Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kız bulmuşken değerlendirmiş sende abanaydın 60a dogru yürüyüon zaten

Sen görürsün falan dogru diyo olmazzz oyle
neme lazııımmm

aynen canım akşamları 7 gibi menüler paylaşılıyo bence sen bugün paylaşmaya başla ki bu sayede tutarsn kendini cok fazla yememiş olursunnn
takım içinde spor yarışması başlatıyoruz hergn yaptıgımız sporları dk olarak yazıyoruz her hafta takım dk sı toplanıyo yenilen takım mor takım oluyo sonraki hafta

doktora gitmiş miydiniz canım ? cok geçmiş olsun cocuklarda hastalık cok zor

Amerikadaki fitnesciler haftalık yemeklerini hazirliyorlar. Pazardan pazara. 3 öğün 2 ara falan. Buzluğa buzdolabına atiyorlar. Bizde öyle yapalim
Hiç fena fikir değil miş bak :)

İnşallah canım
Bende varım spora bebeğimle ne kadar yapabilirsem artık :)

yagmurlu bir sabahtan günaydın kızlaaarrr bursada havalar felaket
Burdada yağmurlu :) uşak :)

Hiç fena fikir değil miş bak :)

İnşallah canım
Bende varım spora bebeğimle ne kadar yapabilirsem artık :)

Burdada yağmurlu :) uşak :)

onunla daha eğlenceli olur
ay sabah bi uyandım yagmur yagıyo direk aklıma annemden semsiye getirdim mi sorusu geldi ama getirmemişim ıslandm sabah sabah

Evet kızlar donus yapmayanlar beklıyrm
Sporsuz hedefımıze ulaşmak zorr
Hadı Kızlar

N’aptınız

Kızlar herkese gunaydın.ben bır sure gıremeyecegım hakkınızı helal edın teşekkur ederım herşey için, umarım kılo almadan donerım sağlıklı zayıflamalar..

Kızlar herkese gunaydın.ben bır sure gıremeyecegım hakkınızı helal edın teşekkur ederım herşey için, umarım kılo almadan donerım sağlıklı zayıflamalar..
günaydın tatlım ne kadar süre giremiceksin ? listedesin ve yeni girdin sanırım 2 aydan önce izin hakkın yok
bildirim zorunlulugun var yoksa diskalifiye olursun..

N’aptınız

Evlimisin :) kaç yaşında sın vs vs :)
evliyim canım 20 günlük 24yaşındayım çalışıyorumm kısacık boylu minnak bir kızım sen anlat birde bakalıımm ben yeni döndüğümden karıştırıyorm yeni gelenleri
Günaydın kızlarr
günaydın düzeldiniz zannımca
Herkese gunaydin benim tartinin pilleri zayifmis yeni pil yakyim kilo 71 degil 71.5 morelim cok bozuldu
yaaa sağlık olsun beybi yarım kiloyuda cumya kadar verirsin

Bazen boyle seyler oluyo nisanlilikta da evlilik gunu yaklastiginda da canim birbirinizi cok kirmayin zaman verin inşallah hersey duzelir bebegim uzulme lutfenn

evlilikte restlesmwler berbat bursey. Bence uzerimde.durmayin konuyuda acmayin derim cunku gurur yapip ne olacaksa olsun diye pispisine uzulursunuzl

Hahah hangisi az tartiyorsaa dogrudur bence

barıştık kızlar sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…