- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #237.501
Parte senın güncel kılon nedır♡♡KASIM AYI HEDEFLERİ♡♡
☆☆☆ 15/11/17 ☆☆☆
SekerPancariiŞ= 57 H=55.5
BitmeyenUmidim Ş= H=
poncikbirgelincik Ş= H=58
Buki_89 Ş= H=66
lilipit Ş=76.4 H=74
Blacksee55 Ş= 66.6 H= 65
Nilar
Ş=63.6 H=
senad Ş=56.7 H=55
mihracee Ş= 68.5 H=
Başka eklemek isteyen varsa ekleyebilir.
(listedekiler haric cikmak isteyende cikabilir)
NOT: tutturamayanlar 3 gun ağzina karbonhidrat surmeyecek.
Bayadir tartilmadim 1,2oynuyo genelde yapmayincaaParte senın güncel kılon nedır
GeldimmSevgili 14. Takim paylasimda sizi ilgilendiren bir konu var saat 20 den once bakarsaniz iyi olur
Hayirrrr bugun kotuyum ya hep uzandm hep biseyler ictim falan ama yokkkkk@ParteMoralll nasıl oldun oksurugun hafifledimi bak benim yaptigim o kur cayi annem komsumda faydasini girdu ilac kullanmadan iyilestik diyorla ah burda olsandi sanada yapardim..
Bugun cok pestilim cikti bir saat yürüyüş de yaptim ogle eve geldim cocuklarla uğraş hic ceneleri durmuyor avm gezdik annemgile ugradik yemek ne yedik simdi eve geldim yorgunum yarin sabah bahceye gidecegiz bozmaya gidiyoruz yarin iyi spor olcak bana. .
Canim ayni seyi yaşadım yaşıyorum biliyorsun ne zencefil ne nane limon ne baska birsey yardim ediyor. Doktora gidip codin/codein içerikli bir ilaç iste anında duzeliyorsun. Boşuna cekmisim bukadar diorsunHayirrrr bugun kotuyum ya hep uzandm hep biseyler ictim falan ama yokkkkk
Bogazmda aciyo iceri akiyo sanrmpfff yaa
Uf bilmiyorum ya tum vucudum agriyo yururken yataga cekiyo resmen ama tabi surekli yatamiyosun ki kendimi bi odaya kapatip 3 gun uyusamCanim ayni seyi yaşadım yaşıyorum biliyorsun ne zencefil ne nane limon ne baska birsey yardim ediyor. Doktora gidip codin/codein içerikli bir ilaç iste anında duzeliyorsun. Boşuna cekmisim bukadar diorsun
Himmmmmm kisirrrrr ve pogacaaaMenum bıraz kotu cuma menusuu
Sabah
Bır yumurta
Ikı çatal pattes kızartması
Uc dılım peynır
Domates salatalk bıber
Az labne ve reçel
Bır dılım ekmek
Ara
Mandalına
Oğle
Bır tabak kıymalı kabak
Bır kase yoğurt
Bır dılım ekmek
Akşamm
Bır kase kısır
Bır poğaça
Bıskuvı tatlısı kucuk bır dılım
Yaaa su son günlerde bende öyleydim hala öyleyim heryerim agrio ama en azindan boğaz agrım gecti. Sende dinlen bak haftasonu hazır eşinde evde kızınla ilgilenirUf bilmiyorum ya tum vucudum agriyo yururken yataga cekiyo resmen ama tabi surekli yatamiyosun ki kendimi bi odaya kapatip 3 gun uyusam
Günaydın kuzum ben de dünkü menümü yazıp ders çalışmaya gideceğimGünaydın kizlar. Işe gidiyorum
Tövbe tövbe ne uykusuydu kiz o öyleGünaydın kuzum ben de dünkü menümü yazıp ders çalışmaya gideceğimbildiğin 6 da uyuyakalmışım dün kaldı menü de öyle
Günaydın canimmGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?