Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kızlar nbr nasılsınız
ben arkadaştan şarjı anca isteyebildim pc yi açar açmazda buraya geldim. haftasonu gelsede bir şarj aleti alcam. pc siz yapamıyom ben

Her hafta kilo bildirimi öncesi nedense biraz gergin oluyorum,inşallah ödem tutmayız hanımlar.Bu arada canlar dünkü teklifimize birşey demediniz.Yarın akşam saat 8 de takımca buluşuyormuyuz burada?
Ayşe,Gülçin,Esra bu cümlem sizlere.Siz nasıl fıstık gibi hatunlarmışsınız ya,maşallah sizlere.Rabbim herkese ayrı ayrı güzellikler bahşetmiş.Şükrü az etmekten korusun Allah bizleri.Kilolu hanımların daha güzel olduğu tezine inandım şimdi.Çok mütevaziyiz takımca

reklamlarımız bile ne kadar dejenere oldu nereye gidiyoruz böyle ya sanki adamlar icat yapmışlar yada bilimsel birşey yayınlıyorlar ne kadar basit bir reklam sektörümüz var millet aya çıkıyor biz hala saçma sapan 118 li numaraların reklamlarını izlemek zorunda kalıyoruz yusuf için tv izlemiyorum,yarın birgün çocuğum tv müptelası olduğunda oğlum tv izleme demek ne kadar boş bir öğüt olacak esasında evden tv yi göndermeyi istiyorum,eşimde izlemez pek ama yinede belli saatlerde izliyoruz...

Harikasınnnnnnnn Darısı tüm takımımıza,yarın 1. ciyiz inşallahhhhhh

Çıldırıyorummmmmmm o reklamı duyunca.Rtük'e şikayet maili bile attım.Kötü reklamın akılda kalıcılığı ucuz numarası,yazıklar olsun.Türk miletini nasıl bir aşağılama içindeler,yanına yarı çıplak bir ucube al 33 dedirt reklam olsun.70 milyona sora sora bulurum da aradığım numarayı,yine size sormam arayıp beyinsizler,acayip sinirleniyorum günlerdir

bence gergin olma esencim sen çok dengeli ve kalorini aşmadan sağlıklı beslenmene dikkat ediyorsun az bir kilo bile gitse bizim için çok önemli az ama sürekli olsun yeter ki gitsin yavaş giden yavaş gelir...

yarın ben saat 20 de burdayım inşallah ve güzel olur eğer arkadaşlarada uyarsa çok güzel olur esencim haftanın kritiğini çıkarırız.....

esencim o senin güzelliğin ama gerçekten hepimiz çok şükür güzeliz iç güzelliği bence çok daha önemli ki dışa vursun güzel bakan güzel görürmüş maşallah diyelim ....

tebrikler de ne kadar vermiş oluyosun. geçen hafta kaçtın?
84,6 dımmmmm 1kilo 700 grrr
canımcım ben yarın çalışıyorum akşam... seçim gelio malum saayyıın bakanlarımızdan biri geliomuş sabaha kadar otel önünde bekliycemmm...ben gelemem ama çok isterdimmm ama laptop bulursam oralarda girmeye calışırımm
Harikasınnnnnnnn Darısı tüm takımımıza,yarın 1. ciyiz inşallahhhhhh
inşallllaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh....
bu sacmalıklara gülen insanlar var arz talep meselesi reziill bi reklam..tek o da değill tüm 118 reklamları...

Son düzenleme:
kızlar herkese iyi akşamlar... bu aralar pek giremiyorum ne yediğimi yazıp çıkcam yine..

sabah
1 porsiyondan az special k+süt

ara işlerim çok yoğundu yapamadım

öğleyin
1 porsiyondan az special k+süt+yarım kk peynir+yarım dilim ekmek

ara (çok çok oldu)
1 paket çubuk kraker+2 kutu hazır puding (tanesi 150 cal)+1 elma

akşam
1 parça balık+bol salata

daha yeni 1 muz yedim bugün en az 40 dk yürümüşümdür..

ay yarın bildirim günü meraktayım

nasıl yakıyorlar ya

sinir olduğum ne kadar şey varmış..11833 reklamına da sinir oluyom.

ya niye öyle diyon ben çok gülüyom komik bence

tebrikler canım

ayşegül agece gece canım kabak çiçeği dolması istedi olsada yesem ya yemişim diyeti

bende akşam dolma biber istedim

14. TAKIM 202. ETAP

aynalar ( 101,1 / / / % )
pinkcat87 ( 65,0 / 65,0 / 0,0 / 0,00% )
bitanesii ( 69,8 / / / % )
triptofan ( 79,2 / 78,9 / 0,3 / 0,38% )
anşaaa ( 84,6 / 82,9 / 1,7 / 2,01% )
nev81 ( 93,4 / / / % )
roseberry ( 72,0 / / / % )
irras ( 91,1 / / / % )
fdm ( 69,4 / / / % )
umuts76 ( 79,6 / 79,9 / -0,3 / -0,38%)
Lilav ( 74,5 / / / %)

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 879,7 / / / % )

muz yemeyeydin eyiydi. kabızlık yapiyor ya.onun dışında süpersin. sütlü tatlı da 1 olsa ama duramıyo insan demi.başlayınca.

Ayşecim harikasın..1700 ha maşallah hımm haftanı bi incelemem lazım neler yemişsin bakem. özel bişe yaptın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…