Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

6. olmuşuz. son haftalarda hiç bu kadar düşmemiştik. takımdan elifezgi,lilav ve bitanesii olmayınca böle oldu. şimdi diskalifiye mi oldular ne oldu? kaptaaann napçökk? yeni birilerini çağırsak mı? yer var mı?

Herkes gelsin de ciddi ciddi değerlendirelim bu gidişatı...8 gibi diye konuştuk ama ne yazık ki gelen giden yok

Son düzenleme:
selamm kızlarr çok heyecanlıyım ben yarın erkek arkadaşım geliyo su an yolda.ama sadece 1 günümüz var akşam kalmadan gitcek.hem mutluyum hem de şimdiden ayrılmanın tasası sardı buruk sevinç

6.olduk demek.hepimizde bi yavaşlık var.ben bi de eksideyim.regl olacağım.heralde su tutmaya başladı vücudum.aslında çok normal beslendim.1 kere benimo yedim o kadarcık.haftaya daha iyi olalım inşallah.

canım ben birini çağırdım gelecek mesaj yazmış
lilavı bilmiyorumda bitanesi sanki engellenmiş gibi anlayamadım. kurallar gereği ikiside diskalifiye olmalı.

canım ben birini çağırdım gelecek mesaj yazmış
lilavı bilmiyorumda bitanesi sanki engellenmiş gibi anlayamadım. kurallar gereği ikiside diskalifiye olmalı.
Evet günlerdir planlanan 14. takım cuma akşamı 20:00'da toplanma randevusu,68 dakika tek başıma bekleyişimden sonra benim için sona erdi.Bence herkes kafasına göre takılsın,zorlamanın anlamı yok etkileşim paylaşım olsun diye.İyi hafta sonları hepinize...

Son düzenleme:
özür canım tamamen aklımdan çıkmış. ama kesin karar alınmamıştı gibiydi.yazdın ama kimse tamam gelirim demedi. bnede de bir randevum var düşüncesi oluşmamış demekki yoksa unutmazdım.

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar cuma akşamı gelirim dedim ama anneme şu termal yatklardan aldık onunla ilgileniyorduk evde herkesin beli boynu ağrıyor ama annem yattı bağıra bağıra öldü çok acımış sırtı yarın arıycam bakalım neymiş ....

tere tohumu siparişi vermiştim ya geldi akşam yemeğinden önce 2 tane yuttum karnıma bir ağrı girdi wc.ye zor yetiştim şimdide karnım çok ağrıyor ....

canım reeboklardan memnunum benim spor ayakkabı takıntım var ve her marka spor ayakkabı mevcut birtürlü şöyle topuklu ayakkabı giyemedim yürüyemiyorum şöyle havalı havalı kendime kırmızı tabanlı çok şık bir topuklu alıcam kendime.....

gerçekten çok ayıp oldu ya yatağı kurarken hep aklımdaydı ama bayağı zaman geçmiş,küsme esen geri gell

geçtiğimiz hafta 420 dk yürüyüşüm vardı. bu haftada en az 420 olsun inşallah. az önce 45 dk yürüdüm..kızlar bacaklarımı sıkınca selülitlerim belli oluyor. kilo verenlere soruyorum 80 lerden düşen arkadaşlar. zayıflayınca selülitde geçiyo mu.yani sonuçta yağ değil mi bu?

ben yeni geldim evimee çok yoruldummm...siz naptınız toplanamamışızz:26:esencim mazeretim varr canım calışıyodum söylemiştim yaa...hafta sonu evdeyim inşallahh buralarda olurum ben...bu arada akşam cozuttum o kadar acıktım ki başım döndüü dedim gidiyorum benn allahtan ayran falan kendime geldim veeee ne yazıkki o şuursuzlukla yarım ekmek dönerii götürmüşüm gözümün önünü açıldı vallaaa pişmanım dersem yalan söylemiş olurumm

özür canım tamamen aklımdan çıkmış. ama kesin karar alınmamıştı gibiydi.yazdın ama kimse tamam gelirim demedi. bnede de bir randevum var düşüncesi oluşmamış demekki yoksa unutmazdım.
Tamam canım,zaten kimse uğramadı;gelseydin benim gibi sinir olacaktın,sorun değil.
canım ya ben de yazılı okuyodum kusura bakmayın
Tamam canım.
esen bize küstü ya haklı olarak çok üzüldüm .....
Bitanem biraz gerildim ama,şimdi geçti.
günaydınn hanımmlarrrr....uyku uyku ve uykuuu....ohh dinlenmişim valla kaç haftadır hasrettim uykuyaa....
İyi yapmışsın canım,bedeni uykuyla diriltmek lazım ara ara.
Hanımlar,dün özellikle toplanmak istemiştim,çünkü gerçekten bazı rahatsızlıklarım var.Gerçekten ama gerçekten takımımız çok cansız.4 gün üst üste gelmeyen,habersiz ayrılan takımdaşlarımız var.Birkaç kişi dışında,diğer arkadaşının listesiyle,ya da egzersizi ile ilgilenen,tavsiyeler veren,motive eden kimse yok.Sırf takımdan atılmayım diye giriyoruz çoğumuz 3-4 günde bir.Ben son hafta çok zorlandım mesela diyetimde,hevesim kaçtı.Motive olamıyorum artık.Dün eski takım arkadaşımız Julia'nın takımına şöyle bir not yazdığını gördüm.''İyi ki burdayım,iyi ki beni aranıza almışsınız.Sizlerle azmim de,kilo verişim de hızlandı''yazmış.Onun adına gerçekten çok sevindim.İmrendim.Sevgili arkadaşlarım açık olmak,şeffaf olmak taraftarıyım.Ben ciddi ciddi başka takıma geçmeyi düşünüyorum.Çünkü Esra,Gülçin ve Ayşegül dışında etkileşim içinde olabildiğim,paylaştığım,beni motive eden ve motive edebildiğim kimse yok bu takımda,çok açık söylüyorum.Dün hep beraber toplanmak isteyişimin sebebi buydu.Neredeyse 80 dakika tek başıma bekledikten sonra çıktım.Buna rağmen Esra,Ayşegül ve Gülçin dışında o notu okuyan bir insan bile yok,bırakın gelip gelmemeyi.Uzatıp canınızı sıkmayım,bunları toplandığımız zaman daha mantıklı ve ılımlı bir dille iletmeyi isterdim ama,toplanmayı bile başamıyoruz.O yüzden üzüle üzüle,başka takıma geçmek kararı aldım.[/B]

Son düzenleme:
esencim yazdıklarına sonuna kadar kaltılıyorum,evet burda çok güzel arkadaşlarla tanıştım ama nedense seninde dediğin gibi 2-3 arkadaş dışında sanki zora ki burdayız paylaşım az ne zaman girsem kimse yok böyle oluncada benim şevkim kırılıyor,hangi takıma geçeceksen benide çağırrrrr bende geşcemmm

kızlar aslının şuanda şarz problemi var kaptanı beklemenizi tavsiye ediyorumm...haa haksızmısınız tabiki diilsiniz ama konuşabiliriz ve çözebiliriz diye düşünüyorumm isim vermiyorum ama takıma arasıra uğrayan ve takımla alakası olmayanlar var ne yazıkkii kendi adıma bende çok sık gelemiyorum ama elimden geleni yapmaya calışıyorummm takım olarak rayına oturmayan bişeyler var gabiba ama düzeltebilirizz gitmek çare diil bence lütfen biraz bekleyin ben çok seviyorum sizi amaaa....

tatlım sanırım öğün atlaması yapmışsın..
tıpkı bina temeli gibi beslenmemizin temeli sabah kahvaltısı demirleri ise öğle yemeğidir..aralarda yemen gereken meyve ise ince işleri gibidir..sindirim sistemimizi çalştırdığı için daha güzel görünmemizi sağlar..
senin sistem de temelsiz binalar gibi çökmüş dün akşam..ve en kötüsü de vücudun çökme anında yediklerini yağa çeviriyor olması..
olan olmuş canım bundan sonra daha dikkatli olursun artık

canımmm sıkıldıııı napsam çıksam gezsemmiii maalatyada nerde gezcem acaba bi de bu durum varr ooofffffffffffff offfffffffffff şimdi istanbulda olmak vardı elime kahvemi alır istaklal de bi tur atardım karaköyde küüççük bi börek yerdim galata köprüüsnden karşıya gecer tahtakaleyi alt üst ederdim acıkınca balık ekmek yemek için sahile inerdi atlar bi tekneye boğaz sefası yapardım....offff offfff...bugün cumartesi tranvaya biner bakırköye gider pazarın altını üstüne getirirdimmm...ayyyy canım çok sıkıldı kızlarrrrr.....:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…