Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yıne cok karışmışsın cnm :)
Kıymalı yumurta eşimden kaldı Öglen yemegi olsun dedim yedim neydim yemek yoktu misafir gelecek diye hem onlara hazırlık hem temizlik onla geçiştirdimm yesem kızıyonuz yemesem kızıyonuz kendimi üst geçitten atarın bak burda köprü Yohhhh maselefff

Ay ne güzel ya, Allah zihin açıklığı versin.
Sağol canim cok guzel gecti günü
yok kuzumm

ayy ne güzel kendi de hevesli mi gidecek diye okula
Evettto kadar heycanliydi ki hemen beni öptü ve girdi içeri hic sorun çıkarmadı ogretmene biraz cekingen bi cocuk falan dedim tamam gozum ustunde zaten burda açılır dedi ama sonra okuldan almaya geldigimde öğretmeni cok girisken uyumlu açık bi cocuk kızınız cok guzel karıştı herseye dedi cok sevindim

Okul öncesi Egitim çok güzel yaa bende kızımı göndermiştim hala o ögretmenine çok düşkün hiç unutmuyo instegramdan bile takip ediyoruz

Blmiyorm menulerini begenmiyorum genelde hep bir ogunde kacamaktan yapmiyim derken diger ogunlerde yemiyorsun ya da cok az yiyorsun yani onuda gec ben menulerini begenmiyorm benim gorusum.
Ben yediklerimle doyuyorum zatin hiç aç kalmıyorumki yada tartıda eksi çıkayım diye yememezlik yapmıyorum kuzum bazen düzensiz oluyor genelde atıştırmalık yada kahvaltı tarzı kabul ama ya bi yere gidince yada misafir gelince mecburen oluyo yani kilo almıyorum veriyorum gıııııı daha ne olsun

Okul öncesi Egitim çok güzel yaa bende kızımı göndermiştim hala o ögretmenine çok düşkün hiç unutmuyo instegramdan bile takip ediyoruz
Evet bence cok güzel cok da onemli okula alışıyorlar direk dersle baslamiyolar okul serüveninebizde sevdik öğretmenimizi simdilik bakalim

Anaokulu bebekimm cok eglenmiş cok mutluydu cok da giriskenmiş şarkı söylemişler herkes cocuk şarkısı söylemiş bizimki bilal sonsesden iki kelimemden biri sensini soylemis
Hahahahahahahahaahahahaah ayyyyyy yrimmmm onu minnosssumm yaa op yrrimeeeeee
Bende ana okuluna gidene kadar oyun okullarina gtrcem hic bisey enerjiyi kesmiyo

Hahahahahahahahaahahahaah ayyyyyy yrimmmm onu minnosssumm yaa op yrrimeeeeee
Bende ana okuluna gidene kadar oyun okullarina gtrcem hic bisey enerjiyi kesmiyo
Operim bebkkm ayy baleye göndersene veya jimnastik spor yapcam beeeennozledim

Kilo vermek onemli tabi ama nasil verildigide onemlii bence. Doymak sorun mu bence degil.
Cunku bizzat yasadim bazen ac yatarken bazem zorla yedigim gunler oldu.
Duzenli degil benim fikrim
Takimca genel olarak menulerini karisik buluyoruz bence

Ya kizim cok esnekkk bende oyleydim kardesimde oyleeee annem diyo keske yollasaymism siziboyle kilo derdim olmazdi
Jmnastigi dusunuyorm da daha cok kucuguzzzz 2 bucuk yas
Boyle seyler küçükten basliyo ama belki yaza gonderirsin simdi kiş zor olur bence kesin gonder hem enerjisini atar hemde cok guzel bisey

Öğle az sankı ama genel olarak cok guzel
Menulerını merakla beklıyrm
Cok basarılı oluyot kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…