- 15 Eylül 2017
- 268
- 719
- 18
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #235.361
Wuuuuu supeeeeeeerrrrrrr :)
Durduk yere gelin etcez seni.
10 ay varmış düğüne.
olsun edin mutlu olurum ben
Evet odem atiyosun tam gaz devaaam.
İlk gün diye minnak bedenim bu kadar az yemeği görünce şaşırmış olmalı.
Evet odem atiyosun tam gaz devaaam.
safak cok aydınlıkson 3
ay yok onu ben demedim keptin demisti keske ben demis olaydım aaaahhh ahhhhbenim düğün 11 ay sonra
dındındııınnnnnngünaydııınnnnnnnnGÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNN NNN NNNNN NNNNNNNNNNNNNN
Gözün aydın
herkes sevdiğine bir an evvel kavuşsun
Naptın canım çeyizlerin tamam mı
ben silmek zorunda kaldım hafızam dolmuştuponcikbirgelincik göndersn sana kuzum bnm telefon şarjda
safak cok aydınlık
dındındııınnnnnngünaydııınnnnnnnn
geçiyo valla nişan olalı 2 ay oldu bileGözün aydın
10ay göz açıp kapatana kadar geçer kuzum yıllar ay aylar gün olsun zatin
hoş geldiniizzzzzOrtalama iki buçuk aylık aslında doğumdan sonra kirkim çıkana kadar 72 falan olmuştum bu son yirmi günde ekmek abur cubur yemekten dengesiz beslenmekten 76 ya çıktım benimde amacım sağlıklı ve yeterli bi beslenme aslında benim bi arkadaşım buradaki takımlara katılmış halden anlayan destek olanlar vesilesiyle hamilelikten sonra 25 kilo vermiş :))
bak bakk bakkk gözdağınaa bak aayol enönemli şeyden bahsetmemişsinBizim yerimiz var
burda onemli olan seyleri soyliyeyim sana.
Oncelikle aktif olman,
gunde en az 5 mesaj , menu paylasimi,menulere kendine gore yorum yapman gerekiyor. Deneme surecini gecersen listeye aliniyosun.
Benim icin en onemlisi de uyumlu olmak
Mesela ben grubu ciddiye almayan,kurallari sallamayan ve uyardigimmm zaman tiiiii ye almayan kisileri listede dahi olsa cikariyorum. Bugune kadar boyle oldu.
Ben buraya geldigimde cok kiloluydum herzaman disiplinli bir uyeydim.benim icim burasi herzaman cok onemliydi oyuzden samimi olmayan azimsiz kisilere burda yer yok.
Ilkkez bukadar uzun bir karsilama yaptim :) insallah bize uyumsaglarsin guzelce erirsin
Yeni gelenler icin onceden manolya arkadasima yazdigim mesaji tekrar paylasiyorm.
mihracee Manolya Bahcesi @minaa25
Tesekkurler. Hepiniz tekrar hosgeldiniz...
Sabah kahvaltım
1kase süte mısır gevregi ve yulaf katıp yedim
Ara ögün
1avuç üzüm
Öglen yemegi
1yumurtadan kıymalı yumurta
Ara ögün
Yok
Akşam yemegi misafirim var kahvaltı tarzı oldu malesef sofrada hep hamur işi var
4kaşık patates salatası
3dilim salatalık
3dilim domates
2dilim peynir
1dilim tam bugday ekmegi
ama çok beğendim ay çok az yaa süpersinizzzzKizlar menüm
Sabah
1 dilim ekmek
3 dilim hindi füme
1 kaşık reçel
2 bardak çay
Öğle
1 tabak corba
1 ayran
Akşam
1 tabak çorba
Yesil salata
toplamda 3 dilim ekmekkk lokmalarını saydım balla. onun dışındakiler süper inanki.Sabah
Kavurmalı yumurta
Uc dılım peynır
Domates salatalk bıber
Bır dılım ekmek
Az reçel ve labne
Ara
Uzum
Oğle
Ikı kepçe kıymalı şehrıye çorbası
Bır dılm ekmek
Akşam
Ikı kepçe tarhana çorbası
5 köfte
Bır dılım ekmek
Çoban salata
Sağol canim cok guzel gecti günü
Evettto kadar heycanliydi ki hemen beni öptü ve girdi içeri hic sorun çıkarmadı ogretmene biraz cekingen bi cocuk falan dedim tamam gozum ustunde zaten burda açılır dedi ama sonra okuldan almaya geldigimde öğretmeni cok girisken uyumlu açık bi cocuk kızınız cok guzel karıştı herseye dedi cok sevindim
mihracee nerde kaç gündür ugraşamıyom onunla işim rast gitmiyyyyy gızzzz nirdesinnnn saffettttt
Gene ne yiyy Allah bilirr
Devam devammmmmm
Heveslendim vallahide heveslendim canım, yemeyince oluyor işte.
ben sıcak limonlu su içiyorum tansiyon problemim olmadıgı için baya yumusatıyo kuzu dene istersen
Of aynen benimde bademciklerim yok boğazlar şinanay
aferinnnnnnnnnnama bizim düğünden sonrası da kavuşma yok
yok canımm daha nerde çok eksiğim var yavaş yavaş halletmeye çalısıyoruz
ben silmek zorunda kaldım hafızam dolmuştu
seninki aydınlık
geçiyo valla nişan olalı 2 ay oldu bilesöz nişan arasıda 1 yıldı oda nasıl geçti anlamadık
ama bizim düğünden sonrası da kavuşma yok
yok canımm daha nerde çok eksiğim var yavaş yavaş halletmeye çalısıyoruz
ben silmek zorunda kaldım hafızam dolmuştu
seninki aydınlık
geçiyo valla nişan olalı 2 ay oldu bilesöz nişan arasıda 1 yıldı oda nasıl geçti anlamadık
Manolya Bahcesi geçmiş olsun kuzucum dikkat et kendine gurup sana ugurlu gelmedi hemen hasta oldun gııı
Devam devammmmmmbugun menu daha guzel bekliyormmm
ben sıcak limonlu su içiyorum tansiyon problemim olmadıgı için baya yumusatıyo kuzu dene istersen
aferinnnnnnnnnn
kuzussss profil resmi koysana sendeayy canım( deli yoğunum inanki. dün sabah çok erken kaltımoğlumu okula götürdüm biraz uzak okul işe geldim çok işlerim birikmişti onları hallettim tekrar oğluşu almaya gititm oradan cenaze evine gitttim geç saate kalktık eve gelip biraz işlendim ( sızmışım yuorgunluktan bugun dahada yoğun taziye evine yemek ayarlayacağız annemle erken çıkacağım koşturmayla geçecek ofis işlerini toparlamam lazım hesap kitap işi olunca bölünmemek için giremiyorum işe başlamadan girdim. ve okadar kaynatmışssınızki okuyamadımm pes ettim
aklım buradaa dün bozmadımm menümü bugunki menümde belli yazarım
kuzussss profil resmi koysana sendeayy canım( deli yoğunum inanki. dün sabah çok erken kaltımoğlumu okula götürdüm biraz uzak okul işe geldim çok işlerim birikmişti onları hallettim tekrar oğluşu almaya gititm oradan cenaze evine gitttim geç saate kalktık eve gelip biraz işlendim ( sızmışım yuorgunluktan bugun dahada yoğun taziye evine yemek ayarlayacağız annemle erken çıkacağım koşturmayla geçecek ofis işlerini toparlamam lazım hesap kitap işi olunca bölünmemek için giremiyorum işe başlamadan girdim. ve okadar kaynatmışssınızki okuyamadımm pes ettim
aklım buradaa dün bozmadımm menümü bugunki menümde belli yazarım
Gozdagi degil kurallarhoş geldiniizzzzz
bak bakk bakkk gözdağınaa bak aayol enönemli şeyden bahsetmemişsinkilo bildirminiz nasıl yaptığımızdaan onu anlat şekerim.
3 M yi topladımm kiki
açlık greviiiiibu ne çok az bşaım döndü görünceee
ama çok beğendim ay çok az yaa süpersinizzzz
toplamda 3 dilim ekmekkk lokmalarını saydım balla. onun dışındakiler süper inanki.
oyyy oyyyy maşallah maşallaaahhh hep böyle gitsinnnn aferin güzelliğimeee
aferinnnnnnnnnn
Düğünden sonra kavuşmak yok da ne demek canım.
kırgındım 1_2 gündürdün mıymıylanıyordum bugün tamamen yattım.
Bugün sanırım menü olmayacak canım
Yutkunupta bişey yiyemiyorumkibitki çayı ve su içiyorum paso
Benimde tansiyon sorunum yok canım zatem bitek sıvı tüketebiliyorum onu içerim
Ne renklerde düzdün evinii
Aaa hastami oldun ya :/gecmis olsunn
Düğünden sonra kavuşmak yok da ne demek canım.
kırgındım 1_2 gündürdün mıymıylanıyordum bugün tamamen yattım.
Bugün sanırım menü olmayacak canım
Yutkunupta bişey yiyemiyorumkibitki çayı ve su içiyorum paso
Benimde tansiyon sorunum yok canım zatem bitek sıvı tüketebiliyorum onu içerim
Ne renklerde düzdün evinii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?