bişi olmaz bea ne ölmesisabah sabah acı mıkız öldürcen mi beni
ayağı dedim hoş ne dedim
bildiğin ayvanın yapragı kurutuluyo kış için
ya öksürmeye başladıgında bal falan yesen annem öyle yapıyo onda da bronşit var ben evde sürekli keçiboynuzu pekmezi bulunduruyorm annem için o da cok öksürür
ay yok ben salça yediğimde bile midem yanıyo sabahlarıbişi olmaz bea ne ölmesi
sabah salça mı yiyorsunay yok ben salça yediğimde bile midem yanıyo sabahları
ayyhh pek severimsabah salça mı yiyorsun
vardır sorarımsabah sabah acı mıkız öldürcen mi beni
ayağı dedim hoş ne dedim
bildiğin ayvanın yapragı kurutuluyo kış için
ya öksürmeye başladıgında bal falan yesen annem öyle yapıyo onda da bronşit var ben evde sürekli keçiboynuzu pekmezi bulunduruyorm annem için o da cok öksürür
denemek gerekbecerirsin düğüne de hazırlık olur
sende sanki koş koşa gidersinde hergn olsavardır sorarımama sadece 3 gün gidebiliyomussun
denemek gerek
BENDE BOL SALÇALI YEMEK FALAN YEDİM Mİ MİDEM KÖTÜ OLUR ... SENİN GİBİ YESEN PERT OLURUMayyhh pek severimkışın kızarmış ekmeğin üstüne bi parca da peynir
valla cok güzel oluyo kuzum tavsiye etmemBENDE BOL SALÇALI YEMEK FALAN YEDİM Mİ MİDEM KÖTÜ OLUR ... SENİN GİBİ YESEN PERT OLURUM
sende sanki koş koşa gidersinde hergn olsa
alakası bilem yokİşiniz gücünüz yemek yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?