- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #237.441
ben salata yimemAyy annen bi kac cesit salata türü de yapsin sende onlardan yirsin giz
geçmiş olsun canımSagolunnn kizlarrrrrrr
Mihraace ben almak istiyorum tabi ama daha cok aktif olman lazim ki diger kisilere de haksizlik olmasin motive olman lazim.
Yani listeye girincede boyle olursa cikarmak daha kotu oyuzdeen simdi soruyorum yoksa seni listeye eklemistm dun gelmeyince cikardim.tamam olucam diyosaaaan
bak sana diyorrrr
ayy ne güzel saydın sen onlarıben salata yimemçorba taze fasulye tavuk köfte bişeyler olcak onlardan yer sisiririm kendimi sonra baska sey yemeye yer kalmasın
geçmiş olsun canım
Sağol cnm eşime sabah dıyorm çok şaşırıyor hiç beklemıyordm dıyor bukdr zayflayacgnı. Yemezsen gayet oluyor ddmsenin kilo boyuna göre güzel ama almayı da hesap edersek 61 62 daha mantıklı nasıl fit bir anne olmuşsundur sen şimdi
İyiyim kuzum sen nasılsın ... kdvler ile uğraşıyorum ... sen sskları onaylıyormusun bekletiyorsum agi içinSchonerDuft nasılsınnn
ah yemeden de nasıl durucaz orası sorun işteSağol cnm eşime sabah dıyorm çok şaşırıyor hiç beklemıyordm dıyor bukdr zayflayacgnı. Yemezsen gayet oluyor ddm
ayy ne güzel saydın sen onları
Allah dahada iyi yapsın canım. Ben Yeminli ile birlikte çalışıyorum canım burada muhasebe yapıyoruzİyiyim kuzum sen nasılsın ... kdvler ile uğraşıyorum ... sen sskları onaylıyormusun bekletiyorsum agi için
canım çok iyi gidiyorsun maşallah sanaaGünaydın kizlarhayirli cumalar
Ben daha çok bekliordum yacanım çok iyi gidiyorsun maşallah sanaa
bunlarıbunları mı bundan öncekileri mi
aa iadeleri sevmim hiçAllah dahada iyi yapsın canım. Ben Yeminli ile birlikte çalışıyorum canım burada muhasebe yapıyoruzkiki
bunlarıağzım sulandı burda
aa iadeleri sevmim hiçkolay gele sana
ama yani dün girememe nedenimi söyledim. bütün anlarımız birbirini tutmuyorki dünün dışındada girmemezlik yapmadım kolay kolay. kızlar mesleğim gereig çok hesap kitapla uğraşıyğrum. işe başlayınc ainternet sayfalarını kapatıyorum gözümden kaçan birşeyler olsun istemiyorum. ama müsait oldukçada giriyorum zorla değil zorla zaten kimse bişi yaptıramaz sizi grubu sevdim diye. şöyle yapalım. Ben size faydamın olmadığını düşündüğümde seni zora sokmam canım ayrılırım direk. Ama bu ara liste iyi gelecek bana tek başıma hiç olmuyor çünkü :vede vedeee bukadar olumsuzluğa rağmen yinede azd aolsa veriyorum kilo biraz kassam daha iyi veririm sanki. ay al listeye beni gaza geldim bak
tamam anlastikbak sana diyorrrrkiki mihraceyi al listeye all
Sagol kuzum :^@ParteMoralll partem geçmiş olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?