Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yagmurlu bir sabahtan günaydın kızlaaarrr bursada havalar felaket

Günaydinnn Burda hava harika
günaydın kızlar

Günaydin canim

Kızlar herkese gunaydın.ben bır sure gıremeyecegım hakkınızı helal edın teşekkur ederım herşey için, umarım kılo almadan donerım sağlıklı zayıflamalar..

nereye gidion kiz?

barıştık kızlar sorun yok

Biliodum zatennnnnn

Gelelim benim kilo durumuma evet kizlar hafta sonu kacamaklarindan sonra pazar kilom tami tamina 68,1 di ben tabikide sokkkkkkk hemen sIki bi programla pazar ögleden sonra ise basladim ve bu Sabah tartida 66,4 gördüm yani cumaya 500gr kaldi... son iki günde verdiklerime bakarsam cumaya insallah 66 ve alti olcam.... bence iyi gidiyorum (kendimi öveyim acik)

nansı zayıfladın o kadar kısa süredeee demek yerleşmemiş kilo hemen vermen cok iyi olmş cumaya daha güzel eksiler olur inşallahhhh

hahaha evet ja aynen :) kiz bursa dedikce aklima istanbullu gelin gelio bakiomusun sende?
bakıyodumm ama artık dizi fln izleyemiyorm o dizideki yerlere bi ben gidemedim zaten kapalı carsıya fln hiç gitmedim daha

nasıl veriyorsun bu kadar hızlı bana da anlat hele

amin canim darisi tüm istiyenlerin basina insallah... yani senin SchonerDuft SekerPancarii :) baska istiyen varmiydi kiz grupda hepsine bi dua edim
allah razı olsun canım

aynen canim yerlesmedigi icin gitti hemen, vallah ne yalan söylim son bikac gün abur cubura dalmistim cok hemen biraktim sabahlari ceviz suyu aksamlarida güzel bi sindirime yardimci cay ve sulu yemeklerle böyleee inceldim

inanmiyorum kiz gitsene oralara ay ben olsam cokkktannn gitmistim belki görürsün hemen oyunculari

Begendim kiz menunu afiyet olsun nasil oldu oglun canim benim kiz iyi oldu gibiydi bugun öksürük artmış sıkılmış okula ne zaman gidicem diyo ama bu hafta gondermicem pazartesine iyce iyi olsun oyle gitsin ayy inşallah bida hastalanmazlar
Aaa gecmisnolsun ben kacirmisim bunu iyimisin simdi

Almisimmdiyor yaaaaa ben neyapsamki kendimi nereden atsam
Sağol canim Allah bi daha yasatmasın inşallah düşükten sonra aldim kiloyu da zaten boşluğa düştüm sanırım yeme krizleri falan 4 kilo geliverdi saglik olsun iyiyim canim simdi bide regl olsam rahatlicam
SekerPancarii canim.spor icin bende varim
Tamam canim lilipit liliş bakiyo spor isine liste yapcak

ceviz suyu cok sağlıklıymışş kolestrolü düşürüyomş babam yapıyodu onu baya faydasını gördü
giderim artık evli bir baaağyanımm

aynen evet herkeze gönlüne göre nasip etsin rabbim:) ... kiz senin regl durumu ne oldu?
olcam galiba ki belirtileri var inşallah olurum yani

anamm prens geliyor desene maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

aynen canim zaten icime dogmustu daha ilk söylediklerinde erkek olacagini hissetmistim hatta bilincsiz bi sekilde bahsederken bile erkek olarak bahsediodum... amin canim insallah

nasıl veriyorsun bu kadar hızlı bana da anlat hele

allah razı olsun canım

vallah ceviz kürü ve sulu yemek benim formülüm suan bide ekmek tüketimimi nerdeyse sifira indirdim haftada bazi günler hic ekmek yok bazi günlerse sandvicimi yiyorum tek:)

Mesela dünki menüm (az yiyorum ama)

Sabah
Ceviz suyu
Cappucino (az yagli sütden)
ve bir muz

Ögle Proteinli yogurdum (acayip tok tutuo ekmek yemis gibi tika basa hissediosun sonrasinda)
yaninda biraz cig badem birazda ceviz yedim

Aksam sulu tavuk gögusu yemegi kalmisti dünden ondan bi Tabak yedim yaninda yogurt ve kirmizi lahana salatasi

gercektende hic aclik hissetmedim

ceviz suyu cok sağlıklıymışş kolestrolü düşürüyomş babam yapıyodu onu baya faydasını gördü
giderim artık evli bir baaağyanımm

olcam galiba ki belirtileri var inşallah olurum yani
hahah git git... evet bende okudum cok faydasi varmis bakalim Cuma baslamistim aksatmadan devam ediyorum esimede iciriom:)

o belirtiler baska belirtilerde olabilir

hahah git git... evet bende okudum cok faydasi varmis bakalim Cuma baslamistim aksatmadan devam ediyorum esimede iciriom:)

o belirtiler baska belirtilerde olabilir
kaç gün kullanıcaksn kuzu 1 hafta mı 15 gün mü ? yaza artık bu havalarda gidemem üşürüm ben
deme öyle deme

Doktora gittiniz mi canım ahh cocuklar hasta olmasa keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…