- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #236.361
Evet oda bi ihtimalSen kovmada biz gitmek kendi adıma ben gitmem yaniiiii
Daha kilo vericikkk ikinci doguracammm yine kilo vericem mm çok işim var daha çokkkkk
Benden çok çekeceğin var daha
Senin yerini kimse dolduramaz bizide senden başka kimse çekmez nire gidiyon hemencik yok öle gidemezsinnnnne haliniz varsa gorunnnn yiiinnn yiinde sisin gorunterkedicem buralari herkes nefes alsin.
Kovma ihtimalimi? çekeceğin ihtimalimi? hangisi sen seçEvet oda bi ihtimal
1Kovma ihtimalimi? çekeceğin ihtimalimi? hangisi sen seç
Bak herkese yapmam bu iyiligi
Ayyyyy ayyyy neler duyuyormSenin yerini kimse dolduramaz bizide senden başka kimse çekmez nire gidiyon hemencik yok öle gidemezsinnnn
Bende dün eşime dedim fırça yedim hamburger yüzünden diyo niye söyledinki dedim yalanmı söylimNıye oyle dıdın şimcık kıymet bılınmezmı bea eşim bile dıkkat et dıyı çıkma gruptan haha çıksam yıceğimi biliyor:)
Bam bam bam ben gidiyom kk yöneticilerine atsınlar beni son darbeyi senden yemehh istemem baaaa Çohh goyarrr
Tapu benim adıma olduğu için benim gitmem gerekiyor kuzumaaa iptal edemiomusun canim yani yerine baskasi gitse yorma kendini
Bel ağrısı çok olur cnm gebelıkte.zaten sureklı bıyerın agrır her ay başka bişey oluyor bı mıde bulantısı bı bel ağrısı kasık ağrısı mıdr yanması sancılar :))) gozunu korkutayım mı şimdiden
neeee sen 900gr fazlami ciktiiii neeeeeeeBende dün eşime dedim fırça yedim hamburger yüzünden diyo niye söyledinki dedim yalanmı söylim
Diyo ne kadar fazla çıktın dedim 900gr diyo haketmişsin fırçayı
anladim canim ozaman cok dikkat et kendineTapu benim adıma olduğu için benim gitmem gerekiyor kuzum
Hahahaha niye soyledin diyo hee sizden korkulurrBende dün eşime dedim fırça yedim hamburger yüzünden diyo niye söyledinki dedim yalanmı söylim
Diyo ne kadar fazla çıktın dedim 900gr diyo haketmişsin fırçayı
HoscakalBam bam bam ben gidiyom kk yöneticilerine atsınlar beni son darbeyi senden yemehh istemem baaaa Çohh goyarrr
ooooo super62ydim 60,9 oldum
Hoşçakal heeeeee tmm yazdım @ParteMoralll küstümmmHahahaha niye soyledin diyo hee sizden korkulurr
Hoscakal
ooooo supereferin
Nasıl bır hareket ecebaaRahatsız oluyormuş tabı sureklı yemek düşünüyormuş çok hareketlıyım dıyor.nasıl bı hareket okdr şeyı yakıyor hayran kalfım.benımde bı arkdşım vardı oyleydı ay çok sınır bozucuydu
Kız dün +900bugün - 1kiloneeee sen 900gr fazlami ciktiiii neeeeeee
Ben hep gelırımBurda kilolar veriliyoooo insallah sizde kilo verip verip burdan gidince kiymet bilmeyenlerden olmazsinizsanalda olsa emekler veriliyo neysee iclendimmmm sankim kahvemi yudumliymmm
Ptesı 8 gör beybı ha gayretKız dün +900bugün - 1kilo
he ozaman iyi:)Kız dün +900bugün - 1kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?