Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gozdagi degil kurallar
Örnek: Yarışmacı 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82

Bunu belirttiğin çok iyi oldu canım.
Kilo bildirimlerinde oranı da yazıcaz bunu bilmiyodum. Cuma günü sabahtan bildiriyoruz dimi?

Gozdagi degil kurallar
Örnek: Yarışmacı 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82
Ahhhh ahhhh ben bu hesabı ögrene ne kadar gözlerim kör oldu şimdi gözlük takıyorum hem miyop hem astigmat sabııı oldum ögrenmek için
Hala ilk hafta gellliiii aklımaa

Bi yerde haklı, bi yerde değil ama belki götürür yanında.
Ay şimdi bişey yazıcam ayıp mı kaçcak bilemiyorum.
Ne alaka gıııııı elin doguda görev yapıyo diye ayrımı kalacaksınız benim Eşimde edebiyat okuyo ögretmen olurda doguda görev yaparsam yer ayarlar sizi yanıma alırım diyo sende git yanında

Ne alaka gıııııı eşin doguda görev yapıyo diye ayrımı kalacaksınız benim Eşimde edebiyat okuyo ögretmen olurda doguda görev yaparsam yer ayarlar sizi yanıma alırım diyo sende git yanında

Ne alaka gıııııı eşin doguda görev yapıyo diye ayrımı kalacaksınız benim Eşimde edebiyat okuyo ögretmen olurda doguda görev yaparsam yer ayarlar sizi yanıma alırım diyo sende git yanında

@ParteMoralll bak kuzum sabah kahvaltımı yeni yapıyorum ben bu saatten sonra 3ana ögün 3ara ögün nasıl yapıcam bi ana ögün kaldırmam lazım

Yavrum seninki eş yanında götürür tabiki evliliğin ne olduğunu biliyor.
Ponçiğinki şuan evliliği bilemiyor koruma içgüdüsüyle götürmem diyor, o da ayrı kalamaz hanımından. poncikbirgelincik

:) DOSYALARA GÖMÜLDÜM KDV İADESİ RAPORU YAZIYORUM
SEN NAPIYORSUN ŞEKEİRM
Aklıma ne geldi sence kolları sıvamış önüne uzatmış 1metre pideyi bi taraf kıymalı yumurtalı bi tarafı kaşarlı sucuklu yanında ayran götürüyor löp löp bide dosya diyo
Hayal gücüme hayran kaldımmm

kuzussss profil resmi koysana sende bn böyle karıstıryorumda sizi

EKLEDİM ŞEKERİMM :)) OĞLUŞUMUN RESMİNİ KOYDUM

İNSANIN ADI ÇIKANA KADAR CANI ÇIKSIN:) PİDE DİYOR YAAAA VALLAA PİDE DEĞİLDE SENİ YERİM :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…