- 15 Eylül 2017
- 268
- 719
- 18
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #235.381
Gozdagi degil kurallar
Örnek: Yarışmacı 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82
biz düğünden sonrada 1,5 yıl ayrı kalıcaz
Aaa hastami oldun ya :/gecmis olsunn
Ama olmazki guzel bir kahvalti yap
Sagol canımoyyy oyyyy maşallah maşallaaahhh hep böyle gitsinnnn aferin güzelliğimeee
ama belli de olmaz belki ayıramaz yanından
Oy oy oy..
Tam sigara yakmalık olaymış cidden. Olsun sayılı gün çabuk geçer.
ama belli de olmaz belki ayıramaz yanındaninşallah
Amin amin amin amin.
Mesleği dolayısıyla mı canım?
evet canım doğuda görev yapıyor oraya da çok götürmek istemiyor
Ahhhh ahhhh ben bu hesabı ögrene ne kadar gözlerim kör oldu şimdi gözlük takıyorum hem miyop hem astigmat sabııı oldum ögrenmek içinGozdagi degil kurallar
Örnek: Yarışmacı 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82
Bi yerde haklı, bi yerde değil ama belki götürür yanında.
Ay şimdi bişey yazıcam ayıp mı kaçcak bilemiyorum.
anladım ben sen yazmaaynen biraz haklı biraz değil evliliğin en güzel zamanları ayrı geçecek o zamanlar geri gelmeyecek
Ne alaka gıııııı elin doguda görev yapıyo diye ayrımı kalacaksınız benim Eşimde edebiyat okuyo ögretmen olurda doguda görev yaparsam yer ayarlar sizi yanıma alırım diyo sende git yanında
Ne alaka gıııııı eşin doguda görev yapıyo diye ayrımı kalacaksınız benim Eşimde edebiyat okuyo ögretmen olurda doguda görev yaparsam yer ayarlar sizi yanıma alırım diyo sende git yanında
Ne alaka gıııııı eşin doguda görev yapıyo diye ayrımı kalacaksınız benim Eşimde edebiyat okuyo ögretmen olurda doguda görev yaparsam yer ayarlar sizi yanıma alırım diyo sende git yanında
Sagol canımnapiyosun
Yanında götürmeycekse bence sende dügünü ertele ne o evli ama bekar hayatı gibi yaşayacaksın bence bekleanladım ben sen yazmaaynen biraz haklı biraz değil evliliğin en güzel zamanları ayrı geçecek o zamanlar geri gelmeyecek
Aklıma ne geldi sence kolları sıvamış önüne uzatmış 1metre pideyi bi taraf kıymalı yumurtalı bi tarafı kaşarlı sucuklu yanında ayran götürüyor löp löp bide dosya diyo:) DOSYALARA GÖMÜLDÜM KDV İADESİ RAPORU YAZIYORUM
SEN NAPIYORSUN ŞEKEİRM
kuzussss profil resmi koysana sendebn böyle karıstıryorumda sizi
Aklıma ne geldi sence kolları sıvamış önüne uzatmış 1metre pideyi bi taraf kıymalı yumurtalı bi tarafı kaşarlı sucuklu yanında ayran götürüyor löp löp bide dosya diyo
Hayal gücüme hayran kaldımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?