Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben uyumaya gidiyorummm psikopata bağlıycam yoksa akşama görüşürüz inşallahhhh....bu arada biz saçma sapan internette tanışmış boş insan toplulukları diilizzz biz kader arkadaşıyıız...lütfen bence herkez hepimizz kendimize biraz ceki düzen verelim....biraz sorguluyalım kendimizi....

Son düzenleme:
aman yaww ne güzel gezmeye çıkacaktık hava bozdu..

dünkü menüm

sabah
yarım porsiyon speci,al k+süt+minik parça ekmek+az yumurta

ara
1 elma

öğleyin
yarım yufka ekmek+yeşillik+domates+yarım kase patates kızartması

ara
1 elma+yarım halley

akşam
3 yk pilav+salata+ayran+1 haşlanmış but..

bu hafta çok dikkat edicem ve 68i görcem inşallah

merhaba herkese,
çok istiyorum takıma tekrar dönmek ama internet problemim devam ediyor arkadaşlar. arada girdiğim zamanlarda da okuyorum forumu. iyi haberlerle döndüm size.
75 kiloyum ve 40 bedene düştüm. spor yapıyorum, hemde ciddi ciddi sıkılaşmaya başladım.
burda başladığım bu yolculuktan, yol arkadaşlarımdan çok memnunum sizleri çookkk öpüyorum.
yine uğrarım kızlar, kaptancım görüşürüz

kızlar yazdıklarınızda haklısın...esen ben senin buluşma yazını okudum ama gelemezdim.. o yüzden cevap vermedim.. bende arasıra geliyorum şimdi.. geçmişe bakarsanız çok fazla gelip herkese bişeyler yazıyordum ama takımda gruplaşma olduğunu düşündüğümden artık sadece atılmamak için giriyorum desem yeridir. keşke başarabilsek hep girsek ama olmuyor.. hatta ben geçmişte bunu dile getirdiğimde ortam gerilmiş ve herkes çalıştığından dert yanmıştı....

canımmnerdesin sen yaaa naptın çok sevindim 40 beden ha....eşinle düzeldiniz mi çok merak ettim seni yaa...özlemişim valla

canım şu gruplaştıklarını düşündüklerini bize diilde kaptana açıklasan..evet çalıştığım için ben gündüzleri giremiyorum ama evdeysem akşam full burdayım ama esen esra gülçin ve aslı dışında pek kimseler yok doğrusu...hepimiz farklı saatlerde girmiş oluyoruz ama esenin ve esranın ne demek istediğini ben anlıyorum umarım herkes kendine pay çıkarır...

Son düzenleme:
selam kızlar... Evet aslının şarj probleminin bitmesini bekleyelim bakalım.ondan sonrada benim bir teklifim olacak.kabul olursa devam. Esencim ya takımda motivasyon kaynağım sensin bu aralar. yoluuur gitme sakın. ben artık bu takımda kaç aydır kendine alıştırıp gitmek isteyenlere üzülüyorum çok. Aslıda bağışıklık kazanmış sanırım bu duruma. giden gidiyor ama açeydim gollerimi gitme deyeydiiim demiyor.olmuyor böyle motivasyon yok diye ama nafile takım değiştirmek çözüm değil. takımı değiştirmek lazım.

aaa mandalina canavarı gelmiş. hemde süper dönüşle. himeroscum sen takımdan ayrılırken ben yeni gelmiştim. ozamandan bu zaman değişen bişe yok yine takımda yaprak dökümü var yine gitmek isteyenler. gerçekten üzülüyorum.

takımda gruplaşma olduğunu düşünmemiştim hiç.bence yok yada ben çok dikkatsizim. sadece paylaşım ve motivasyon yetersiz.

nasılsın canım.

sinirliyim gülçinim yaa esenle özlemi anlıyorum haksız diiller sen varsın ben varım aslı var esen ve esra var tamam diğerleri nerde artık isim veriyorum ya sonra....evet çalışıyoruz çoğumuz ama burda katılım sağlayanların çoğu da çalışanlar...fadime gruplaşma var falan diye yazmış gerçekten çok bozuldum yaa..katılım olmuyo ki gruplaşma olsun aslı çözer bu mevzuyu valla esenle esra giderse bende gitmeyi planlıyorum artık bu nedir yaa...hem katılım sağlamıo arkadaşlar hemde kimse üstüne alınmıo...esen gerçekten takımın motivasyonunu arttırıo...bugün himeros geldi nasıl mutlu oldum anlatam..aman yazıcam daha da tutuyorum kendimi aslı gelsin ondan sonra konuşcamm...onun fikride benim için çok önemli kızcağız giremiyo takım gene sallandı...

kaçamakların da çok dnegeli. demekki yarıda bırakabiliyosun halleyi. bu çok önemli.bende paketi bitirmemeye alıştırmaya çalışıyorum kendimi. açıldımı bitiyo ya.halbuki sonraya bıraksam elimden alan yok ya.

takımda gruplaşma olduğunu düşünmemiştim hiç.bence yok yada ben çok dikkatsizim. sadece paylaşım ve motivasyon yetersiz.

merak ediyorum gruplaşanları kimlermiş acaba...tamam böle bi düşünce olabilir bununda paylaşarak asabiliriz yaaa...bizim bilmemize gerek yok kaptana söylensin kaptan özelden uyarsın bizleri eğer gruplaiıyosak...

canım sen baya bi takmışsın dediğime ama inan kötü bi niyetle değildi...hem kendin de yukarıda aslı esra giderse bende giderim demişsin bence bu da gruplaşma gibi bişey.. yani senin için onlar daha önemli mi?????sen böyle yazınca insan ister istemez düşünüyor.. ama inan ilk başta söylediğim gruplaşma lafında seni kastetmedim...bende çok giremiyorum gün içinde girebiliyorum ama kimse olmuoyur.. akşam da ben gelemiyorum.. işten gelince ev ve yemekle uğraşırken zaman geçiyor.. eee bi de minik oğlum var...

isme veya kişiye takılmıyorum canım ben sana da bişey demiyorum aralık ayından beri bu takımdayım çok da faydasını gördüm dile kolay 15 kilo verdimm şimdi ben sana sorayım isimlerini zikrettiğm arkadaşların dışında alıntıyla cevap veren kaç kişi var takımımızda...ben de dahil sen söle...bak kendin söylüyosun ben akşam giremiyorum diyosun haklısın saygı duyuyorumm...ama esen paylaşım az diyo cuma ya randevulaşılıo ama kimse yok sen gelemem diye cevap vermedim dedin ben çalışıodum gelemedim diğer arkadaşlar unutmuş olabilir ama bu muhabbetin ortasında gruplaşma var daha önce söyledim çalışıyoruz dediniz dediğin için bozuldum...esenin demek isteği farklı bi konu bence...bak evdeyim ben bugün işim yookken full bilgisayarın basındaydım benim de 4 yaşında bi kızm var onunlada ilgileniyorum sana şahsi bi söylemim yok bugune bakalım mesela sen geldin esen esra ve gülçin eee diğerleri nerde...sonuç şudur ki tutunmamız gerekirken birbirimizi niye kırıyoruzz nasıl düzeltiriz demiyoruz hiçbirimizz...sana diil lafların çoğu kırdıysam özür dilerim hakkını helal et canımm....

Son düzenleme:

canım söylediklerinde çok çok haklısın... bende seni başkalarını mırdıysam özür dilerim.. gruplaşma konusunu da kapatalım unutulım gitsin kaptan sorarsa da söylemicem.. bundan sonra hepimşiz dikkat edip daha fazla girmeye çalışalım... sende hakkını helal et....

bizimde Esenle böle bi polemiğimiz olmuştu hatırlıyomusunuz? ama şimdi ne saçmalamışım yarabbim diyorum.Eseni de hepinizide çok seviyoruuum çünkü takımım 1 tane.gitmek değil kalıp hepberaber uğraşmak önemli. ve fırsat buldukça takıma yeni kişiler davet edelim. çünkü lilav ,umut,bitanesi gitti.

harbi gittiler dimi yeniler kan olur can olur inşallahh....

selam,hali hazırda bir takıma üyeyim fakat paylaşım ve motivasyon olmadığı bir takımız 2-3 arkadaşım haricinde ve ben bu durumdan sıkıldım,kaptanı iyi paylaşımı ve motivasyonu yüksek bir takıma transfer olmak istiyorum eğer böyle bir takımda yer varsa beni kaçırmayın derim takımımın 1.olması için mücadele ederim,şu anki takımımda yaklaşık 1,5 ayda 5 kilo yağ yaktım ....

boyum 160
kilom 72
hedefim ilk başta 65
yaşım 34
diyetisyen gözetiminde zayıflıyorum ....

özelden mesaj atarsanız çok sevinirim....

ESRA SEN YAZMIŞ OLAMAZSIN BUNU YA.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…