Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kizlar
Dun cok kotuydum sabahın yedisinde iki sepet dolusu camasir serdim balkonda usutmusum onun ceremesini 12saat cektim karin agrisi desen karin degil mide desem mide degil ikisini arasında bi sanci cektim şimdi bile hafif var ama iyiyim elhamdulillah. .
Menüde payalasamadim uc gundur bugun itibaren paylasirim 4 gundurde ekmek yemiyorum bakalim nasil bi sonuc olacak...

Gecmıs olsun nesı var

57 oldun demiol da kurtul hadi
yoo 55im hala

Bana ilk basta yardimci olursan sevinirim cnm
Ben acemiyim cok:)
tabikideeeee
sen aldın mı spora katılcakların listesini sordun mu herkeslere

Hüloooooooooğ ahahajajjajahab
her türlü çağırırım

Yakamdan dusermisinnzzzzzz yohum ben yeter beee bayadr yoksunz omuzlarima yukler bindir senelerceee yiteeer bee yiteeeee kendinz yapn
alt tarafı bi liste istedim ne baarıyonn
ben bulurum elbet o listeyi

Lili analiz yapacam derken hayal edilen
Eki Görüntüle 2058959

Aslında lilinin yaptığı
Eki Görüntüle 2058962

söylemiyim ben dayak yerim sonra berbat bir karın ağrım var cırcır oldum bugünde hiç sırası değildi işim çok yoğun .. birazdan bende rezene içicem lilipit sayesinde hergün içiyorum
ne yiyon içiyon kız söyle bakim
geçmiş olsn nedir bu sindirim sisteminden cektiğin

yoo 55im hala

tabikideeeee
sen aldın mı spora katılcakların listesini sordun mu herkeslere

her türlü çağırırım

alt tarafı bi liste istedim ne baarıyonn
ben bulurum elbet o listeyi

Bende olacam 55 inanmıyorum sonrada 52 53 de olar

Kizlar dünki menümü paylasayim

Sabah ac karnina ceviz suyu ve bir ceviz
Sonrasinda bir capucino ama yagsiz sütden kalorisi düsük yeni kesfettim:)
Bir Muz

ögle Proteinli yogurt

aksam sulu tavuk gögüsü yemegi ve kirmizi lahana salatasi
biraz az yedim cünki annem asure getirmisti iki kasik ondan yedim ama gercekten az yedim ondan...

Veee Sabah yine persembe kiloma geldim insallah böyle devam edebilirsem bu Cuma listeye girmeden bile hedefime ulasabilirim:) toplamda birbucuk iki kilo vermem lazim

Afiyet ola bukis oglen az olmus yanina ceviz badem kuru incir falan alsan bari onlarla yogurt yi iyi olar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…