- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #238.981
Gecmıs olsun nesı varSelam kizlar oglumun hastaligindan evde vakit bulamiyotum nete girmeye gunduzde uykusuzluktan ise ancak konsantre olabiliyorum ;((( kusurubakmayin.
Gecmise bakamayabilirim cok ama biraz takilacagim
Sabah yok
Oglen bir kase corba 1 dilin pide
Aksam 1 kepce corba birtabagin yaridi bulgur pilavi yarisi patlicsn guvec
Ara 2 mandaluna
yoo 55im hala57 oldun demiol da kurtul hadi
tabikideeeeeBana ilk basta yardimci olursan sevinirim cnm
Ben acemiyim cok:)
Hüloooooooooğahahajajjajahab
alt tarafı bi liste istedimYakamdan dusermisinnzzzzzz yohum ben yeter beee bayadr yoksunz omuzlarima yukler bindir senelerceee yiteeer bee yiteeeee kendinz yapn
Lili analiz yapacam derken hayal edilen
Eki Görüntüle 2058959
Aslında lilinin yaptığı
Eki Görüntüle 2058962
söylemiyim ben dayak yerim sonragünaydınlaarrrr sabah ıhlamuru içiyorum siz napıyosunuz
hadi birlikde basliyalim ozaman ben dün güzel bir baslangic yaptimBende hedef koymak istiyom ama gecen hafta ici full diyet yaptim gr veremedim ondan gorhayrumhafi gell listeye sende
Günaydin afiyet olsun canim kiz senin is baslamadimi daha?günaydınlaarrrr sabah ıhlamuru içiyorum siz napıyosunuz
ne yiyon içiyon kız söyle bakimsöylemiyim ben dayak yerim sonraberbat bir karın ağrım var cırcır oldum bugünde hiç sırası değildi işim çok yoğun .. birazdan bende rezene içicem lilipit sayesinde hergün içiyorum
başladııımm işteyiiimmmm cok uykum vaaarrrrGünaydin afiyet olsun canim kiz senin is baslamadimi daha?
ayran içtim küçük milföy tarzı börek vardı ondan yedimne yiyon içiyon kız söyle bakim
geçmiş olsn nedir bu sindirim sisteminden cektiğin
Bende olacam 55yoo 55im hala
tabikideeeee
sen aldın mı spora katılcakların listesini sordun mu herkeslere
her türlü çağırırım
alt tarafı bi liste istedimne baarıyonn
ben bulurum elbet o listeyi
Bendee dün baya iyiydim ve iniyom sanki artikhadi birlikde basliyalim ozaman ben dün güzel bir baslangic yaptim
Giniydingünaydınlaarrrr sabah ıhlamuru içiyorum siz napıyosunuz
Gunaydin kuzum yürüyüşlere basladiniz mi ni guzelGünaydın kızlar dün yürüyüşümüzü yaptık eşimle 25 dakika yürüdük hava serin olunca zorlamadık
Evini topladın mi ise gelirkene dogru süylebaşladııımm işteyiiimmmm cok uykum vaaarrrr
sen naabıyon
Afiyet ola bukis oglen az olmus yanina ceviz badem kuru incir falan alsan bari onlarla yogurt yi iyi olarKizlar dünki menümü paylasayim
Sabah ac karnina ceviz suyu ve bir ceviz
Sonrasinda bir capucino ama yagsiz sütden kalorisi düsük yeni kesfettim:)
Bir Muz
ögle Proteinli yogurt
aksam sulu tavuk gögüsü yemegi ve kirmizi lahana salatasi
biraz az yedim cünki annem asure getirmisti iki kasik ondan yedim ama gercekten az yedim ondan...
Veee Sabah yine persembe kiloma geldim insallah böyle devam edebilirsem bu Cuma listeye girmeden bile hedefime ulasabilirim:) toplamda birbucuk iki kilo vermem lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?