Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oooo harika hahaah... cok iyi yapmissin canim heleki sekere Veda etinmi harika olur... ben suan 67 ve 67,5 arasinda gidip geliyorum hatta biara 68,5 ciktim hafta basi
verdin mi almak insanın zoruna gidiyor ya ben 70,40 ü de gördüm geçen hafta aklım gitti resmen hemen hemen aynı kilolardayız seninle hedef 60 mı oldu senin

selam kızlar dün giremedim gruba pek. akşam girecektim sözde akşamda eşime biraz kırıldım ona kırgınlığımdan devirip totomu uyudum. bugunde pek keyfim yok ama sizi ihmal etmeyeceğim.

dünkü menümüde yazamadıydım
sabah yulaf çeyrek muz kuru üzüm badem cevşz süt karışımı
öğlen kiremitte cennet.(2 sıra iri kuşbaşı tavuk)
1 dilim ekmek
akşam 1 tabak makarna soslu

Supersin canim az kaldi

Canim gecen hafta grup icindeki durumunu bilmedigimden kaptan yardimcimiza biraktim karari ama dün takima gelmediginden anlasma olmadi sanirim yok demiyoruz tabi ama paylasimlarin yeterli degil bu hafta listeye girmek icin @ParteMoralll gelsin onunla konus bakalim

Ayy kac kilosun

Ooo cok iyi beybiafiyet ola

Cok iyi canim

Aksamki makarna olmamis canim geri kalan guzel

günaydın poncik

tartılamıyorum ki tartinin pili bitmis yarın arkadaşımla annesi gelcekler ilk kez geliyolar annem çok abartıyo kızda çok yiyen bi tip aynı benim gibi insallah birlikte cozutmayız allahım amınnnnnnnn tatlı olarak trileçe yapıcam onu ben sevmiyorum arkadaşım seviyo yani bu sayede yemem yaprak sarmasınıda kıymalı yapcak annem ben zeytınyaglı severım ondanda yimem mantıdanda yemezsem diğerleri pekte sakıncalı değil

Ooo cok iyi beybiafiyet ola
sağol kuzum

Ayy annen bi kac cesit salata türü de yapsin sende onlardan yirsin giz

pekiiii

bencede olmadı (
Mihraace ben almak istiyorum tabi ama daha cok aktif olman lazim ki diger kisilere de haksizlik olmasin motive olman lazim.
Yani listeye girincede boyle olursa cikarmak daha kotu oyuzdeen simdi soruyorum yoksa seni listeye eklemistm dun gelmeyince cikardim.tamam olucam diyosaaaan

Geçmiş olsunn herkes hastaaya bende çok hasta olurum çok dıkkat edıyorumm

cok gecmis olsun canim

Geçmiş olsun kuzum
Sagolunnn kizlarrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…