Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yan yat canım bol bol bebeğin gelişimii içnde onemlı hem oyle ıyı gelır başka krem hap vs kullanamazsın.geçer yavaştan
Yanda yatamıyorum ki sanırım soğuk yedim yoksa bu kadar ağrımaz mümkün mü ya

SchonerDuft soylemeyi unuttum belki biliyosundur
kan akisi icin cogunlukkk sola yatman lazim hamileligin boyunca...
Benim kalbim sağda ama o zaman sağa mı yatmalıyım

Dişim apse yapmış şuan farkttım ondan agrıyor demekkı ya
Aaa geçmiş olsun dikkat et

Yanda yatamıyorum ki sanırım soğuk yedim yoksa bu kadar ağrımaz mümkün mü ya

Benim kalbim sağda ama o zaman sağa mı yatmalıyım

Aaa geçmiş olsun dikkat et
Aaaa nasil yani doktoruna danis canim bizler genel soyluyoruz ama her hangi bir rahatsizlik,farkli durumda onlemler daha farklidir hepsini doktoruna danismalisn

Aaaa nasil yani doktoruna danis canim bizler genel soyluyoruz ama her hangi bir rahatsizlik,farkli durumda onlemler daha farklidir hepsini doktoruna danismalisn
Situs inversus totalisim yani ayna görüntüsü var ben de senin solda olan bende sağda
Soracam bir keseyi atlatsak inşallah doktor bulacam onunla devam edecem

Ah
Ahahahaha ayy lilimmm seni elinde gitarla hayal ettim ahahah bacagindada koalanla Allah yardimcin olsun canim. Sen disipinlisin verirsin yine merak etme bu zamana kadar iyi gittin

Saatler once yazdim hala gitmemis
Simdi gordum

Değilim gözlerim kararıyor ayaklarımı

Gidecek halim yok sağlık ocağına dibimde.aslında dün de.bu saatlerde olmuştu berbat bisi kendimi dağıtmak için burya gireyim dedim ama tık yok
Nasil oldun canim progestan miydi neydi o haptan iciyosan o bende de cok bas donmesi yapmisti

SchonerDuft Ayy beni cok etkilemisti o hap başim dönüyodu surekli hic istahim yoktu karamsar sinirli cekilmez bi insan olmustumhapi birakinca geciyo hemen ama

Ama ben hastaydimdii ahahahah bahaneye bak. Yarin kofteyle yesil salata yiyim kiz yine iyi fikir bak ilk basladigimda surekli buydu yemegim brokoli esliginde
Hastaysan guzel beslen o burger etlerinin icine neler koyyolar ben ne yiyorum ne de kizima yediriyorum daha bi kere burger anca yemistir kizim son 2 3 senedir bende hic yemedim kendim yapiyorum evde valla harika oluyo ekmegine kadar yapiyorum bek leziz hemde saglikli oluyo yanina da firin patates sogan halkasi da yapiyom ama o kizartma oluyocok leziz ama yime oni
Ayy brokoli cok sivirim

Saydirmiyaydin canim gece gece bukadar soganlar halkalar patatesler falan ayyy simdi ne giderdi. Kiz ben cok nadir yerim valla dedigin gibi icinde ne var Allah bilir. Bende cocuklarima kendi ellerimle hazirlicam insAllah
Sekerim brokoli candir helekide diyette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…