- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #237.421
verdin mi almak insanın zoruna gidiyor ya ben 70,40 ü de gördüm geçen hafta aklım gitti resmen hemen hemen aynı kilolardayız seninle hedef 60 mı oldu seninoooo harika hahaah... cok iyi yapmissin canim heleki sekere Veda etinmi harika olur... ben suan 67 ve 67,5 arasinda gidip geliyorum hatta biara 68,5 ciktim hafta basi
Geçmiş olsun kuzumayy butun gece uyuyamadm oksuruktenn ya ooff
Ahh bukis bende fena artidayim 3 gündür diyetteyim gr veremedim niyeGünaydin kizlar benim takima girme yine hayal oldu anlamadim gitti hala bir kilo fazladayim
Supersin canim az kaldi***14. TAKİM 539. ETAP***
lilipit (76.4/ / /%)
Blacksee55 (67.3/ / /%)
Gulumse25( 90/89.2/0,8/%0.89)12. Takima transfer olmak istiyor
Nilar(64.1/63.6 / 0.5/ %0.78 )
Senad(58.2/56.7/1.5 / 0.26%) 529. Etapta bildirimli izne ayrilan uye geri döndü yüzdesi 10 a bölündü
14. Takim ortalamasi:%
Gunaydin pincikGünaydın kızlar hayırlı cumalar
Canim gecen hafta grup icindeki durumunu bilmedigimden kaptan yardimcimiza biraktim karari ama dün takima gelmediginden anlasma olmadi sanirim yok demiyoruz tabi ama paylasimlarin yeterli degil bu hafta listeye girmek icin @ParteMoralll gelsin onunla konus bakalimSelam kizlar bak bak kararsizlarmiss yerim ulen sizi. 3 hafta sabirla listeye girecem diye bekledim kararsizlarmis. Listedeyim arkadasss hepinizu taci ederim tek tek banu listeye almazsaniz ona gore.
Gercekten motive degilim amaolmaya calisiyorum iste sizdende o konuda destek bekliyorum. Saka biryanada siizidr olumsuz etkilemek istemek siz karar veron olmamj istiyorsaniz ben buradsyim yok derseniz giderimm. SekerPancarii
iyiyim canımm sen nasılsın bayadır denk gelemiyoruz evet bende cok takılamadım son zamanlarda takımabende aynı durumdayım listeden cıktıgım kıloma dönmeye calısıyorum 2 aydır bende giricem inşallah daha çok görüşürüz o zaman
bende dicektim beni al diye ki %5 inden fazla aldığımı farkettimve şuan kilomu bilmiyorum tartının pili bitti pil almam lazım çok meraklardayım
Ooo cok iyi beybiDünkü menüm;
Sabah;
kahvaltıdan önce şekersiz türk kahvesi
2 kücük yuvarlak tb ekmeğinden karışık tost
şekersi çay
Öğlen;
yarımdanda az kase mercimek çorbası
1 tabak tavuklu sebzeli yemek
4 -5 yk yoğurt
Ara;
1 orta boy elma
Akşam(20:30 baya geç oldu )
1 tabak tavuklu bezelye yemeği
200 gram yoğurt
@ParteMoralll
Cok iyi canim*** ADAYLAR LİSTESİ***
Mihracee (70/68,5/1,5/%2,14yeni uye baslangic tarihi 26 eylul 2017, başlangıç kilo:70, hedef kilo:60, 13 ekim cuma listede
KİLO YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
1) Üye kilo alma/verme yüzdelerinin hesabı:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,819Eki Görüntüle 2054908
Aksamki makarna olmamis canimselam kızlar dün giremedim gruba pek. akşam girecektim sözde akşamda eşime biraz kırıldım ona kırgınlığımdan devirip totomu uyudum. bugunde pek keyfim yok ama sizi ihmal etmeyeceğim.
dünkü menümüde yazamadıydım
sabah yulaf çeyrek muz kuru üzüm badem cevşz süt karışımı
öğlen kiremitte cennet.(2 sıra iri kuşbaşı tavuk)
1 dilim ekmek
akşam 1 tabak makarna soslu
günaydın poncik
Gunaydin pincik
Ayy kac kilosun
sağol kuzumOoo cok iyi beybiafiyet ola
pekiiiiCanim gecen hafta grup icindeki durumunu bilmedigimden kaptan yardimcimiza biraktim karari ama dün takima gelmediginden anlasma olmadi sanirim yok demiyoruz tabi ama paylasimlarin yeterli degil bu hafta listeye girmek icin @ParteMoralll gelsin onunla konus bakalim
bencede olmadıAksamki makarna olmamis canimgeri kalan guzel
Ayy annen bi kac cesit salata türü de yapsin sende onlardan yirsin giz
tartılamıyorum ki tartinin pili bitmisyarın arkadaşımla annesi gelcekler ilk kez geliyolar annem çok abartıyo kızda çok yiyen bi tip aynı benim gibi insallah birlikte cozutmayız allahım amınnnnnnnn tatlı olarak trileçe yapıcam onu ben sevmiyorum arkadaşım seviyo yani bu sayede yemem yaprak sarmasınıda kıymalı yapcak annem ben zeytınyaglı severım ondanda yimem mantıdanda yemezsem diğerleri pekte sakıncalı değil
sağol kuzum
ay aynen ugras ugras sonra sonuc alama cok kötüü benimde eli kulaginda bugün yarin gelir reglmAhh bukis bende fena artidayim 3 gündür diyetteyim gr veremedim niyereglime 4 gün kaldi belki ondan inmiyo ama sinir bozucu
168cnm evet bende zorlnyrm bazen tatlı konusundaboy kaç senin ...
dayanamıyorum kihurma gibi şekerli şeyler yemem gerekli benim yoksa devam edemiyorum 1 hafta yememeyi başarmıştım çok iyi gelmişti
Mihraace ben almak istiyorum tabi ama daha cok aktif olman lazim ki diger kisilere de haksizlik olmasin motive olman lazim.pekiiii
bencede olmadı(
Geçmiş olsunn herkes hastaaya bende çok hasta olurum çok dıkkat edıyorumm
bende tartılayım dedim 68i gösterdi tartı sonra l 0 uyarı verditartıda şok oldu sanırım akşamları yemek yemiyorum 2 3 gündür çok iyi geldi adet şişliğimde var adetim başladı sonunda haftaya belki 67yi görürüm .....
kaç kilosun şimdi ödem vardır belki
geçmiş olsun
cok gecmis olsun canim
Sagolunnn kizlarrrrrrrGeçmiş olsun kuzum
senin kilo boyuna göre güzel ama almayı da hesap edersek 61 62 daha mantıklı nasıl fit bir anne olmuşsundur sen şimdi168cnm evet bende zorlnyrm bazen tatlı konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?