- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #236.381
Bacı netin kötü galiba benim gibiPtesı 8 gör beybı ha gayret
oyy sitemini sevsinler ben buralardayım pekgitmeye niyeitm yok bak çayımı bile şekersiz içiyorumBurda kilolar veriliyoooo insallah sizde kilo verip verip burdan gidince kiymet bilmeyenlerden olmazsinizsanalda olsa emekler veriliyo neysee iclendimmmm sankim kahvemi yudumliymmm
senin süt detoksu boşuna değilmiş kızBende dün eşime dedim fırça yedim hamburger yüzünden diyo niye söyledinki dedim yalanmı söylim
Diyo ne kadar fazla çıktın dedim 900gr diyo haketmişsin fırçayı
62ydim 60,9 oldum
Kızzzz geçen akşam dedim ya sana top bende hemde iftar topu diye işte o yüzden dedim sen bilmiyomuydunoyy sitemini sevsinler ben buralardayım pekgitmeye niyeitm yok bak çayımı bile şekersiz içiyorum
senin süt detoksu boşuna değilmiş kızbana pide ye diyene bak ahaha düştün elime ben nasıl görmemişimki bunu.
bendensin kardeşşşşş
anam darısı bana olsunkiii
Hahahaha niye soyledin diyo hee sizden korkulurr
Hoscakal
ooooo supereferin
inşallahoyy sitemini sevsinler ben buralardayım pekgitmeye niyeitm yok bak çayımı bile şekersiz içiyorum
senin süt detoksu boşuna değilmiş kızbana pide ye diyene bak ahaha düştün elime ben nasıl görmemişimki bunu.
bendensin kardeşşşşş
anam darısı bana olsunkiii
Aklına ıyı kazınsın dıye çok demişBacı netin kötü galiba benim gibi
DimekkiiiiAklına ıyı kazınsın dıye çok demiş
EvetttttHaftasonu sessızlığı mı başladıı
Mevsim alerjin var mı kuzum ondan olabilirBaşım çok ağrıyor gunlerdır boyle
Yan yat canım bol bol bebeğin gelişimii içnde onemlı hem oyle ıyı gelır başka krem hap vs kullanamazsın.geçer yavaştanKızlar bu bel ağrısı nasıl hafifletilir çok berbat yatamıyorum oturamıyorum
Guzel cnm afıyet olsnSabah kahvaltım
1haşlanmış yumurta
3tane sivri köy biberi
2tane zeytin
2küp peynir
2çatal domates
2çatal salatalık
Bi kaç dal dereotu
Bi kaç dal tere
1dilim tam bugday ekmegi
Ara ögün
1avuç üzüm
Öglen hasta ziyaretine gittim
4kaşık patates salatası
6tane küçük biber turşusu
3bardak şekersiz çay
Ara ögün
Yok
Akşam yemegi
2kase şehriye çorbası
2çatal ıspanak
Ara ögün
Yarım yeşil elma
1avuç üzüm
Bende kızımı uyuttum geldım.menum kotu biraz yazayım hemenBugun menuler yok sanirimmmmm
Evet sol demeyı unutmuşum bana gına gelıyordu artık sırtustu çok bel ağrıtıyor ztenSchonerDuft soylemeyi unuttum belki biliyosundur
kan akisi icin cogunlukkk sola yatman lazim hamileligin boyunca...
Dişim apse yapmış şuan farkttım ondan agrıyor demekkı yaMevsim alerjin var mı kuzum ondan olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?