- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #239.121
Ayy ossun giz zaaban köründe ise gidiyonuz biz evde oldugumuzdan zaman bol siz bi iste bi evde yoruluyonuzkaç yıllık evliliyim dahaişe gelirken yatağı toplamak hergün nasip olmadı banasayılıdır genelde eşimde
ben varım
enaktarlar koltuuun altındaHahlisin valla ben yapiyim senin isleri sen isteykene anektarını ver banaesimin babanneleri halalari dedi hatta zorla yedirdiler bana acik daha al diye oraya gidince yemeden kurtulamiyom bende itiraz etmiyom artik
Guzel seyler yemeye calis canim kuru meyve kuru yemis bulundur yaninda elin onlara gitsin aralardainşallah yemek konusunda toparlayamadım daha kendimi az yiyorum ama yediklerim kötü oluyor ... evi açınca artık toparlarım kendimi pazar alışverişide yapmıyorum bayağıdır ona da alışmam gerek offf bir tedavi çökeretti iyice beni ... sen regli oldun mu
Ooo benim gibi zayıf incecikkk seven biriMerhaba benide aranıza alırmısınız?
Beş aylık bebeğim var yaş23 boy 1.60 kilo 56 hedefim önce 50 sonra 45 olursa değmeyin keyfime :)
ben sildim sanıyordum bu msjAyy ossun giz zaaban köründe ise gidiyonuz biz evde oldugumuzdan zaman bol siz bi iste bi evde yoruluyonuz
yanıma kuru kayısı ve incir oluyor badem ve ceviz sabah saatlerinde öküz gi,bi yiyesim geliyor nedense .. 58 mi oldunGuzel seyler yemeye calis canim kuru meyve kuru yemis bulundur yaninda elin onlara gitsin aralardabende cok zor toparladim yeme isini dusukten sonra baksana 54 le düşük yaptim 58 oldum olsun toparlicaz Yok kiz hala regl yok
Benim eşim diyete basladiginda sigarayi birakti 10 kilo verdi hic almadan canim sen guzel besleniyosun almazsinDun yaptm sabah kalktm sinir oldm yaaaa bide zor gercekten bahane ariyorum bide birakinca boyleymis diye okuynca sinr oldm baslasam mi dedmbabam cok kg almisti ya ondan korkuyorm hala icmiyo ve gobusssu onden gidiyo
Balayi fotografi mi atsaaneehe zaaabaan körü kalkıp evden cıkınca bek canı istemiyo insanın
balayı fotolarındn ataym akşamkim dedi saa görümce kv ler mi didi kim didi
Noldu kuzummmmm15 günlük üye olmuştum ay ortası olduğu için iyi ki de 15 gün olmuşumm
biraz canım sıkkın
Bazen boyle seyler oluyo nisanlilikta da evlilik gunu yaklastiginda da canim birbirinizi cok kirmayin zaman verin inşallah hersey duzelir bebegim uzulme lutfennsebep yok noldu bende bilmiyorum
hakkımızda hayırlısı olsun artık yapacakta söyleyecekte bişey yok
fotolar gocamda bana göndermiyo sort neyin var üstümde diyeBalayi fotografi mi atsaaneenasil bu kadar geciktirdin bunu nasil unuturum
Hee hep acıyarak bakiyi bana dedesiylen babannesi sanarsin 40’kiloyumenaktarlar koltuuun altında
o yedirme işine sinir oluyom yaaaakoskoca insanız işte acıkırsak yeriz herhalde
Ondan iste sizin kocalar yatiyi sabahben sildim sanıyordum bu msjeşim evde oluyor genelde ben çıkarken uyuyor horul horul hafta sonu ancak
yanıma kuru kayısı ve incir oluyor badem ve ceviz sabah saatlerinde öküz gi,bi yiyesim geliyor nedense .. 58 mi oldun
ay benim tartıda pil yok yarın bende şok yaşamam umarımpili yeni aldım ... ay bende öyle geç olursam çok berbat olur beklemekte doktora gittin mi peki olmadın diye belki söktürücü verir
Sen görürsün falan dogru diyo olmazzz oylefotolar gocamda bana göndermiyo sort neyin var üstümde diye
Çok teşekkür ederim ama bazen bir odadan öbür odaya geçince de oluyor farkben parke zeminde tartiliyorum mermerde dpgru tartmio gibi gelio bana cünki banyomda tartiya her cikisimda tuaf tuaf sonuclarla karsilasiyorum bazen iki üc kilo az gösterio bazende cok... parke zeminde sürekli Sabit o yüzden orasini baz aliyorum...
2.reglin olacak dimi bu ... senden böyle okudukça tırsıyorum ben korunmuyorum belki tekrar olur diye sen adet olamıyorsun pof ne zor iş arkadaş yaa... kahvaltı yapıyorum ya hemen arkasında krizim tutuyor şekerli bisi yiyesim geliyor ama yesemde kesmiyor sabahları 1 hayıt çayı 1 rezene içeyim düzelir belki krizler sen aldıysan ben hayda hayda alırım.. sana özel soru sorsam özelden olur mu ?Ondan iste sizin kocalar yatiyi sabah
Hee kiz bende bi aclik krizi geliyodu gözüm dönüyodu hala bazen geliyo ama kilo veremiyom nerdeyse 2 hafta diyet yaptim bi protein günü yaptigimda kilom indi 57.1 den 56.7 ye indim sonra haftasonu yidimbi baktim 58 geri indim 57 ye nasil verecem bilmiyom cok yime giz valla vermesi cok zor oluyo
Bi haftaya kadar olmazsam oyle gidiyim bari hic gecikmezdi ne guzel benim regl düzenim bozulmaz her ay insallah
Aaa mesajı nasılda kaçırdım hoşbulduk :)Ooo benim gibi zayıf incecikkk seven birihoşgeldin canim ben takim kaptani bende boy 1.65 51 olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?