Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

@ParteMoralll kızıyyyyyy
Baaaaa
Haklı bende hiç beğenmıyorm benım annemde kılolu ve çok duzensız yıyor o yuzden kılo alıyor eşim der mesela annenın hiç yediğini gormuyorm dıye. Sende oyle kahvaltılk la gunmu geçermiş peh:)) yoğurt ye bol bol kahve iç arada meyve hıç goremıyorm sebze az sankı nblm

@ParteMoralll kızıyyyyyy
Baaaaa
Haklı bende hiç beğenmıyorm benım annemde kılolu ve çok duzensız yıyor o yuzden kılo alıyor eşim der mesela annenın hiç yediğini gormuyorm dıye. Sende oyle kahvaltılk la gunmu geçermiş peh:)) yoğurt ye bol bol kahve iç arada meyve hıç goremıyorm sebze az sankı nblm

@ParteMoralll kızıyyyyyy
Baaaaa

Yazin cok esnektim menulereeeee artik zamani gelmisti elime sopami aldim bekliyorum
Kendimi senin ellerine bırakıyorum bana haftalık menüler hazırlarmısın valla kuzum benim aklıma hiç bişey gelmiyor ya sen bana liste yap ben gidim ona göre alış veriş yapim valla

Bi sen eksiktin gııııı

Kendimi senin ellerine bırakıyorum bana haftalık menüler hazırlarmısın valla kuzum benim aklıma hiç bişey gelmiyor ya sen bana liste yap ben gidim ona göre alış veriş yapim valla
Eminmisin uymazsan adim deli kaptana cikar turlu eziyetler ederim vazgec bu sevdadan

Artik duzelee şu menu.
Umarim arti cikma korkusu yoktur. Liste icin dusunme normal yemeklerini ye bak bu sekilde olmaz corbayla omurmu gecerkizicam artk
Yok kusum kesin artida olucamda ama migdem almiyor ondan kendimi alistirmaya calistiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…