- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #236.301
Yok kız bende öyle umdum ama olmadı dün spor yapamadım keptin modumu düşürdü eliptik ten geri indim aşa belki olurdu ama neyseeee artık haftayaKız 90 olmussun y
89,90 olaydı dıye dedım aglama :)
Kizlar tebrik ederim***14. TAKİM 538. ETAP***
lilipit (76.2/ 76.4/+0.20/-0.26%)
Blacksee55 (68.9 / 67.3/1.6 /1.15%)gecen hafta bildirimde bulunmadigi icin yuzdesi ikiye bölündü
Gulumse25(91/ 90/ 1.0/%1.11)
Nilar(64.2 / 64.1/ 0.1/ % 0.15)
14. Takim ortalamasi:%
Cok iyi cok supeerreYok kız bende öyle umdum ama olmadı dün spor yapamadım keptin modumu düşürdü eliptik ten geri indim aşa belki olurdu ama neyseeee artık haftaya
Değilim gözlerim kararıyor ayaklarımıtamam canim iyimisin sen`?
Gidecek halim yok sağlık ocağına dibimde.aslında dün de.bu saatlerde olmuştu berbat bisi kendimi dağıtmak için burya gireyim dedim ama tık yokTansiyona baktinmi
Sen çalışıyon sen atla gel ben koca eline bakıyom param YohhhhValla bi burger kingde smokehouse burgere hayir diyemem ahahahaa ne zaman nerde buluşuyoruz
Can sıkıcı bukis valla suan degismek istemem seninlecok sagol tatlim
biz hakliyiz canim evet aynen ordan para gelcek gibi görünüyo ama ybakalim bizde bu sansizlik varken bakalim neler gelcek daha basimiza, aslinda esimin babasinin arkadasi yapcakti ama dpn esim babasiyla tartisinca simdi gurur yapti yaptirmam orda diye almis arabayi dün gelmis yine geri ay karma karisik bi durum gercekten
Ayy gidek valla kiz canin sagolsunSen çalışıyon sen atla gel ben koca eline bakıyom param Yohhhh
Yeni avm açıldı oraya gideh
İlacın adı progestan sa o hem baş dönmesi hemde ya migde bulantısı yada uyku yapıyormuş bazılarında ama bende hiç etkisi olmadı kuzum ondan ola bilir tansiyon düşüklügüde ola bilir sen kan veriyonmu 2günde birDeğilim gözlerim kararıyor ayaklarımı
Gidecek halim yok sağlık ocağına dibimde.aslında dün de.bu saatlerde olmuştu berbat bisi kendimi dağıtmak için burya gireyim dedim ama tık yok
@ParteMoralll bizi gebertecek benceAyy gidek valla kiz canin sagolsunburger diyince akan sular duruyor ahahah
oh süperrrr
niye kineBenimde aklımdan geçmiyor degil hani ama kaptanlarım duymasın aramızda kalsın
canım bigün boyunca sadece bu detokstan ıcıyosun 2 saatte bir falan yada acıktıkcatam olarak nasil yapilio ve hazirlanio anlatirmisin biraz
Bugün verdim yükselmiş doktorun yüzü güldü süper dedi gebesin sorun yok haftaya cuma kendi doktoruma gidecem kese için sonra başka doktoraİlacın adı progestan sa o hem baş dönmesi hemde ya migde bulantısı yada uyku yapıyormuş bazılarında ama bende hiç etkisi olmadı kuzum ondan ola bilir tansiyon düşüklügüde ola bilir sen kan veriyonmu 2günde bir
Biz ne tokatlar yedik ahahaha akillanmadik
Hiç acıkmadım 2saat nasıl geçiyo onu bile anlamadım tok tutuyo evet buna katılıyorum gaz evet yapıyo wc sürekli çıkarıyor resmen için temizleniyor ben çok memnun kaldım kabız olanlara birebir bir uygulama bende her hafta çarşamba yapıcam inş ama ben hazır sütten yapıyom açık süt sevmiyorum ya içememoh süperrrr
niye kinebi arkadaşımla konustum dün kız bademcik ameliyatı olmuş bi ay sadece süt içmiş başka bişey yiyememiş 10-15 kilo vermiss hayır saçmalamayin tabiki yapmıcam ama süt gerçekten doyuruyo artık gece tatlı falan isterse canım acıkırsam tarcınlı süt icicem ve haftada 1 süt detoksu yapmayı düsünüyorum ama belkide yapmam annem kızıyo
canım bigün boyunca sadece bu detokstan ıcıyosun 2 saatte bir falan yada acıktıkca
1,5 litre sütü kaynatıyosun icine 2 yemek kaşığı yeşil çay atıyosun ama poşet olmasın ben poşetle yapmadım hiç sütte kutu süt olmasa iyi olur tabi bulabilirsen ben bulıyorum onla yapıyorum
1-2 kilo verdiriyo duraklamalarda yapılıyomuş ben ilk başta çok acıkırım yapamam demiştima ma gerçekten süt doyuruyo ve çok acıkmıyosunacık gaz yapıyo ama diyim
Çok sevindim kuzum Rabbim bundan sonra yüzünü güldürsün inşBugün verdim yükselmiş doktorun yüzü güldü süper dedi gebesin sorun yok haftaya cuma kendi doktoruma gidecem kese için sonra başka doktora
Yasin dagıttıgım herkese hamile oldugunu söyledim helallik aldım hepsinden hepsi çok sevindi tekrar dua ettiler sag salim kucağına alsın diye inş dualar seninle kuzumBugün verdim yükselmiş doktorun yüzü güldü süper dedi gebesin sorun yok haftaya cuma kendi doktoruma gidecem kese için sonra başka doktora
Cnm yorgunluktan mahvoldumSen yaparsın sıkıntı etme kendine kuzucum benim 1günde 900gittiyse seninde gider merak etme
Masallah canimmmBugün verdim yükselmiş doktorun yüzü güldü süper dedi gebesin sorun yok haftaya cuma kendi doktoruma gidecem kese için sonra başka doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?