- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #235.261
Sabah
Kavurmalı yumurta
Uc dılım peynır
Domates salatalk bıber
Bır dılım ekmek
Az reçel ve labne
Ara
Uzum
Oğle
Ikı kepçe kıymalı şehrıye çorbası
Bır dılm ekmek
Akşam
Ikı kepçe tarhana çorbası
5 köfte
Bır dılım ekmek
Çoban salata
Ne gıııııı yine ne olduuu neyi begenmedinAh gulumse ah hep bisey
Kıymalı yumurta eşimden kaldı Öglen yemegi olsun dedim yedim neydim yemek yoktu misafir gelecek diye hem onlara hazırlık hem temizlik onla geçiştirdimm yesem kızıyonuz yemesem kızıyonuz kendimi üst geçitten atarın bak burda köprü Yohhhh maselefffYıne cok karışmışsın cnm :)
Sağol canim cok guzel gecti günü
Ay ne güzel ya, Allah zihin açıklığı versin.
Evetttyok kuzumm
ayy ne güzel kendi de hevesli mi gidecek diye okula
Blmiyorm menulerini begenmiyorum genelde hep bir ogunde kacamaktan yapmiyim derken diger ogunlerde yemiyorsun ya da cok az yiyorsun yani onuda gec ben menulerini begenmiyorm benim gorusum.Ne gıııııı yine ne olduuu neyi begenmedin
Okul öncesi Egitim çok güzel yaa bende kızımı göndermiştim hala o ögretmenine çok düşkün hiç unutmuyo instegramdan bile takip ediyoruzSağol canim cok guzel gecti günü
Evettto kadar heycanliydi ki hemen beni öptü ve girdi içeri hic sorun çıkarmadı ogretmene biraz cekingen bi cocuk falan dedim tamam gozum ustunde zaten burda açılır dedi ama sonra okuldan almaya geldigimde öğretmeni cok girisken uyumlu açık bi cocuk kızınız cok guzel karıştı herseye dedi cok sevindim
Sagol canim cok guzel gecti cok mutlu oldukHayırlı olsun cnm
Nasıl geçti
Anaokulu bebekimmOoooo 1 e mi basliyor kiz yoksa anaokulmu
Ben yediklerimle doyuyorum zatin hiç aç kalmıyorumki yada tartıda eksi çıkayım diye yememezlik yapmıyorum kuzum bazen düzensiz oluyor genelde atıştırmalık yada kahvaltı tarzı kabul ama ya bi yere gidince yada misafir gelince mecburen oluyo yani kilo almıyorum veriyorum gıııııı daha ne olsunBlmiyorm menulerini begenmiyorum genelde hep bir ogunde kacamaktan yapmiyim derken diger ogunlerde yemiyorsun ya da cok az yiyorsun yani onuda gec ben menulerini begenmiyorm benim gorusum.
Evet bence cok güzel cok da onemli okula alışıyorlar direk dersle baslamiyolar okul serüvenineOkul öncesi Egitim çok güzel yaa bende kızımı göndermiştim hala o ögretmenine çok düşkün hiç unutmuyo instegramdan bile takip ediyoruz
Hahahahahahahahaahahahaah ayyyyyy yrimmmm onu minnosssumm yaa op yrrimeeeeeeAnaokulu bebekimmcok eglenmiş cok mutluydu cok da giriskenmiş şarkı söylemişler herkes cocuk şarkısı söylemiş bizimki bilal sonsesden iki kelimemden biri sensini soylemis
Operim bebkkmHahahahahahahahaahahahaah ayyyyyy yrimmmm onu minnosssumm yaa op yrrimeeeeee
Bende ana okuluna gidene kadar oyun okullarina gtrcem hic bisey enerjiyi kesmiyo
Kilo vermek onemli tabi ama nasil verildigide onemlii bence. Doymak sorun mu bence degil.Ben yediklerimle doyuyorum zatin hiç aç kalmıyorumki yada tartıda eksi çıkayım diye yememezlik yapmıyorum kuzum bazen düzensiz oluyor genelde atıştırmalık yada kahvaltı tarzı kabul ama ya bi yere gidince yada misafir gelince mecburen oluyo yani kilo almıyorum veriyorum gıııııı daha ne olsun
Annem öylede yapiyo guzel oluyo canim pratik diyeEvdekı fırında patlıcan kozlemek guzel oluyormu yengem bahceden bırsuru patlıcan getırdı
Ya kizim cok esnekkk bende oyleydim kardesimde oyleeee annem diyo keske yollasaymism siziOperim bebkkmayy baleye göndersene veya jimnastik spor yapcam beeeenn ozledim
Boyle seyler küçükten basliyo ama belki yaza gonderirsin simdi kiş zor olur bence kesin gonder hem enerjisini atar hemde cok guzel biseyYa kizim cok esnekkk bende oyleydim kardesimde oyleeee annem diyo keske yollasaymism siziboyle kilo derdim olmazdi
Jmnastigi dusunuyorm da daha cok kucuguzzzz 2 bucuk yas
Öğle az sankı ama genel olarak cok guzelSabah
Kavurmalı yumurta
Uc dılım peynır
Domates salatalk bıber
Bır dılım ekmek
Az reçel ve labne
Ara
Uzum
Oğle
Ikı kepçe kıymalı şehrıye çorbası
Bır dılm ekmek
Akşam
Ikı kepçe tarhana çorbası
5 köfte
Bır dılım ekmek
Çoban salata
Katiliyorm kuzum insallahBoyle seyler küçükten basliyo ama belki yaza gonderirsin simdi kiş zor olur bence kesin gonder hem enerjisini atar hemde cok guzel bisey
Oy yerım onu ben salamda mı bılıyor uyyhh kuzuycuuj yaBenim zayiflama surecimde kankim oldukizimda yemek icin can atiyo salam saniyo zaar yoh ona salam yohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?