Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cnm yorgunluktan mahvoldum
Sutumde azaldi
Sinirlerim yiprandi
Ondan sistim doldum diye dusunuyrm
Buyuk oglum tuvalete gitmeme bile izin vermiyor
Cok bunalti beni anlatamam
Ay cnm Allah kolaylık versın zor tabı hem çalışıp hem ıkı kuçuk çocuk alışır yakında inş oğlene kadar çalışıyordun ama dımı

Ay cnm Allah kolaylık versın zor tabı hem çalışıp hem ıkı kuçuk çocuk alışır yakında inş oğlene kadar çalışıyordun ama dımı
Evet cnm oglene kadar calisiyrm allahtan
Cocuklar hasta olunca huy degistirir ya
Bizimde oyle oldu
Buyukle yapisiklik konusunda zirveye ulastik
Bebek onun kadar yormuyor
Surekli cis kaciriyor
Gunde 10 kez ust degistirip iki kez nevresim degisiyrz bi kac kezde koltuk siliyrz
Huni lazim bana
Kiskanclik gun yuzune cikti anca cikti
Psikolojik olarak cok etkilenmis
Anlayisli olmaya calisiyrz

Parte bizi diskoya goturrr
Yok yok yanlis oldu
Parteee bizee tokatt attt haydi hepberaber tey tey

Kendime carki yaptim
Aleyba tilkiden
Aldigin o kilolari geri ver lutfeeenn
Eger isterseenn en fitindeebbn
O zaman baslaaa gider kilolae birden
Gramlarim gitse bari gitse barii

Kıyamam yaaa evet annesı sakın ol geçrr yakında inş.benım kızım şmdiden kendı yaşıtını gorunce nasıl kıskanıyor oyuncak paylaşmıyor ya çok guluyorm ablaları çok sevıyor ama anlıyor yanı ufağı buyugu kardeşi olsa oda yapar kıskançlık

Ahahaha ne çok komık cnm sen bırde kahvltıda reçel ve helva yemeğe başladınya oda yapmştr pek tatlı yemıyordun çunku

Sarkidami soyluyosunuzbunlariii yaziyorm kenaraaaaa devam edinn siz bakaaalimmm

aynen benide wcye cıkardı valla etkiliydi ben içebiliyorum ondan ıcıyorum ıctıgım sut kokmuyodu

Uykuya doyamıyorum kızımı uyuttum bende mayıştım walla bu kız benıde uyutuyor yaa.zaten butun gece yanımızda yatıyor beşiğe koyar koymaz ağlıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…