- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #236.321
Regl olmama baglıyorm ptsı artıydım gıttı yıne ongune goreEvet bu performansi neye bagliyosun
Ay cnm Allah kolaylık versın zor tabı hem çalışıp hem ıkı kuçuk çocuk alışır yakında inş oğlene kadar çalışıyordun ama dımıCnm yorgunluktan mahvoldum
Sutumde azaldi
Sinirlerim yiprandi
Ondan sistim doldum diye dusunuyrm
Buyuk oglum tuvalete gitmeme bile izin vermiyor
Cok bunalti beni anlatamam
Digerleri gitti miKizlar listemiz boyle azaldigimiz icin düşük oluyo yeni kisiler çağırıcam kalıcı 3 kisi daha olsa yetermihracee bizimle diger adaylar gitti sanirim olsun kalan saglar bizimdir
Evet cnm oglene kadar calisiyrm allahtanAy cnm Allah kolaylık versın zor tabı hem çalışıp hem ıkı kuçuk çocuk alışır yakında inş oğlene kadar çalışıyordun ama dımı
Kim gitti yahu manolya gelir sadece ban yediKizlar listemiz boyle azaldigimiz icin düşük oluyo yeni kisiler çağırıcam kalıcı 3 kisi daha olsa yetermihracee bizimle diger adaylar gitti sanirim olsun kalan saglar bizimdir
Parte bizi diskoya goturrrBiz ne tokatlar yedik ahahaha akillanmadikyok kiz ben her hafta verdim. Birde benim kardesim cok yiyor burger falan. O aldiginda bi minik isiriyim diordum oyle sirf tatmak icin sonra kendi yemegimi yiyordum. Boyle cezalandirir gibi hep uzak durunca insan dayanamayip yiyesi geliyo
Kıyamam yaaa evet annesı sakın ol geçrr yakında inş.benım kızım şmdiden kendı yaşıtını gorunce nasıl kıskanıyor oyuncak paylaşmıyor ya çok guluyorm ablaları çok sevıyor ama anlıyor yanı ufağı buyugu kardeşi olsa oda yapar kıskançlıkEvet cnm oglene kadar calisiyrm allahtan
Cocuklar hasta olunca huy degistirir ya
Bizimde oyle oldu
Buyukle yapisiklik konusunda zirveye ulastik
Bebek onun kadar yormuyor
Surekli cis kaciriyor
Gunde 10 kez ust degistirip iki kez nevresim degisiyrz bi kac kezde koltuk siliyrz
Huni lazim bana
Kiskanclik gun yuzune cikti anca cikti
Psikolojik olarak cok etkilenmis
Anlayisli olmaya calisiyrz
Ahahaha ne çok komık cnm sen bırde kahvltıda reçel ve helva yemeğe başladınya oda yapmştr pek tatlı yemıyordun çunkuParte bizi diskoya goturrr
Yok yok yanlis oldu
Parteee bizee tokatt attthaydi hepberaber tey tey
Kendime carki yaptim
Aleyba tilkiden
Aldigin o kilolari geri ver lutfeeenn
Eger isterseenn en fitindeebbn
O zaman baslaaa gider kilolae birden
Gramlarim gitse bari gitse barii
ne haliniz varsa gorunnnn yiiinnn yiinde sisin gorun
Sarkidami soyluyosunuzParte bizi diskoya goturrr
Yok yok yanlis oldu
Parteee bizee tokatt attthaydi hepberaber tey tey
Kendime carki yaptim
Aleyba tilkiden
Aldigin o kilolari geri ver lutfeeenn
Eger isterseenn en fitindeebbn
O zaman baslaaa gider kilolae birden
Gramlarim gitse bari gitse barii
Yok beybi sen dovne haliniz varsa gorunnnn yiiinnn yiinde sisin gorunterkedicem buralari herkes nefes alsin.
Dovunce iyi oluyor diye seyettimden seyetim :)Sarkidami soyluyosunuzbunlariii yaziyorm kenaraaaaa devam edinn siz bakaaalimmm
Şişin deme aklıma ağır yaşamlardakıler gelıyor.az yıyelım oz yıyelım sağlıklı yıyelım kıloda versek eyıydıne haliniz varsa gorunnnn yiiinnn yiinde sisin gorunterkedicem buralari herkes nefes alsin.
Jop==parteYok beybi sen dov
O diyetin parcasi
Iyi oluyor
pis bogazli oluppppp zayif olanlar en sansli kisiler keskeeee benim.olsaaaaaaŞişin deme aklıma ağır yaşamlardakıler gelıyor.az yıyelım oz yıyelım sağlıklı yıyelım kıloda versek eyıydı
Hiç acıkmadım 2saat nasıl geçiyo onu bile anlamadım tok tutuyo evet buna katılıyorum gaz evet yapıyo wc sürekli çıkarıyor resmen için temizleniyor ben çok memnun kaldım kabız olanlara birebir bir uygulama bende her hafta çarşamba yapıcam inş ama ben hazır sütten yapıyom açık süt sevmiyorum ya içemem
Kiymeeetimiiiiii kimselerr bilmiyorrre annnneeeeeee senin kadaaar kimseee sevmiyorrrr anneeeeeee.Dovunce iyi oluyor diye seyettimden seyetim :)
Aynenya geçen bır konu vardı dana gıbı yıyorum mu ne kız 4 lahmacun artı ıkı ıskender yemiş sureklı yemek yıyormuş 54 kılomu neymiş ben olsam bende yerımm Ya oh mis ye ye kılo almapis bogazli oluppppp zayif olanlar en sansli kisiler keskeeee benim.olsaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?