- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #239.201
tabisiiievliyim canım 20 günlük24yaşındayım çalışıyorumm kısacık boylu minnak bir kızım sen anlat birde bakalıımm ben yeni döndüğümden karıştırıyorm yeni gelenleri
günaydın düzeldiniz zannımca
yaaasağlık olsun beybi yarım kiloyuda cumya kadar verirsin
yagmurlu bir sabahtan günaydın kızlaaarrrbursada havalar felaket
günaydın kızlar
Kızlar herkese gunaydın.ben bır sure gıremeyecegım hakkınızı helal edın teşekkur ederım herşey için, umarım kılo almadan donerım sağlıklı zayıflamalar..
barıştık kızlar sorun yok
o zaman spor listesine giriyosntabisiii
yaa hep tam tersi oluyo zaten sizin orayla burasıGünaydinnn Burda hava harika
Günaydin canim
nereye gidion kiz?
Biliodum zatennnnnn
maşallahhhhhBuarada kizlarrrr abimin esi hamile demistimya cinsiyeti belli oldu dün Erkek gelio insallahhhh
hahaha evet ja aynen :) kiz bursa dedikce aklima istanbullu gelin gelio bakiomusun sende?o zaman spor listesine giriyosn
yaa hep tam tersi oluyo zaten sizin orayla burası
amin canim darisi tüm istiyenlerin basina insallah... yani seninmaşallahhhhhrabbim kucaklarına almayıda nasip etsiinnn darısı sana
nansı zayıfladın o kadar kısa süredeeeGelelim benim kilo durumuma evet kizlar hafta sonu kacamaklarindan sonra pazar kilom tami tamina 68,1 di ben tabikide sokkkkkkk hemen sIki bi programla pazar ögleden sonra ise basladim ve bu Sabah tartida 66,4 gördüm yani cumaya 500gr kaldi... son iki günde verdiklerime bakarsam cumaya insallah 66 ve alti olcam.... bence iyi gidiyorum (kendimi öveyim acik)
bakıyodumm ama artık dizi fln izleyemiyormhahaha evet ja aynen :) kiz bursa dedikce aklima istanbullu gelin gelio bakiomusun sende?
@selcanmehmetcan @ParteMoralll rabbiim herkeslere nasip etsiiinnnnamin canim darisi tüm istiyenlerin basina insallah... yani seninSchonerDuft SekerPancarii :) baska istiyen varmiydi kiz grupda hepsine bi dua edim
anamm prens geliyor desene maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBuarada kizlarrrr abimin esi hamile demistimya cinsiyeti belli oldu dün Erkek gelio insallahhhh
nasıl veriyorsun bu kadar hızlı bana da anlat heleGelelim benim kilo durumuma evet kizlar hafta sonu kacamaklarindan sonra pazar kilom tami tamina 68,1 di ben tabikide sokkkkkkk hemen sIki bi programla pazar ögleden sonra ise basladim ve bu Sabah tartida 66,4 gördüm yani cumaya 500gr kaldi... son iki günde verdiklerime bakarsam cumaya insallah 66 ve alti olcam.... bence iyi gidiyorum (kendimi öveyim acik)
allah razı olsun canımamin canim darisi tüm istiyenlerin basina insallah... yani seninSchonerDuft SekerPancarii :) baska istiyen varmiydi kiz grupda hepsine bi dua edim
nansı zayıfladın o kadar kısa süredeeedemek yerleşmemiş kilo hemen vermen cok iyi olmş cumaya daha güzel eksiler olur inşallahhhh
bakıyodumm ama artık dizi fln izleyemiyormo dizideki yerlere bi ben gidemedim zaten kapalı carsıya fln hiç gitmedim daha
aynen evet herkeze gönlüne göre nasip etsin rabbim:) ... kiz senin regl durumu ne oldu?@selcanmehmetcan @ParteMoralll rabbiim herkeslere nasip etsiiinnnnama bana şöyle 1 sene sonra fln nasip etsin
Begendim kiz menunu afiyet olsunSelammm ben 2-3 gundur pek firsat bulamiyorumnoglumun atesi oksurugu perisan etti hala uyumadin basinda bekliyoeum.
Menumu yazayim
Sabah 2 dilinmekmek domates salatalik zeytin 2 kk peynir
Oglen 1 kase corba
Az.salata
Aksamm 4nkasik sebzeli bulgur pilavi 2 kifte 4 kasiz taze fasulye
Sağol canim Allah bi daha yasatmasın inşallah düşükten sonra aldim kiloyu da zaten boşluğa düştüm sanırım yeme krizleri falan 4 kilo geliverdi saglik olsun iyiyim canim simdi bide regl olsam rahatlicamAaa gecmisnolsun ben kacirmisim bunu iyimisin simdi
Almisimmdiyor yaaaaa ben neyapsamki kendimi nereden atsam
Tamam canimSekerPancarii canim.spor icin bende varim
ceviz suyu cok sağlıklıymışş kolestrolü düşürüyomş babam yapıyodu onu baya faydasını gördüaynen canim yerlesmedigi icin gitti hemen, vallah ne yalan söylim son bikac gün abur cubura dalmistim cok hemen biraktim sabahlari ceviz suyu aksamlarida güzel bi sindirime yardimci cay ve sulu yemeklerle böyleee inceldim
inanmiyorum kiz gitsene oralara ay ben olsam cokkktannn gitmistim belki görürsün hemen oyunculari
olcam galiba ki belirtileri var inşallah olurum yaniaynen evet herkeze gönlüne göre nasip etsin rabbim:) ... kiz senin regl durumu ne oldu?
anamm prens geliyor desene maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
nasıl veriyorsun bu kadar hızlı bana da anlat hele
allah razı olsun canım
hahah git git... evet bende okudum cok faydasi varmis bakalim Cuma baslamistim aksatmadan devam ediyorum esimede iciriom:)ceviz suyu cok sağlıklıymışş kolestrolü düşürüyomş babam yapıyodu onu baya faydasını gördü
giderim artık evli bir baaağyanımm
olcam galiba ki belirtileri var inşallah olurum yani
kaç gün kullanıcaksn kuzu 1 hafta mı 15 gün mü ? yaza artık bu havalarda gidemem üşürüm benhahah git git... evet bende okudum cok faydasi varmis bakalim Cuma baslamistim aksatmadan devam ediyorum esimede iciriom:)
o belirtiler baska belirtilerde olabilir
Doktora gittiniz mi canım ahh cocuklar hasta olmasa keskeSaat 11 den beri oglumun 3 defa ustunu degistirdim 5 defa.menddil ve havlu koydum sirtina asiri terliyor ;(
Atesi bugun 38.5 lardaydi ama ayaktaydi. Bu terleme nedirsimdi yine mendil koydum sirtina agliyor uzerini degisemiyorum artik korkmalimiyimm sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?