- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #236.281
he tamam bende korktum bian vallah:)Yok kiz ne kaybetmesi gelir o simdi. Black aktif zaten o zaman rahatsizdi ve evinde degildi oyuzden oyle oldu.
Canim araba ozaman sizin kismetiniz degilmis. Vardir bundada bi hayirevet fena canim dün dedimmi hatirlamiyorum ama araba malesefki cöp oldu:S
Kızzzz senin burcun ne?@denetim annelik zor zanaat ahanda şimdiden başladı parmağında oynatmaya minak
Bolunerek bile iyi bir katkida bulundugumu düşünüyorumkız bölüne bölüne kaybolacaksın diye korktuk valla
KatiliyorumBolunerek bile iyi bir katkida bulundugumu düşünüyorum
aynen canim ya malesefki öyle oldu o para cikcakmis bizden demeki zaten cezada yemisler dün oda para bide üstüne kapida kaldik diye birsürü para gitti cikacagi varmis artik napalimCanim araba ozaman sizin kismetiniz degilmis. Vardir bundada bi hayir
aynen aynen süper bi kilo kaybiyla geldin listeye bayaaa bi fark attinBolunerek bile iyi bir katkida bulundugumu düşünüyorum
Kızzzz senin burcun ne?
yok olacaksın derken seninki bölünerek çoğalma oldu şekerimBolunerek bile iyi bir katkida bulundugumu düşünüyorum
oyy arka arkaya gelmiş tüm terslikler Hay Allah çok geçmiş olsunaynen canim ya malesefki öyle oldu o para cikcakmis bizden demeki zaten cezada yemisler dün oda para bide üstüne kapida kaldik diye birsürü para gitti cikacagi varmis artik napalim
Az kalsin geberiyordum ama ahaahhaaynen aynen süper bi kilo kaybiyla geldin listeye bayaaa bi fark attin
Canim siz haklimisiniz yoksa tir şoförümü. Belki sigortadan para alirsinizaynen canim ya malesefki öyle oldu o para cikcakmis bizden demeki zaten cezada yemisler dün oda para bide üstüne kapida kaldik diye birsürü para gitti cikacagi varmis artik napalim
Yok kiz kayma falan yok sende her burc 22 kadar degilmiydi??BOĞA tırstım kendimden ama 1 günle ikizlerede kayıyorum arada 20 mayıs şekerim
yok olacaksın derken seninki bölünerek çoğalma oldu şekerim
oyy arka arkaya gelmiş tüm terslikler Hay Allah çok geçmiş olsun
öyle diyorsan öyleYok kiz kayma falan yok sende her burc 22 kadar degilmiydi??
Ben 2 haftaya yakin hastaydim ondan veremeyecegim kilolar verdimbu ilk ve sondu
Çorbayla kaşık kaşık verdigimiz kiloları sonra kepçeyle geri toplamayalımAz kalsin geberiyordum ama ahaahhacorba diyetine girelim grupcak. 2 haftada eriyip biteriz
Canim siz haklimisiniz yoksa tir şoförümü. Belki sigortadan para alirsiniz
8 i göremedın mı gıııSen bal kat anam sana serbest
Allah gostermesin canim yaÇorbayla kaşık kaşık verdigimiz kiloları sonra kepçeyle geri toplamayalım
Benim babamda bogaöyle diyorsan öylebabalar gibi boğayım heytttt be
Kız 90 olmussun yEkim sonu dedim ya sanaanneeeeeeeeee
Beraber gidelim mi?Allah gostermesin canim yasana cok guldum zaten adin burgerciye cikti. Ama ben vermisim belki haftasonu minik bi burger yerim
Benim babamda boga
cok sagol tatlim
oyy arka arkaya gelmiş tüm terslikler Hay Allah çok geçmiş olsun
Az kalsin geberiyordum ama ahaahhacorba diyetine girelim grupcak. 2 haftada eriyip biteriz
hahaha evet aynen sonra sonumuz hastane olur vallah
Canim siz haklimisiniz yoksa tir şoförümü. Belki sigortadan para alirsiniz
Valla bi burger kingde smokehouse burgere hayir diyemem ahahahaa ne zaman nerde buluşuyoruzBeraber gidelim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?