- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #236.401
Yanda yatamıyorum ki sanırım soğuk yedim yoksa bu kadar ağrımaz mümkün mü yaYan yat canım bol bol bebeğin gelişimii içnde onemlı hem oyle ıyı gelır başka krem hap vs kullanamazsın.geçer yavaştan
Benim kalbim sağda ama o zaman sağa mı yatmalıyımSchonerDuft soylemeyi unuttum belki biliyosundur
kan akisi icin cogunlukkk sola yatman lazim hamileligin boyunca...
Aaa geçmiş olsun dikkat etDişim apse yapmış şuan farkttım ondan agrıyor demekkı ya
Aaaa nasil yaniYanda yatamıyorum ki sanırım soğuk yedim yoksa bu kadar ağrımaz mümkün mü ya
Benim kalbim sağda ama o zaman sağa mı yatmalıyım
Aaa geçmiş olsun dikkat et
Situs inversus totalisim yani ayna görüntüsü var ben de senin solda olan bende sağdaAaaa nasil yanidoktoruna danis canim bizler genel soyluyoruz ama her hangi bir rahatsizlik,farkli durumda onlemler daha farklidir hepsini doktoruna danismalisn
Bugün baya götürmüşsün aşureyiSabah
Kavurmalı yumurta
Bır patateslı gul boreği
3 dilim peynır
Az labne ve bal
Öğle
Bır kase aşure
Ara
Bır kase aşure
Akşam
Sucuklu bır yumurta
Bıberlı Domates sosu
Bır dılım ekmek
Ahahahaha ayy lilimmmParte bizi diskoya goturrr
Yok yok yanlis oldu
Parteee bizee tokatt attthaydi hepberaber tey tey
Kendime carki yaptim
Aleyba tilkiden
Aldigin o kilolari geri ver lutfeeenn
Eger isterseenn en fitindeebbn
O zaman baslaaa gider kilolae birden
Gramlarim gitse bari gitse barii
Sabah
Kavurmalı yumurta
Bır patateslı gul boreği
3 dilim peynır
Az labne ve bal
Öğle
Bır kase aşure
Ara
Bır kase aşure
Akşam
Sucuklu bır yumurta
Bıberlı Domates sosu
Bır dılım ekmek
MesguluzzzzNiye kimsecikler yok yaaaa
Mesguluzzzz
Gecmisi okumuyom mu sandindi yahaladım seniAma ben vermisim belki haftasonu minik bi burger yerim
Sadece etini kiz ekmeksizGecmisi okumuyom mu sandindi yahaladım seni
Nasil oldun canimDeğilim gözlerim kararıyor ayaklarımı
Gidecek halim yok sağlık ocağına dibimde.aslında dün de.bu saatlerde olmuştu berbat bisi kendimi dağıtmak için burya gireyim dedim ama tık yok
Evde kofte ye o zamanSadece etini kiz ekmeksizhep beni yakalayin zaten parteyle
İlacın adı progestan sa o hem baş dönmesi hemde ya migde bulantısı yada uyku yapıyormuş bazılarında ama bende hiç etkisi olmadı kuzum ondan ola bilir tansiyon düşüklügüde ola bilir sen kan veriyonmu 2günde bir
Ama ben hastaydimdiiEvde kofte ye o zamanyahalarim ben seni himin
Gecmisi cok okuyamiyorum bazen o yüzden bilemedim kuzum ikisi de bizimleymiş takimdalar yaniDigerleri gitti mi
Monalya ban yemis cnm
Diger arkadas ayrildi mi bebisi olan
Hastaysan guzel beslen o burger etlerinin icine neler koyyolarAma ben hastaydimdiiahahahah bahaneye bak. Yarin kofteyle yesil salata yiyim kiz yine iyi fikir bak ilk basladigimda surekli buydu yemegim brokoli esliginde
Ben bilemenkoKim gitti yahu manolya gelir sadece ban yedi
AhahahahhahahahahahKendime carki yaptim
Aleyba tilkiden
Aldigin o kilolari geri ver lutfeeenn
Eger isterseenn en fitindeebbn
O zaman baslaaa gider kilolae birden
Saydirmiyaydin canim gece gece bukadar soganlar halkalar patatesler falan ayyy simdi ne giderdi. Kiz ben cok nadir yerim valla dedigin gibi icinde ne var Allah bilir. Bende cocuklarima kendi ellerimle hazirlicam insAllahHastaysan guzel beslen o burger etlerinin icine neler koyyolarben ne yiyorum ne de kizima yediriyorum daha bi kere burger anca yemistir kizim son 2 3 senedir bende hic yemedim kendim yapiyorum evde valla harika oluyo ekmegine kadar yapiyorum bek leziz hemde saglikli oluyo yanina da firin patates sogan halkasi da yapiyom ama o kizartma oluyo cok leziz ama yime oni
Ayy brokoli cok sivirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?