Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaç yıllık evliliyim dahaişe gelirken yatağı toplamak hergün nasip olmadı bana sayılıdır genelde eşimde

ben varım
Ayy ossun giz zaaban köründe ise gidiyonuz biz evde oldugumuzdan zaman bol siz bi iste bi evde yoruluyonuz

Hahlisin valla ben yapiyim senin isleri sen isteykene anektarını ver bana esimin babanneleri halalari dedi hatta zorla yedirdiler bana acik daha al diye oraya gidince yemeden kurtulamiyom bende itiraz etmiyom artik
enaktarlar koltuuun altında
o yedirme işine sinir oluyom yaaaa koskoca insanız işte acıkırsak yeriz herhalde

Guzel seyler yemeye calis canim kuru meyve kuru yemis bulundur yaninda elin onlara gitsin aralarda bende cok zor toparladim yeme isini dusukten sonra baksana 54 le düşük yaptim 58 oldum olsun toparlicaz Yok kiz hala regl yok

Merhaba benide aranıza alırmısınız?
Beş aylık bebeğim var yaş23 boy 1.60 kilo 56 hedefim önce 50 sonra 45 olursa değmeyin keyfime :)
Ooo benim gibi zayıf incecikkk seven biri hoşgeldin canim ben takim kaptani bende boy 1.65 51 olmak istiyorum

Ayy ossun giz zaaban köründe ise gidiyonuz biz evde oldugumuzdan zaman bol siz bi iste bi evde yoruluyonuz
ben sildim sanıyordum bu msj eşim evde oluyor genelde ben çıkarken uyuyor horul horul hafta sonu ancak

Guzel seyler yemeye calis canim kuru meyve kuru yemis bulundur yaninda elin onlara gitsin aralarda bende cok zor toparladim yeme isini dusukten sonra baksana 54 le düşük yaptim 58 oldum olsun toparlicaz Yok kiz hala regl yok
yanıma kuru kayısı ve incir oluyor badem ve ceviz sabah saatlerinde öküz gi,bi yiyesim geliyor nedense .. 58 mi oldun
ay benim tartıda pil yok yarın bende şok yaşamam umarım pili yeni aldım ... ay bende öyle geç olursam çok berbat olur beklemekte doktora gittin mi peki olmadın diye belki söktürücü verir

Dun yaptm sabah kalktm sinir oldm yaaaa bide zor gercekten bahane ariyorum bide birakinca boyleymis diye okuynca sinr oldm baslasam mi dedm babam cok kg almisti ya ondan korkuyorm hala icmiyo ve gobusssu onden gidiyo
Benim eşim diyete basladiginda sigarayi birakti 10 kilo verdi hic almadan canim sen guzel besleniyosun almazsin

sebep yok noldu bende bilmiyorum
hakkımızda hayırlısı olsun artık yapacakta söyleyecekte bişey yok
Bazen boyle seyler oluyo nisanlilikta da evlilik gunu yaklastiginda da canim birbirinizi cok kirmayin zaman verin inşallah hersey duzelir bebegim uzulme lutfenn

enaktarlar koltuuun altında
o yedirme işine sinir oluyom yaaaa koskoca insanız işte acıkırsak yeriz herhalde
Hee hep acıyarak bakiyi bana dedesiylen babannesi sanarsin 40’kiloyum yedirdikleri de abur cubur haa yararli bisey olsa temem dicem gecen gittik kizimin önüne cipsi koydular hahh masallah ne guzel yiyo yiyen cocuhtan korkmucan diyo cipsi baaga ver bende yerim ben ayda yilda bir sokarim eve cipsi kizimda bi yidi bir yidi nefes almadan anlatamam ahahhahahahh gerçekten görmemiş napsin buldum mu yiyim didi

Ondan iste sizin kocalar yatiyi sabah
Hee kiz bende bi aclik krizi geliyodu gözüm dönüyodu hala bazen geliyo ama kilo veremiyom nerdeyse 2 hafta diyet yaptim bi protein günü yaptigimda kilom indi 57.1 den 56.7 ye indim sonra haftasonu yidim bi baktim 58 geri indim 57 ye nasil verecem bilmiyom cok yime giz valla vermesi cok zor oluyo
Bi haftaya kadar olmazsam oyle gidiyim bari hic gecikmezdi ne guzel benim regl düzenim bozulmaz her ay insallah

Çok teşekkür ederim ama bazen bir odadan öbür odaya geçince de oluyor fark

2.reglin olacak dimi bu ... senden böyle okudukça tırsıyorum ben korunmuyorum belki tekrar olur diye sen adet olamıyorsun pof ne zor iş arkadaş yaa... kahvaltı yapıyorum ya hemen arkasında krizim tutuyor şekerli bisi yiyesim geliyor ama yesemde kesmiyor sabahları 1 hayıt çayı 1 rezene içeyim düzelir belki krizler sen aldıysan ben hayda hayda alırım.. sana özel soru sorsam özelden olur mu ?

Menum cok kotu bugun
Sabah 2 haşlanmış yum.
3 yeşil zetin
1 avuc tel peynir
1 bardak cay

Ara oglen yok aksam da a101 de ki pizzadan bi tane yedim

Memlekete gdiicem camasir ser topla ugrasiyorum bir yandan alışveriş yapıyorum ondan olmadi bu :/

Menum cok kotu bugun
Sabah 2 haşlanmış yum.
3 yeşil zetin
1 avuc tel peynir
1 bardak cay

Ara oglen yok aksam da a101 de ki pizzadan bi tane yedim

Memlekete gdiicem camasir ser topla ugrasiyorum bir yandan alışveriş yapıyorum ondan olmadi bu :/

Kızlar menüyü akşam paylaşıyorsunuz sanırım ben perşembe gününden başlasam olurmu misafir ağırlamam lazım ve yarn menüm pekte iç açıcı olmayabilir
Bide spor yarışması var sanırım o nasıl bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…