- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #235.721
Amin kuzucuk inş o günlerinide görürüz
he 2 canlısın kuzucukta saglıklı cıktı mı test sonuclarındaaaaa başlasın hamilelik serüveni
rabbim inşallahhhhhh saglıcakla doğurup büyütmeyi nasip etsin
yav heeeeee çünkü girdin mi öle boş cıkabiilcn döverim bak
cooohh varrrrrabbim aratmasnnnn
tamam yaaavv girmiyorum
he 2 canlısın kuzucukta saglıklı cıktı mı test sonuclarındaaaaa başlasın hamilelik serüveni
rabbim inşallahhhhhh saglıcakla doğurup büyütmeyi nasip etsin
yav heeeeee çünkü girdin mi öle boş cıkabiilcn döverim bak
cooohh varrrrrabbim aratmasnnnn
amiiiiinnnnnnAmin kuzucuk inş o günlerinide görürüz
dimiiiiiiiii saat 3 ü geçti bile maşşallahh zaman cabuk geçiyooNEKADAR HAREKETLİ GÜZEL BİR GÜN:)
ihtimali bile güzeltamam yaaavv girmiyorumcuma günü maaşımı alma ihtimalim var Allahım inşallah alırım alırsam hemen gitcem spora
amiiiiinnnnnn
bnde yarın son günüm izine cıkıyorm bugn işlerim bitsin diye yardırdım calışıyorm
dimiiiiiiiii saat 3 ü geçti bile maşşallahh zaman cabuk geçiyoo
ihtimali bile güzel
Cok yorma kendini bebeğim ben pek anlamam böyle şeylerden ama biraz uyusan iyi olur sanki hem kafanr ahatlamış olurBaş dönmesi nirmal mi kızlar 5 haftalık oluyor bayılacak gibiyim
ahahahahaha Dben benim maaş alabilme ihtimalimi sevdimo yüzden çıkmıyrum işten
Cok yorma kendini bebeğim ben pek anlamam böyle şeylerden ama biraz uyusan iyi olur sanki hem kafanr ahatlamış olur
ahahahahaha Do heyecanı her yerde bulamazsn dogru didin
tabiki ben o heyecanı seviyorumo yüzden çıkmıyorum işten
2gebeliktede ne baş dönmesi ne bulantı hiç birini hissetmedim kuzum bilemiycem ama yaşayan çok duydumBaş dönmesi nirmal mi kızlar 5 haftalık oluyor bayılacak gibiyim
bncede güzel böyle maaş gelmeden bi ay önce sevinmeye başlıyosn ha geldi ha gelcek hoop diğer maaş geliyo
Anladımmm benım ılk zamanlar agrıyodu.oyun halısı varmı çok ılgılerını çekıyor oyuncaklrına bakmakNe güzel ama sezeryan sonrası anestezi etkiledi beni kucağımda tutunca belim çok ağrıyor(
Hımm yok almayı düşünüyorum ama :))Anladımmm benım ılk zamanlar agrıyodu.oyun halısı varmı çok ılgılerını çekıyor oyuncaklrına bakmak
maaş almak cok güzelama hepsini birden aldığındaki mutluluk tarif edilemez
maaş almak cok güzel
alamazsan merhaba fakirlik ve kredi kartı borcları hoşcakal ödenmiş faturalar ve lux hayatbu ay 2 tane alırsam çok süper olacakalamazsam
alamazsan merhaba fakirlik ve kredi kartı borcları hoşcakal ödenmiş faturalar ve lux hayat
o kadarda belli etmelüx hayat mı dedin bacım o ne kine
o kadarda belli etmeben zengin bir baaağyan olaraakk sana anlataym lux hayatı bebeğiiimm
ne var burda fakir fukara sevindiriyoz hayal de mi kurmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?