- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #237.541
Gece geberiyorm sandimTeşekkür ederim canim
Kız bizim takımdaki aşureci kimdi. Hergun aşure yiyen sen değilmiydinkaristiriommu. Nilar senmiydin kiz yoksa
@ParteMoralll partemmm nasil oldun giii :/
Yani listede degilsinnn maleseffff
baktım grubada oylama yapılamadığı için listede değilmişim listeye almadığınız için değil. kaptanalr göremmiş birkaç gün önceden oylamaya sunulması gerekiyormuç içim rahatladıYani listede degilsinnn maleseffff
hafta içine al sen planlarıya ben önümüzdeki hafta sonu yaparız diyodumofffff
öksürükmü varr canım. nişasta ile yapılan içecek çok iyi geliyor öksürüğeee ama ev nişastası lazımGece geberiyorm sandimresmen yarim nefes aliyodum uyuyamiyodm oturarak uyumusum sonra yastigimi yukselttm sabaha karsi uyumuusm suan ihlamur iciyorm.
hafta içine al sen planları
öksürükmü varr canım. nişasta ile yapılan içecek çok iyi geliyor öksürüğeee ama ev nişastası lazım
haşlama işlemlerini bir gün önce yap pişimeyide ertesi gün olmazmıişten gelince zor olur ya
Hadi yaaaGece geberiyorm sandimresmen yarim nefes aliyodum uyuyamiyodm oturarak uyumusum sonra yastigimi yukselttm sabaha karsi uyumuusm suan ihlamur iciyorm.
Yanilmiyosam bronsitim tekrarliyo senede en az birkere yasiyorm. Ofoff oksurukten uyuyamiyorm 2 3 gecedir bide dun nefes alamama eklendihafta içine al sen planları
öksürükmü varr canım. nişasta ile yapılan içecek çok iyi geliyor öksürüğeee ama ev nişastası lazım
Balgm sokucu kullaniyorm bidr sogk algnligi icin bi ilac var ama dun istemsiz gozlerm kapanmis kizim oynarken onu icmek istemiyorm gece alicam cunku uyursam kizim icin olmazHadi yaaa( ilaçlarını aliyormusun peki. Bu hastaligin en kotu yani zaten gece. Ne nefes alabiliyorsun ne uyuyabiliyorsun inşallah düzelir hemen canım. Evi soğukta olsa bol bol havalandir kusum
Fenaaa degillll o borek kotuuuu aksam tavuklu salata yogurt falan yersen guzel olurdünkü menüm
sabah yok
öğlen 2 dilim ekmek 4 köfte 1 ayran biraz patates
akşam 1 biftek bir kuzu şişi 2 köfte yarım bardak vişne suyu
bugün
sabah 1 biber dolması tadına bakayım dedim hüpletmişim
öğlen 1 kase sarmısaklı köfte (fellah köftesi)
1 biber dolması
1 dilim börek
akşam yok
akşam tekrar yazarım şimdiden yazayım biraz yoğun bir gün geç girebilirim
haşlama işlemlerini bir gün önce yap pişimeyide ertesi gün olmazmı
Ne bu bronşitten çektiğimiz yaaBalgm sokucu kullaniyorm bidr sogk algnligi icin bi ilac var ama dun istemsiz gozlerm kapanmis kizim oynarken onu icmek istemiyorm gece alicam cunku uyursam kizim icin olmazkendmi vurdun ihlamura vurdum ihlamura
Evet dedim ya oylama yapilmamis ondan yani kimse gormemiss malesfffffbaktım grubada oylama yapılamadığı için listede değilmişim listeye almadığınız için değil. kaptanalr göremmiş birkaç gün önceden oylamaya sunulması gerekiyormuç içim rahatladıhaftaya ertelendi yani bneim liste işi yüzdenize katkım olmayacak ama
6 haftada ben herhalde obur tarafa giderdimNe bu bronşitten çektiğimiz yaa(
Daha doğru dürüst kış bile olmamışken :/
Valla faydasını göreceksen bol bol iç. Ben nerde ot bitki ne varsa ictim 6 hafta ağzından kan gelene kadar oksurdum
Ay artik asure gormek istemiyorummmmmmmmmmm yaa ne asureymus bitmedikime dağıtcam bide o varhafta sonu olsaydı misafir falan çağrırdık
Ay artik asure gormek istemiyorummmmmmmmmmm yaa ne asureymus bitmedi
Benım kız hergun yıyen çok sevıom şuan getıren yok olmasında artkk yawTeşekkür ederim canim
Kız bizim takımdaki aşureci kimdi. Hergun aşure yiyen sen değilmiydinkaristiriommu. Nilar senmiydin kiz yoksa
@ParteMoralll partemmm nasil oldun giii :/
Ozaman evdwki nisastayla yap canim 2 bardak suya 2 tatli kasigi doluca nisasta koy istersen az seker kat. Pisir salep gibi dayanabilecegin kadar sicak ic. Gogdu cok guzel tumusatiyor. Gunde 3 defa ic canim. Ben hamileyken hastanede bile yaytiydim ilacda alamamistim evde oturarak uyuyordum. Sonra bunu yaptim cok faydsisni gordumYanilmiyosam bronsitim tekrarliyo senede en az birkere yasiyorm. Ofoff oksurukten uyuyamiyorm 2 3 gecedir bide dun nefes alamama eklendioyle nisastam yok daha agiir gecirdigim adim atamicak duruma geliyodum cok sukur kizimla ilgilenebiliyorm daha fena olrsa doktora gderm artk napimm ya
Ustte gecmis olsun yazmissin sagolasin cnm
Sizde mi kalacakevet arkadaşım geliyo
Viks sursen belki rahatlarsın birazGece geberiyorm sandimresmen yarim nefes aliyodum uyuyamiyodm oturarak uyumusum sonra yastigimi yukselttm sabaha karsi uyumuusm suan ihlamur iciyorm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?