- 15 Eylül 2017
- 268
- 719
- 18
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #235.681
Senin hic yokmuydu benim kafa gitti burda coluk cocuk karisti
ağır bunalımdayım
Kendine gel bakiiimm hafif bi bunalım görüyorum sendee..
kızmak yok ama kilomaOkkkkyyyyy
ağır bunalımdayımbattaniye örüyorum şuanda düşün
kızmak yok ama kilomayada kız
Battaniye mi örüyorsun?Yok daha neler
Oo ben ikinci icin dedm sen basla
Yok yok çocuk sayısı 0.
Beni etiketledin mi ivit ozaman sonuclarina katlanicaksinağır bunalımdayımbattaniye örüyorum şuanda düşün
kızmak yok ama kilomayada kız
he pazarlık mı yapcan bende gün sayısındakaç gün gitmezsem bıraktı sayılırım peki
dimi nasıl biliyorum bak
Hahahahahahahaahahahahahahahahaynennnnnmmmn bazen kendimi tutmak icin yazmadigim oluyo biliyisin
Hahahahahahahahahaahahhe pazarlık mı yapcan bende gün sayısında
bakıp estagfurullah cekip cıktıkların hemi biliyim
Icim içime sığmıyor ki kuzumUzulmeeee yeter mutlulukkk goz yaslarindaaan nolurrrrrr
2 canlıyım ben dimi artık inanması zaman alacakkesinlikle katılıyorum cok yayma sakınve artık beslenmene herseyine dikkat ediceksin sen artık 2 canlısın
Gen testi yapılacak amniyo sıvısından anemi hastası olup olmadığına bakılacak sağlıklı ise devam sağlıksız iseO ne demek ki hic duymadimbiz yine sana duaa ederizz cooook dikkatli olll artkk guzel beslenmeler baslasin
Anemi taşıyoruz eşim ile ona bakılacak canımAmniyosentez niye yaptırıyorsunki o ense kalınlığı olanlara yapılıyor senin ikili test 2ay sonra dedigin kızz
Şımarırım valla sonra
Kullanıyorum 2 haftadır belki 3 haftadır folik asit .. işi bırakmam mecbur bir durum olmazsa çalışmak güzeldirvalla bence işi bile bırakabilirsu an hakkı var kimse sesini cıkartamaz
folik asite ne zaman baslıyosnnnn kullanıyo muydunnnnnSchonerDuft
Oo ben ikinci icin dedm sen basla
Bana herkee basladi ikinci ne zaman demeye
evetörüp örüp işleyip işleyip satıyorum maaş alamıyorum kendime böyle bi ek iş buldum
Simarrrr simarrrIcim içime sığmıyor ki kuzum
2 canlıyım ben dimi artık inanması zaman alacak
Gen testi yapılacak amniyo sıvısından anemi hastası olup olmadığına bakılacak sağlıklı ise devam sağlıksız ise
Anemi taşıyoruz eşim ile ona bakılacak canım
Şımarırım valla sonra
Kullanıyorum 2 haftadır belki 3 haftadır folik asit .. işi bırakmam mecbur bir durum olmazsa çalışmak güzeldir
Nyeee kiiii
Kız yapacağım topu temeli 1 çocuk zaten
Nyeee kiiii
katlanıcam sen bana çemkirmediğinde ben iyice cozutuyorumBeni etiketledin mi ivit ozaman sonuclarina katlanicaksinbunu kafana sen dogrulttun
hayır yapmıyorumhe pazarlık mı yapcan bende gün sayısında
bakıp estagfurullah cekip cıktıkların hemi biliyim
Banada satt
Kuzum ne yapacan merak etti benkatlanıcam sen bana çemkirmediğinde ben iyice cozutuyorum
hayır yapmıyorumbence ben markete giriyim abur cuburlara bakayim ama almayayim bu yöntem daha etkili olur
he yok bebişin olsun sana hediye yaparımşimdi SchonerDuft e yapcam doğumu yaklaşsın
katlanıcam sen bana çemkirmediğinde ben iyice cozutuyorum
hayır yapmıyorumbence ben markete giriyim abur cuburlara bakayim ama almayayim bu yöntem daha etkili olur
he yok bebişin olsun sana hediye yaparımşimdi SchonerDuft e yapcam doğumu yaklaşsın
katlanıcam sen bana çemkirmediğinde ben iyice cozutuyorum
Diyosunnnnnnnnnnnnnnn sen tekmisn kardeslern varmi
Yeter yeterZor zanaat çocuk
Diyosunnnnnnnnnnnnnnn sen tekmisn kardeslern varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?