Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Teşekkür ederim canim
Kız bizim takımdaki aşureci kimdi. Hergun aşure yiyen sen değilmiydin karistiriommu. Nilar senmiydin kiz yoksa

@ParteMoralll partemmm nasil oldun giii :/
Gece geberiyorm sandim resmen yarim nefes aliyodum uyuyamiyodm oturarak uyumusum sonra yastigimi yukselttm sabaha karsi uyumuusm suan ihlamur iciyorm.

Yani listede degilsinnn maleseffff
baktım grubada oylama yapılamadığı için listede değilmişim listeye almadığınız için değil. kaptanalr göremmiş birkaç gün önceden oylamaya sunulması gerekiyormuç içim rahatladı haftaya ertelendi yani bneim liste işi yüzdenize katkım olmayacak ama

Gece geberiyorm sandim resmen yarim nefes aliyodum uyuyamiyodm oturarak uyumusum sonra yastigimi yukselttm sabaha karsi uyumuusm suan ihlamur iciyorm.
Hadi yaaa ( ilaçlarını aliyormusun peki. Bu hastaligin en kotu yani zaten gece. Ne nefes alabiliyorsun ne uyuyabiliyorsun inşallah düzelir hemen canım. Evi soğukta olsa bol bol havalandir kusum

hafta içine al sen planları

öksürükmü varr canım. nişasta ile yapılan içecek çok iyi geliyor öksürüğeee ama ev nişastası lazım
Yanilmiyosam bronsitim tekrarliyo senede en az birkere yasiyorm. Ofoff oksurukten uyuyamiyorm 2 3 gecedir bide dun nefes alamama eklendi oyle nisastam yok daha agiir gecirdigim adim atamicak duruma geliyodum cok sukur kizimla ilgilenebiliyorm daha fena olrsa doktora gderm artk napimm ya

Ustte gecmis olsun yazmissin sagolasin cnm

Hadi yaaa ( ilaçlarını aliyormusun peki. Bu hastaligin en kotu yani zaten gece. Ne nefes alabiliyorsun ne uyuyabiliyorsun inşallah düzelir hemen canım. Evi soğukta olsa bol bol havalandir kusum
Balgm sokucu kullaniyorm bidr sogk algnligi icin bi ilac var ama dun istemsiz gozlerm kapanmis kizim oynarken onu icmek istemiyorm gece alicam cunku uyursam kizim icin olmaz kendmi vurdun ihlamura vurdum ihlamura

Fenaaa degillll o borek kotuuuu aksam tavuklu salata yogurt falan yersen guzel olur

Balgm sokucu kullaniyorm bidr sogk algnligi icin bi ilac var ama dun istemsiz gozlerm kapanmis kizim oynarken onu icmek istemiyorm gece alicam cunku uyursam kizim icin olmaz kendmi vurdun ihlamura vurdum ihlamura
Ne bu bronşitten çektiğimiz yaa (
Daha doğru dürüst kış bile olmamışken :/
Valla faydasını göreceksen bol bol iç. Ben nerde ot bitki ne varsa ictim 6 hafta ağzından kan gelene kadar oksurdum

Evet dedim ya oylama yapilmamis ondan yani kimse gormemiss malesfffff

Ne bu bronşitten çektiğimiz yaa (
Daha doğru dürüst kış bile olmamışken :/
Valla faydasını göreceksen bol bol iç. Ben nerde ot bitki ne varsa ictim 6 hafta ağzından kan gelene kadar oksurdum
6 haftada ben herhalde obur tarafa giderdim eger bu evdeki ilac olmasaydi zaten %100 hastaneliktim ilacli serumu yemeden kendime gelemiyorum. Ama bu ilaclarinda faydasi oldu sanirm. Ofof ksiin basi daha yahu hep benim yuuzmden oldu dikkatsizlik yaptim ust uste oofof

Ozaman evdwki nisastayla yap canim 2 bardak suya 2 tatli kasigi doluca nisasta koy istersen az seker kat. Pisir salep gibi dayanabilecegin kadar sicak ic. Gogdu cok guzel tumusatiyor. Gunde 3 defa ic canim. Ben hamileyken hastanede bile yaytiydim ilacda alamamistim evde oturarak uyuyordum. Sonra bunu yaptim cok faydsisni gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…