- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #237.401
Ise yeni geldim bende kahve bende icicem sabah kahvesini içmedim dahaHava soguk kizz uzun kollulari giydim oturuyomkahve ictim sıcacık iyi geldi sen napiyosun kuzum
Geçmiş olsunn herkes hastaaya bende çok hasta olurum çok dıkkat edıyorummayy butun gece uyuyamadm oksuruktenn ya ooff
hedefine çok az kalmış senin***14. TAKİM 539. ETAP***
lilipit (76.4/ / /%)
Blacksee55 (67.3/ / /%)
Gulumse25( 90/89.2/0,8/%0.89)12. Takima transfer olmak istiyor
Nilar(64.1/63.6 / 0.5/ %0.78 )
Senad(58.2/56.7/1.5 / 0.26%) 529. Etapta bildirimli izne ayrilan uye geri döndü yüzdesi 10 a bölündü
14. Takim ortalamasi:%
Evet cnm darısı başınahedefine çok az kalmış senin
bende tartılayım dedim 68i gösterdi tartı sonra l 0 uyarı verdiGünaydin kizlar benim takima girme yine hayal oldu anlamadim gitti hala bir kilo fazladayim
geçmiş olsunayy butun gece uyuyamadm oksuruktenn ya ooff
Evet cnm darısı başına
Verırsın cnm şekersız hayat çok ıyı gelıyor. Şimdilik kalsın bıraz dınleneyım dıyorm bazende 60 olsun dıyorm
haftya cumaya hedefim 67yi görmek yürüyüşe de başlıcam şeker diyeti de yapacam 1 2 ay ne kadar dayanırsam artık ...
revize etmeyi düşünüyor musun peki hedefini
ayy butun gece uyuyamadm oksuruktenn ya ooff
iyiyim canımm sen nasılsın bayadır denk gelemiyoruz evet bende cok takılamadım son zamanlarda takımaKuzis ne nordun nasılsın senlede denk gelip konusamadik canisi listeye girdinmi bende kg verip gircem kuzum ozledim sizleri. .
Kuzum karar defterine baktim da kilosunun yuzde 5ini alirsa girebilir diyo yuzdelerden de hic anlamam ben bi paylasim alanina sorup geliyorum
oooo harika hahaah... cok iyi yapmissin canim heleki sekere Veda etinmi harika olur... ben suan 67 ve 67,5 arasinda gidip geliyorum hatta biara 68,5 ciktim hafta basibende tartılayım dedim 68i gösterdi tartı sonra l 0 uyarı verditartıda şok oldu sanırım akşamları yemek yemiyorum 2 3 gündür çok iyi geldi adet şişliğimde var adetim başladı sonunda haftaya belki 67yi görürüm .....
kaç kilosun şimdi ödem vardır belki
boy kaç senin ...Verırsın cnm şekersız hayat çok ıyı gelıyor. Şimdilik kalsın bıraz dınleneyım dıyorm bazende 60 olsun dıyorm
günaydın poncikGünaydın kızlar hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?