Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim araba ozaman sizin kismetiniz degilmis. Vardir bundada bi hayir
aynen canim ya malesefki öyle oldu o para cikcakmis bizden demeki zaten cezada yemisler dün oda para bide üstüne kapida kaldik diye birsürü para gitti cikacagi varmis artik napalim

Kızzzz senin burcun ne?
BOĞA tırstım kendimden ama 1 günle ikizlerede kayıyorum arada 20 mayıs şekerim

Bolunerek bile iyi bir katkida bulundugumu düşünüyorum
yok olacaksın derken seninki bölünerek çoğalma oldu şekerim

aynen canim ya malesefki öyle oldu o para cikcakmis bizden demeki zaten cezada yemisler dün oda para bide üstüne kapida kaldik diye birsürü para gitti cikacagi varmis artik napalim
oyy arka arkaya gelmiş tüm terslikler Hay Allah çok geçmiş olsun

aynen aynen süper bi kilo kaybiyla geldin listeye bayaaa bi fark attin
Az kalsin geberiyordum ama ahaahha corba diyetine girelim grupcak. 2 haftada eriyip biteriz

Canim siz haklimisiniz yoksa tir şoförümü. Belki sigortadan para alirsiniz

Yok kiz kayma falan yok sende her burc 22 kadar degilmiydi??

Ben 2 haftaya yakin hastaydim ondan veremeyecegim kilolar verdim bu ilk ve sondu

oyy arka arkaya gelmiş tüm terslikler Hay Allah çok geçmiş olsun
cok sagol tatlim

Az kalsin geberiyordum ama ahaahha corba diyetine girelim grupcak. 2 haftada eriyip biteriz

hahaha evet aynen sonra sonumuz hastane olur vallah

Canim siz haklimisiniz yoksa tir şoförümü. Belki sigortadan para alirsiniz

biz hakliyiz canim evet aynen ordan para gelcek gibi görünüyo ama ybakalim bizde bu sansizlik varken bakalim neler gelcek daha basimiza, aslinda esimin babasinin arkadasi yapcakti ama dpn esim babasiyla tartisinca simdi gurur yapti yaptirmam orda diye almis arabayi dün gelmis yine geri ay karma karisik bi durum gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…