- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #235.401
Valla yediginde degilim de 90+69=159kilo midene oturur valla kuzum mm sen bidaha düşün pide ye pideEKLEDİM ŞEKERİMM :))
İNSANIN ADI ÇIKANA KADAR CANI ÇIKSIN:) PİDE DİYOR YAAAA VALLAA PİDE DEĞİLDE SENİ YERİM :d
o zamanki şartlara göre bakıcaz
O yüzden ben yanında götürecekten yana kullanıyorum oyumu.
bende gitmek istiyorumda işte nişanlım uzman çavuş bide riskli bölgede evleri falan basıyolarmış gecenin bi yarısı eşlerini çocuklarını tabura getirmek zorunda olanlar oluyomuş aklım sende kalır diyo sıkıntılı birazNe alaka gıııııı eşin doguda görev yapıyo diye ayrımı kalacaksınız benim Eşimde edebiyat okuyo ögretmen olurda doguda görev yaparsam yer ayarlar sizi yanıma alırım diyo sende git yanında
Yavrum seninki eş yanında götürür tabiki evliliğin ne olduğunu biliyor.
Ponçiğinki şuan evliliği bilemiyor koruma içgüdüsüyle götürmem diyor, o da ayrı kalamaz hanımından.poncikbirgelincik
Yanında götürmeycekse bence sende dügünü ertele ne o evli ama bekar hayatı gibi yaşayacaksın bence bekle
Biz liste paylasiyoruz oraya yaziyosunz siz simdilik aday listesine yazicaksinz
Bunu belirttiğin çok iyi oldu canım.
Kilo bildirimlerinde oranı da yazıcaz bunu bilmiyodum. Cuma günü sabahtan bildiriyoruz dimi?
Evet evet corbaaaa ic mis gibiii
Aynen kuzum hasta oldum
Bi lokma peynir yiyim dedim geçmedi boğazımdan, yaş geldi resmen.
Kalkımda çorba yapiyim kahvaltı niyetine bari
Oğluşun mu profildeki canım yerim onu Allah bağışlasın:) DOSYALARA GÖMÜLDÜM KDV İADESİ RAPORU YAZIYORUM
SEN NAPIYORSUN ŞEKEİRM
Yaaa ne ugrasmistim senleAhhhh ahhhh ben bu hesabı ögrene ne kadar gözlerim kör oldu şimdi gözlük takıyorum hem miyop hem astigmat sabııı oldum ögrenmek için
Hala ilk hafta gellliiii aklımaa
yok sen ozaman simdi kahvalti yaptin ya 6 gibide ana yemegini ye. Arada ne yersin ne icersin bilmem iki ana ogunu atlama lutfen@ParteMoralll bak kuzum sabah kahvaltımı yeni yapıyorum ben bu saatten sonra 3ana ögün 3ara ögün nasıl yapıcam bi ana ögün kaldırmam lazım
kız cok tatlıııııı buuuuuuEKLEDİM ŞEKERİMM :)) OĞLUŞUMUN RESMİNİ KOYDUM
İNSANIN ADI ÇIKANA KADAR CANI ÇIKSIN:) PİDE DİYOR YAAAA VALLAA PİDE DEĞİLDE SENİ YERİM :d
spor candırBen spora basladim tekrardün yatmadan 17 dk spor yaptim evet eskisi gibi 1 saat yapmadim ama cogalacak zamanla
Tamam kuzum anlaştık ben sabah çocukları eşimi gönderip geri yatıyorum kahvaltı yapıp yatarsam olmaz artı olurum ye yat ara ögünlerde meyve ve yulaflı yogurt tüketim akşam yemek böyle iyi oldu acıkmıyorum çünküYaaa ne ugrasmistim senle
yok sen ozaman simdi kahvalti yaptin ya 6 gibide ana yemegini ye. Arada ne yersin ne icersin bilmem iki ana ogunu atlama lutfen
Tamam kuzum anlaştık ben sabah çocukları eşimi gönderip geri yatıyorum kahvaltı yapıp yatarsam olmaz artı olurum ye yat ara ögünlerde meyve ve yulaflı yogurt tüketim akşam yemek böyle iyi oldu acıkmıyorum çünküYaaa ne ugrasmistim senle
yok sen ozaman simdi kahvalti yaptin ya 6 gibide ana yemegini ye. Arada ne yersin ne icersin bilmem iki ana ogunu atlama lutfen
Yani aslinda ben illlaaaaaaadl ara yapin diyenlerden degilm ama kahvalti yetersizse evet yapilmali.Tamam kuzum anlaştık ben sabah çocukları eşimi gönderip geri yatıyorum kahvaltı yapıp yatarsam olmaz artı olurum ye yat ara ögünlerde meyve ve yulaflı yogurt tüketim akşam yemek böyle iyi oldu acıkmıyorum çünkü
Dün misafirlerim Geldi eliptik gördüler üzerine çıktılar süremediler ayy çok komiklerdiBen spora basladim tekrardün yatmadan 17 dk spor yaptim evet eskisi gibi 1 saat yapmadim ama cogalacak zamanla
:Valla yediginde degilim de 90+69=159kilo midene oturur valla kuzum mm sen bidaha düşün pide ye pide
saol teyzesi biraz canımıza okuyor amaaaa seviyom sıpamı. Allah hepimizn evlatlarını bağışlasın.Oğluşun mu profildeki canım yerim onu Allah bağışlasınBende iyiyim canım biraz evi toparlayip kizimin saçlarını yapcam okula hazirlancaz
vayyy çok imrendimmm.Ben spora basladim tekrardün yatmadan 17 dk spor yaptim evet eskisi gibi 1 saat yapmadim ama cogalacak zamanla
mihracee hemde beşiktaşlııııı oy maşallah yaaa
Güzel hanımlar ben kaçayım azcık yatıp çorba içeyim, hepinizi öpüyorum.
ayy teşekkürrrr :) Allah isteyenelrede versin oğluşamada bir kardeş olsun inş.kız cok tatlıııııı buuuuuu
Kahvaltım 1haşlama yumurta yarım salatalık yarım domates 1küp peynir yarım haşlama patates 4dal dereotu 1tane zeytin yedim ekmek geregi guymadım doydum çünküYani aslinda ben illlaaaaaaadl ara yapin diyenlerden degilm ama kahvalti yetersizse evet yapilmali.
Ben kahvaltiyi baya ski yapiyodm oyuzden araya gerek kalmiyodu. Benm icin onemlisi kahvalti aksam yemegi.
he resimleri sildim size atmadım diye miKeptinle ilgili dicem sen anlicaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?