- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #23.521
Herkes gelsin de ciddi ciddi değerlendirelim bu gidişatı...8 gibi diye konuştuk ama ne yazık ki gelen giden yok6. olmuşuz. son haftalarda hiç bu kadar düşmemiştik. takımdan elifezgi,lilav ve bitanesii olmayınca böle oldu. şimdi diskalifiye mi oldular ne oldu? kaptaaann napçökk? yeni birilerini çağırsak mı? yer var mı?
6. olmuşuz. son haftalarda hiç bu kadar düşmemiştik. takımdan elifezgi,lilav ve bitanesii olmayınca böle oldu. şimdi diskalifiye mi oldular ne oldu? kaptaaann napçökk? yeni birilerini çağırsak mı? yer var mı?
Evet günlerdir planlanan 14. takım cuma akşamı 20:00'da toplanma randevusu,68 dakika tek başıma bekleyişimden sonra benim için sona erdi.Bence herkes kafasına göre takılsın,zorlamanın anlamı yok etkileşim paylaşım olsun diye.İyi hafta sonları hepinize...canım ben birini çağırdım gelecek mesaj yazmış
lilavı bilmiyorumda bitanesi sanki engellenmiş gibi anlayamadım. kurallar gereği ikiside diskalifiye olmalı.
canım ince çorap giymek gerekiyormuş ben daha önce gittiğimde elbise vardı kalın çorap ile. o yüzden ölçememiştik. bu ilk yani yağdan ne kadar gitti bilmiyorum. evet senin kilon daha az olduğu için biyolojik yaşında güççüktür. ha bu arada bir ara benim totoşum da dümdüzdü önceden beri. ne zaman kii halkoyunlarına ve spora başladım yuvarlandı şekillendi. yürüyüş yürüyüüüş...sen reebok ayakkabından memnun musun. benimde ayakkabı ihtiyacım vardı burda bulamadım nerd var bilmiyorum. bende nike aldım.sen etkisini görürsen söylede birde dışarda giymek için spor ayakkabıya ihtiyacım var zaten.
Evet günlerdir planlanan 14. takım cuma akşamı 20:00'da toplanma randevusu,68 dakika tek başıma bekleyişimden sonra benim için sona erdi.Bence herkes kafasına göre takılsın,zorlamanın anlamı yok etkileşim paylaşım olsun diye.İyi hafta sonları hepinize...
Tamam canım,zaten kimse uğramadı;gelseydin benim gibi sinir olacaktın,sorun değil.özür canım tamamen aklımdan çıkmış. ama kesin karar alınmamıştı gibiydi.yazdın ama kimse tamam gelirim demedi. bnede de bir randevum var düşüncesi oluşmamış demekki yoksa unutmazdım.
Tamam canım.canım ya ben de yazılı okuyodum kusura bakmayın
Bitanem biraz gerildim ama,şimdi geçti.esen bize küstü ya haklı olarak çok üzüldüm .....
İyi yapmışsın canım,bedeni uykuyla diriltmek lazım ara ara.günaydınn hanımmlarrrr....uyku uyku ve uykuuu....ohh dinlenmişim valla kaç haftadır hasrettim uykuyaa....
ben yeni geldim evimee çok yoruldummm...siz naptınız toplanamamışızz:26:esencim mazeretim varr canım calışıyodum söylemiştim yaa...hafta sonu evdeyim inşallahh buralarda olurum ben...bu arada akşam cozuttum o kadar acıktım ki başım döndüü dedim gidiyorum benn allahtan ayran falan kendime geldim veeee ne yazıkki o şuursuzlukla yarım ekmek dönerii götürmüşüm gözümün önünü açıldı vallaaa pişmanım dersem yalan söylemiş olurumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?