- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #239.001
Cnm ben nasıl yapılacak ne oluyor hıc bılmıyrmyoo 55im hala
tabikideeeee
sen aldın mı spora katılcakların listesini sordun mu herkeslere
her türlü çağırırım
alt tarafı bi liste istedimne baarıyonn
ben bulurum elbet o listeyi
Evini topladın mi ise gelirkene dogru süyle
ayran içtim küçük milföy tarzı börek vardı ondan yedim
ya hiç sorma ilaç verdi doktor ama aşılama yüzünden içemedim o düzenlicek demişti ona başlarım belki bugün
54te kbulümBende olacam 55inanmıyorum sonrada 52 53 de olar
bişi kalmamış kuzu baya vermişin kilolarını senKizlar dünki menümü paylasayim
Sabah ac karnina ceviz suyu ve bir ceviz
Sonrasinda bir capucino ama yagsiz sütden kalorisi düsük yeni kesfettim:)
Bir Muz
ögle Proteinli yogurt
aksam sulu tavuk gögüsü yemegi ve kirmizi lahana salatasi
biraz az yedim cünki annem asure getirmisti iki kasik ondan yedim ama gercekten az yedim ondan...
Veee Sabah yine persembe kiloma geldim insallah böyle devam edebilirsem bu Cuma listeye girmeden bile hedefime ulasabilirim:) toplamda birbucuk iki kilo vermem lazim
hıhıGiniydinhii hii hmm
yooh bee pijamaları yatagın üstüne koydum ama o sayılır mıEvini topladın mi ise gelirkene dogru süyle
takımda olan listede olması farketmez herkesi etiketleyip davet ediceksn sonr ahepsini bi kagıda yaz öyle eşleştir eşit bi sekilde 2 takım yap biz pembe-mor takım yapmıştık kaybeden o hafta mor takım oluyoduCnm ben nasıl yapılacak ne oluyor hıc bılmıyrm
Onceden yapıldıgında yoktum ben burada
Sen bana ne yapmam gerektıgını soyler mısın
Nasıl bırsey olacak
Bılgılendırme ve katılıma davet mesajı hazırlayıp toparlayayım
günaydın beybisiGunaydın herkese
Yatagi duzleyip koyduysan ustune kabulümdürmimledim seni demek milföy
54te kbulüm
bişi kalmamış kuzu baya vermişin kilolarını sen
hıhı
yooh bee pijamaları yatagın üstüne koydum ama o sayılır mı
takımda olan listede olması farketmez herkesi etiketleyip davet ediceksn sonr ahepsini bi kagıda yaz öyle eşleştir eşit bi sekilde 2 takım yap biz pembe-mor takım yapmıştık kaybeden o hafta mor takım oluyodu
listeyi hazırladıktan sonrası takıbe kalıyo istersen herkes yaptıgı sporu seni etiketleyip bildirir istersende liste üzerinden eklerler iki türlüde ugrasıcaksn zaten
günaydın beybisi
Gunaydin canimGunaydın herkese
Valla kabulll iderim yalan yoh54te kbulüm
kocam yatıyodu yatakta düzeltemedim malesefkineYatagi duzleyip koyduysan ustune kabulümdürayy senin ev dagilmaz kiz iki kisi nolcak bebis olsun da 9 ay sonra gorersin zaten az kaldi
54 eyidiiiirrr cok mütevazi bi rakkamdıırrr ne şişko ne zayıftırrrrValla kabulll iderim yalan yoh54 de guzel bi rakam
Başladık bakalım cumartesi evi açacam yavaştan spora giriş yaparım plates topum dambılım birde lastiklerim var değerlendireyim 2 ayı .. kilo veremiyorum gerçi ama koruyum bariGunaydin kuzum yürüyüşlere basladiniz mi ni guzel
mimlendim mi şimdimimledim seni demek milföy
54te kbulüm
hıhı
yooh bee pijamaları yatagın üstüne koydum ama o sayılır mı
takımda olan listede olması farketmez herkesi etiketleyip davet ediceksn sonr ahepsini bi kagıda yaz öyle eşleştir eşit bi sekilde 2 takım yap biz pembe-mor takım yapmıştık kaybeden o hafta mor takım oluyodu
listeyi hazırladıktan sonrası takıbe kalıyo istersen herkes yaptıgı sporu seni etiketleyip bildirir istersende liste üzerinden eklerler iki türlüde ugrasıcaksn zaten
günaydın beybisi
hı hıııBaşladık bakalım cumartesi evi açacam yavaştan spora giriş yaparım plates topum dambılım birde lastiklerim var değerlendireyim 2 ayı .. kilo veremiyorum gerçi ama koruyum bari
mimlendim mi şimdi
Hahahahahahahahah kiz etiketlesene yeni gordmKız parte ruyamda bıle liste yaptım senın yuzunden
Yetıstıremıyrm pesımde askerler falan
Allahım bı strs bı stres
Mahvoldum
Hahahahaha efferin guzel bennnnnn katilicammmmmmmmmmDuyuru!!!
Kızlar,
Takımımız içerisinde iki gruba ayrılarak spor yarışması yapacağız, katılmak isteyenler bana bildirsin lütfen. Listeler hazırlanacak. Unuttugum varsa yeni gelen arkadaşlardan falan siz de katılabilirsiniz.
SekerPancarii
@ParteMoralll
kaptinn
@Blacksee55
Nilar
SchonerDuft
@Buki_89
poncikbirgelincik
@selcanmehmetcan
mihracee
Favelayn Kurupina aysebbayaaar M Melekemal
Tmm bende varim bu sayede baslarim artik aksatmadanDuyuru!!!
Kızlar,
Takımımız içerisinde iki gruba ayrılarak spor yarışması yapacağız, katılmak isteyenler bana bildirsin lütfen. Listeler hazırlanacak. Unuttugum varsa yeni gelen arkadaşlardan falan siz de katılabilirsiniz.
SekerPancarii
@ParteMoralll
kaptinn
@Blacksee55
Nilar
SchonerDuft
@Buki_89
poncikbirgelincik
@selcanmehmetcan
mihracee
beni de yaz şekeriimmmmDuyuru!!!
Kızlar,
SekerPancarii
@ParteMoralll
kaptinn
@Blacksee55
Nilar
SchonerDuft
@Buki_89
poncikbirgelincik
@selcanmehmetcan
mihracee
başladııımm işteyiiimmmm cok uykum vaaarrrr
sen naabıyon
hadi bakailm insallahBendee dün baya iyiydim ve iniyom sanki artikinsallh durmadan iner kilom
Afiyet ola bukis oglen az olmus yanina ceviz badem kuru incir falan alsan bari onlarla yogurt yi iyi olar
Duyuru!!!
Kızlar,
SekerPancarii
@ParteMoralll
kaptinn
@Blacksee55
Nilar
SchonerDuft
@Buki_89
poncikbirgelincik
@selcanmehmetcan
mihracee
kiz aslinda sigara birakinca yemege verdigin icin kilo alma olmuomu? bence normal yemege devam edersen biseycik olmazzzBu sigara bana kilo aldirmaya ve verdirmemeyi surduruyohic bisey sormayin sinirliyimmmmmmmmmm of yyaaaa diyo git yak bitaneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?