Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cok da tatlısın sen yaa :)

Oy yerım onu ben salamda mı bılıyor uyyhh kuzuycuuj ya
Aslinda almiyorz da misafr varken degisiklk olsun diye aliyorm. ben eskiden cok yerdim yalan yok salam sosis bayilirdim.
diyette oda hayatmda cikmis oldu.
Gecen gordu masada hemen yemek istedi nerde zararli seyler meraklilar.

Aslinda almiyorz da misafr varken degisiklk olsun diye aliyorm. ben eskiden cok yerdim yalan yok salam sosis bayilirdim.
diyette oda hayatmda cikmis oldu.
Gecen gordu masada hemen yemek istedi nerde zararli seyler meraklilar.
Ay bnmkı Zararlıda yemıyor
Komşu komşu oğlun geldı mı dıyrz
-geldı dıyor
Ne getırdı dıyrz
-pızza getırdı dıyor
Hayır bızde sokmayız eve pızza
Versen asla yemez
Cok gülüyoruz :)
Kızlar boyle seylerı daha mı cok sevıyor acep
Bnm yegenımde oyle
Hupletıyor bıde herseyı ıstıyor :)
Bızımkıne ver bı kutu labne tamamdır o kadar

Oy masallah
Anasına bak kızını all

Cok heyecanlı ve duygusal bı an
Onun ıcınde oyledır
Bakalım sabah sabırsızlsnacsk mı gitmek için

Ay ne bileeeem ben hep salamsiz sucuksuz vs onlar olmadan kahvaltiyi kahvaltidan saymazdim hhahahahaha pis bogazlij iste.zaten hamileyken yemedim hic diyette aramiza mesafe koydu eskiden ekmege doldururm yerdm
Kizim yemesin istemiyorm ya cok sagliksiz.
Benm cocukken yedigim sosislerin tadi efsaneydi simdi berbat hic guzel degil

Oy masallah
Anasına bak kızını all

Cok heyecanlı ve duygusal bı an
Onun ıcınde oyledır
Bakalım sabah sabırsızlsnacsk mı gitmek için
Evet valla bıraktık eve geldik yaa cok degisik oluyo insan napiyo acaba diye aklim hep ondaydikizim da okuldan geldi seni cok goremedim bugun biraz sarilalim diyoyirim onu yatarken yarin okula gidicemm diye sevinerek yatti bakalim napcak havalar bi anda bi sogudu sok oldum kiz resmen montla çıktık kiş geldi

Ay masallah insallah hep basarili olur kuzucumm
Kiz benimki de disarda cantali birini gorunfe bagriyo cantaaaaaaaa benimmm ohulaaa gtcem beeen resmen taktii disi sekilli kabarmali ya bi canta alicam kendini avutsun simdilik

Ay masallah insallah hep basarili olur kuzucumm
Kiz benimki de disarda cantali birini gorunfe bagriyo cantaaaaaaaa benimmm ohulaaa gtcem beeen resmen taktii disi sekilli kabarmali ya bi canta alicam kendini avutsun simdilik
Ayy yerim onu ahahahahha hee kiz civcivime canta al icine defter kalem bi de kokulu silgi cocuk ohul ohucak

Kilo vermek onemli tabi ama nasil verildigide onemlii bence. Doymak sorun mu bence degil.
Cunku bizzat yasadim bazen ac yatarken bazem zorla yedigim gunler oldu.
Duzenli degil benim fikrim
Takimca genel olarak menulerini karisik buluyoruz bence
Takım olarak bi güzel döfün rahatlayın zaarrrr neydahhh

Öğle az sankı ama genel olarak cok guzel
Menulerını merakla beklıyrm
Cok basarılı oluyot kuzum
Temızlık yaptım cnm yatak odamın şeklını değiştim bıde arkadaşa gıtcektık koştur koştur anca atıştırdım senınde guzel cnm bu aralar çok yeme istegm var regl olacgmm cnm sureklı bışey ıstıyor offf

Silgiyi isirir kesin oda buyuceeeek odevlerden kacicak belkide
Hadi bu sene kolay seneye baslarsinizzzz
Ayy cok guzel onlarin kokusu da benim bile ısırasım gelii hee kiz bu sene kolay oyun oynuyo etkinlik yapıyo bakalim ilkokula baslayinca bu sevinc devam edecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…