Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

O yüzden ben yanında götürecekten yana kullanıyorum oyumu.
o zamanki şartlara göre bakıcaz

Ne alaka gıııııı eşin doguda görev yapıyo diye ayrımı kalacaksınız benim Eşimde edebiyat okuyo ögretmen olurda doguda görev yaparsam yer ayarlar sizi yanıma alırım diyo sende git yanında
bende gitmek istiyorumda işte nişanlım uzman çavuş bide riskli bölgede evleri falan basıyolarmış gecenin bi yarısı eşlerini çocuklarını tabura getirmek zorunda olanlar oluyomuş aklım sende kalır diyo sıkıntılı biraz öğretmen olsa tabiki bende giderim hatta ben şimdide çok gitmek istiyorum ama götürme taraftarı değil

bende öyle düşünüyorum belki evlendikten sonra dayanamaz götürür

Yanında götürmeycekse bence sende dügünü ertele ne o evli ama bekar hayatı gibi yaşayacaksın bence bekle

erteledik zaten 1 sene söz 1 sene nişan daha fazla erteleyemeyiz ki hem ben çok ertelemekte istemiyorum şimdi sözlü nişanlıyken çok fazla göremiyorum 20 gün izinde maximum 5 gün görebiliyorum ama evli olsak en azından izinlerinde hep yanında olabilirim

:) DOSYALARA GÖMÜLDÜM KDV İADESİ RAPORU YAZIYORUM
SEN NAPIYORSUN ŞEKEİRM
Oğluşun mu profildeki canım yerim onu Allah bağışlasın
Bende iyiyim canım biraz evi toparlayip kizimin saçlarını yapcam okula hazirlancaz

Ahhhh ahhhh ben bu hesabı ögrene ne kadar gözlerim kör oldu şimdi gözlük takıyorum hem miyop hem astigmat sabııı oldum ögrenmek için
Hala ilk hafta gellliiii aklımaa
Yaaa ne ugrasmistim senle
@ParteMoralll bak kuzum sabah kahvaltımı yeni yapıyorum ben bu saatten sonra 3ana ögün 3ara ögün nasıl yapıcam bi ana ögün kaldırmam lazım
yok sen ozaman simdi kahvalti yaptin ya 6 gibide ana yemegini ye. Arada ne yersin ne icersin bilmem iki ana ogunu atlama lutfen

@ParteMoralll tamamdır cano nereye gerekiyorsa oraya yazarık.

poncikbirgelincik bakıcaz bakalım götürecek mi inşallah ne olursa olsun hayırlısı olsunn

mihracee hemde beşiktaşlııııı oy maşallah yaaa

SekerPancarii 1 dk bile yapsak kar canım.

**

Güzel hanımlar ben kaçayım azcık yatıp çorba içeyim, hepinizi öpüyorum.

yok sen ozaman simdi kahvalti yaptin ya 6 gibide ana yemegini ye. Arada ne yersin ne icersin bilmem iki ana ogunu atlama lutfen
Tamam kuzum anlaştık ben sabah çocukları eşimi gönderip geri yatıyorum kahvaltı yapıp yatarsam olmaz artı olurum ye yat ara ögünlerde meyve ve yulaflı yogurt tüketim akşam yemek böyle iyi oldu acıkmıyorum çünkü

Tamam kuzum anlaştık ben sabah çocukları eşimi gönderip geri yatıyorum kahvaltı yapıp yatarsam olmaz artı olurum ye yat ara ögünlerde meyve ve yulaflı yogurt tüketim akşam yemek böyle iyi oldu acıkmıyorum çünkü

Yani aslinda ben illlaaaaaaadl ara yapin diyenlerden degilm ama kahvalti yetersizse evet yapilmali.
Ben kahvaltiyi baya ski yapiyodm oyuzden araya gerek kalmiyodu. Benm icin onemlisi kahvalti aksam yemegi.

Ben spora basladim tekrar dün yatmadan 17 dk spor yaptim evet eskisi gibi 1 saat yapmadim ama cogalacak zamanla
Dün misafirlerim Geldi eliptik gördüler üzerine çıktılar süremediler ayy çok komiklerdi
Onlarda diyete başladı haftanın bi günü gelip sende spor yapalım ögret bize diyorlar sen ustası olmuşsun hemde çok güzel zayıflamışsın Didilerr orantılı çok pis gaz verdilerr

Valla yediginde degilim de 90+69=159kilo midene oturur valla kuzum mm sen bidaha düşün pide ye pide
: düşünesi vallaa amanun vazgeçtimm. pidede deme yaa vallaaa heryerim hmaur oldu

Oğluşun mu profildeki canım yerim onu Allah bağışlasın Bende iyiyim canım biraz evi toparlayip kizimin saçlarını yapcam okula hazirlancaz
saol teyzesi biraz canımıza okuyor amaaaa seviyom sıpamı. Allah hepimizn evlatlarını bağışlasın.
hadi bakalım kolay gelsin:)

Ben spora basladim tekrar dün yatmadan 17 dk spor yaptim evet eskisi gibi 1 saat yapmadim ama cogalacak zamanla
vayyy çok imrendimmm.
bend eistiyommkiiiiiiiiiiiiiii
mihracee hemde beşiktaşlııııı oy maşallah yaaa
Güzel hanımlar ben kaçayım azcık yatıp çorba içeyim, hepinizi öpüyorum.
afiyet olsun canım..
dayısı pek uğraştı ama olmadı beşiktaşı kafasına estiği gibi takım tutuyor.

kız cok tatlıııııı buuuuuu
ayy teşekkürrrr :) Allah isteyenelrede versin oğluşamada bir kardeş olsun inş.

Yani aslinda ben illlaaaaaaadl ara yapin diyenlerden degilm ama kahvalti yetersizse evet yapilmali.
Ben kahvaltiyi baya ski yapiyodm oyuzden araya gerek kalmiyodu. Benm icin onemlisi kahvalti aksam yemegi.
Kahvaltım 1haşlama yumurta yarım salatalık yarım domates 1küp peynir yarım haşlama patates 4dal dereotu 1tane zeytin yedim ekmek geregi guymadım doydum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…