- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #235.641
sorma benimde
Oooh içimin yağları eridi.
Bende boyle oldummmmmmmmm
SekerPancarii koooosss kosssssss
@Buki_89 sendeeeeeeeee hamilemizz vaaaa kosunnn halay cekcektikkk hanililililili
Sağol kuzum darısı sana olsun oglusuna bir kardeş nasip etsinaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyy çok güzel bir haberrrrrrrrrrrrrrrrrrr Allahım çok şükür gözn aydın tebrik ederim çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Çıkarma canım amniyosentezim var 2 ay sonra sağlıklı olsun diye dualarını bekliyoruz teyzesiBütün namazlarımda dua ediyodum hepimizin adını tek tek sayıyorum senide dua listemden çıkardım artıkhamdolsun Rabbime verdiklerine
Ay bende çok duygusalım durup durup ağlıyorum bisi olmaz dimiEvet sen bu sefer cok umutluydun cok enerjiktinnnnnnm ay kiz cok sevndmmmm yaduygulandmmmm bak simdiiiii kacinci hamilemizzzzzz
Kan verdim 243 çıktı cuma tekrar gidecem kan vermeye haftaya çarşamba ultrasonda bakacakNe dedi doktor kanmı verdin ultrason mu baktı ne dedi ne dedi söyle hadi
Bendeeeeeeeeeeeeeeee
cok sevindirik oldum yaaaateyteyteeeyyyyy
Analarım babalarım gorumcem biliyor birde kk biliyorBendeeeeeeeeeeeeeeee
SchonerDuft fazla yayma haberi ya ben nazardan cok korkarimmmmm biraz buyusun kac haftalik ozaman merk ettmmm cbuk gel kizzzz
Uzulmeeee yeter mutlulukkk goz yaslarindaaan nolurrrrrrSağol kuzum darısı sana olsun oglusuna bir kardeş nasip etsin
Çıkarma canım amniyosentezim var 2 ay sonra sağlıklı olsun diye dualarını bekliyoruz teyzesi
Ay bende çok duygusalım durup durup ağlıyorum bisi olmaz dimi
Kan verdim 243 çıktı cuma tekrar gidecem kan vermeye haftaya çarşamba ultrasonda bakacak
Bendeeeeeeeeeeeeeeee
SchonerDuft fazla yayma haberi ya ben nazardan cok korkarimmmmm biraz buyusun kac haftalik ozaman merk ettmmm cbuk gel kizzzz
kesinlikle katılıyorum cok yayma sakın
O ne demek ki hic duymadimAnalarım babalarım gorumcem biliyor birde kk biliyoramniyo sentezden sonra duyuracam
Amniyosentez niye yaptırıyorsunki o ense kalınlığı olanlara yapılıyor senin ikili test 2ay sonra dedigin kızzSağol kuzum darısı sana olsun oglusuna bir kardeş nasip etsin
Çıkarma canım amniyosentezim var 2 ay sonra sağlıklı olsun diye dualarını bekliyoruz teyzesi
Ay bende çok duygusalım durup durup ağlıyorum bisi olmaz dimi
Kan verdim 243 çıktı cuma tekrar gidecem kan vermeye haftaya çarşamba ultrasonda bakacak
Eveeetkesinlikle katılıyorum cok yayma sakınve artık beslenmene herseyine dikkat ediceksin sen artık 2 canlısın
Burdaymmmmmmmmm
sorma benimdeöyle kolay mıııı
ben evet dediğimde ananem biraz süründürseydn kızım diye bagırdı
valla bence işi bile bırakabilir
Düşünüyo musun manolyaa
Ooy hayırlısıyla inşallah canımm.
Düşünüyo musun manolyaa
Noldu sekerimmmm benimi ozledin
Evet evet evet bencedeeeeeeeevalla bence işi bile bırakabilirsu an hakkı var kimse sesini cıkartamaz
folik asite ne zaman baslıyosnnnn kullanıyo muydunnnnnSchonerDuft
ayyhhhhhhhhh
Beraberrrr
Biraz daha kilo verim de öyle düşünüyorum canım yeni yıldan sonra başlıcaz çalışmalara rabbim ne zaman verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?