Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar tebrik ederim
Gulumse24 Nilar
Arti ciktigin icin cok uzgunum
Izne de ayrilamiyrm
Haftaya veririm mutlaka
Leslie meslie ne varsa yapcam :)

Can sıkıcı bukis valla suan degismek istemem seninle ama vardir bundada bi hayir. Totalschaden değilse iyi bi para verirlerse hem yaptirirsiniz hemde cebinize para kalir. Anlayan birine yaptirtin

Değilim gözlerim kararıyor ayaklarımı

Gidecek halim yok sağlık ocağına dibimde.aslında dün de.bu saatlerde olmuştu berbat bisi kendimi dağıtmak için burya gireyim dedim ama tık yok
İlacın adı progestan sa o hem baş dönmesi hemde ya migde bulantısı yada uyku yapıyormuş bazılarında ama bende hiç etkisi olmadı kuzum ondan ola bilir tansiyon düşüklügüde ola bilir sen kan veriyonmu 2günde bir

oh süperrrr
Benimde aklımdan geçmiyor degil hani ama kaptanlarım duymasın aramızda kalsın
niye kine bi arkadaşımla konustum dün kız bademcik ameliyatı olmuş bi ay sadece süt içmiş başka bişey yiyememiş 10-15 kilo vermiss hayır saçmalamayin tabiki yapmıcam ama süt gerçekten doyuruyo artık gece tatlı falan isterse canım acıkırsam tarcınlı süt icicem ve haftada 1 süt detoksu yapmayı düsünüyorum ama belkide yapmam annem kızıyo

tam olarak nasil yapilio ve hazirlanio anlatirmisin biraz
canım bigün boyunca sadece bu detokstan ıcıyosun 2 saatte bir falan yada acıktıkca
1,5 litre sütü kaynatıyosun icine 2 yemek kaşığı yeşil çay atıyosun ama poşet olmasın ben poşetle yapmadım hiç sütte kutu süt olmasa iyi olur tabi bulabilirsen ben bulıyorum onla yapıyorum
1-2 kilo verdiriyo duraklamalarda yapılıyomuş ben ilk başta çok acıkırım yapamam demiştima ma gerçekten süt doyuruyo ve çok acıkmıyosun acık gaz yapıyo ama diyim

Bugün verdim yükselmiş doktorun yüzü güldü süper dedi gebesin sorun yok haftaya cuma kendi doktoruma gidecem kese için sonra başka doktora

Biz ne tokatlar yedik ahahaha akillanmadik yok kiz ben her hafta verdim. Birde benim kardesim cok yiyor burger falan. O aldiginda bi minik isiriyim diordum oyle sirf tatmak icin sonra kendi yemegimi yiyordum. Boyle cezalandirir gibi hep uzak durunca insan dayanamayip yiyesi geliyo

Hiç acıkmadım 2saat nasıl geçiyo onu bile anlamadım tok tutuyo evet buna katılıyorum gaz evet yapıyo wc sürekli çıkarıyor resmen için temizleniyor ben çok memnun kaldım kabız olanlara birebir bir uygulama bende her hafta çarşamba yapıcam inş ama ben hazır sütten yapıyom açık süt sevmiyorum ya içemem

Bugün verdim yükselmiş doktorun yüzü güldü süper dedi gebesin sorun yok haftaya cuma kendi doktoruma gidecem kese için sonra başka doktora
Yasin dagıttıgım herkese hamile oldugunu söyledim helallik aldım hepsinden hepsi çok sevindi tekrar dua ettiler sag salim kucağına alsın diye inş dualar seninle kuzum

Sen yaparsın sıkıntı etme kendine kuzucum benim 1günde 900gittiyse seninde gider merak etme
Cnm yorgunluktan mahvoldum
Sutumde azaldi
Sinirlerim yiprandi
Ondan sistim doldum diye dusunuyrm
Buyuk oglum tuvalete gitmeme bile izin vermiyor
Cok bunalti beni anlatamam

***14. TAKİM 538. ETAP***

lilipit (76.2/ 76.4/+0.20/-0.26%)
Blacksee55 (68.9 / 67.3/1.6 /1.15%)gecen hafta bildirimde bulunmadigi icin yuzdesi ikiye bölündü
Gulumse25(91/ 90/ 1.0/%1.11)
Nilar(64.2 / 64.1/ 0.1/ % 0.15)

14. Takim ortalamasi:%0.537

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…