- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #23.481
Harikasınnnnnnnnayyy ayyyy kiloooo bildirimi kızlarrrr.....82.9 :81:allahım 70li kilolar bekleyinnn geliyorummmm....yarım yamalak isveç diyetiii fayda verdi galiba bu arada bugün yediklerimide yazıyımm
sabah:1yumurta 1 dilim ekmek 1 ikisi bi arada nescafe
ara:kabak çiçeği dolması
öğle:1 havuç 1 kase çorba yeşil salata
akşam:yağsız ızgara alabalık salata greyfurt suyu
Çıldırıyorummmmmmm o reklamı duyunca.Rtük'e şikayet maili bile attım.Kötü reklamın akılda kalıcılığı ucuz numarası,yazıklar olsun.Türk miletini nasıl bir aşağılama içindeler,yanına yarı çıplak bir ucube al 33 dedirt reklam olsun.70 milyona sora sora bulurum da aradığım numarayı,yine size sormam arayıp beyinsizler,acayip sinirleniyorum günlerdirreklamlarımız bile ne kadar dejenere oldu nereye gidiyoruz böyle ya sanki adamlar icat yapmışlar yada bilimsel birşey yayınlıyorlar ne kadar basit bir reklam sektörümüz var millet aya çıkıyor biz hala saçma sapan 118 li numaraların reklamlarını izlemek zorunda kalıyoruz yusuf için tv izlemiyorum,yarın birgün çocuğum tv müptelası olduğunda oğlum tv izleme demek ne kadar boş bir öğüt olacak esasında evden tv yi göndermeyi istiyorum,eşimde izlemez pek ama yinede belli saatlerde izliyoruz...
Her hafta kilo bildirimi öncesi nedense biraz gergin oluyorum,inşallah ödem tutmayız hanımlar.Bu arada canlar dünkü teklifimize birşey demediniz.Yarın akşam saat 8 de takımca buluşuyormuyuz burada?
Ayşe,Gülçin,Esra bu cümlem sizlere.Siz nasıl fıstık gibi hatunlarmışsınız ya,maşallah sizlere.Rabbim herkese ayrı ayrı güzellikler bahşetmiş.Şükrü az etmekten korusun Allah bizleri.Kilolu hanımların daha güzel olduğu tezine inandım şimdi.Çok mütevaziyiz takımca
84,6 dımmmmm 1kilo 700 grrrtebriklerde ne kadar vermiş oluyosun. geçen hafta kaçtın?
canımcım ben yarın çalışıyorum akşam... seçim gelio malum saayyıın bakanlarımızdan biri geliomuş sabaha kadar otel önünde bekliycemmm...ben gelemem ama çok isterdimmm ama laptop bulursam oralarda girmeye calışırımmHer hafta kilo bildirimi öncesi nedense biraz gergin oluyorum,inşallah ödem tutmayız hanımlar.Bu arada canlar dünkü teklifimize birşey demediniz.Yarın akşam saat 8 de takımca buluşuyormuyuz burada?
Ayşe,Gülçin,Esra bu cümlem sizlere.Siz nasıl fıstık gibi hatunlarmışsınız ya,maşallah sizlere.Rabbim herkese ayrı ayrı güzellikler bahşetmiş.Şükrü az etmekten korusun Allah bizleri.Kilolu hanımların daha güzel olduğu tezine inandım şimdi.Çok mütevaziyiz takımca
inşallllaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh....HarikasınnnnnnnnDarısı tüm takımımıza,yarın 1. ciyiz inşallahhhhhh
bu sacmalıklara gülen insanlar var arz talep meselesi reziill bi reklam..tek o da değill tüm 118 reklamları...reklamlarımız bile ne kadar dejenere oldu nereye gidiyoruz böyle ya sanki adamlar icat yapmışlar yada bilimsel birşey yayınlıyorlar ne kadar basit bir reklam sektörümüz var millet aya çıkıyor biz hala saçma sapan 118 li numaraların reklamlarını izlemek zorunda kalıyoruz yusuf için tv izlemiyorum,yarın birgün çocuğum tv müptelası olduğunda oğlum tv izleme demek ne kadar boş bir öğüt olacak esasında evden tv yi göndermeyi istiyorum,eşimde izlemez pek ama yinede belli saatlerde izliyoruz...
takımda yer var mı arkadaşlar
kaptancım takımda yer var mı?
aynı dertten bende müzdaripim mesleğe ilk girdiğimde istanbulda başlamıştı doğumdan sonra tavan yaptı yaktırabiliyomuşuz aslıcım güzellik merkezlerinde doktor kontrolunde hallediyolar 10 dakkadda ben bi 10 kilo daha veririsem gitmeyi düşünüyorumm...
bu arada gülçin lazeri naptın gidiyomusun
esra resim yüklemişsin face canım hastasın ama gayet iyi gözüküosun maşallah toparlandın bu aarada gayette fit gözüküyosun bence ki üstünde bol eşortmanlar var
sinir olduğum ne kadar şey varmış..11833 reklamına da sinir oluyom.
ayyy ayyyy kiloooo bildirimi kızlarrrr.....82.9 :81:allahım 70li kilolar bekleyinnn geliyorummmm....yarım yamalak isveç diyetiii fayda verdi galiba bu arada bugün yediklerimide yazıyımm
sabah:1yumurta 1 dilim ekmek 1 ikisi bi arada nescafe
ara:kabak çiçeği dolması
öğle:1 havuç 1 kase çorba yeşil salata
akşam:yağsız ızgara alabalık salata greyfurt suyu
ayşegül agece gece canım kabak çiçeği dolması istedi olsada yesem ya yemişim diyeti
kızlar herkese iyi akşamlar... bu aralar pek giremiyorum ne yediğimi yazıp çıkcam yine..
sabah
1 porsiyondan az special k+süt
ara işlerim çok yoğundu yapamadım
öğleyin
1 porsiyondan az special k+süt+yarım kk peynir+yarım dilim ekmek
ara (çok çok oldu)
1 paket çubuk kraker+2 kutu hazır puding (tanesi 150 cal)+1 elma
akşam
1 parça balık+bol salata
daha yeni 1 muz yedim bugün en az 40 dk yürümüşümdür..
ay yarın bildirim günü meraktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?