- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #239.161
Evet canim evliyim 5 yasinda kizim varEvet sorumluluk bi yandan rekabet inşallah gider kilolar ve göbek :)
İnşallah canım
Evlimisin sen yaş kaç
Aaa ne güzel maşallah Allah bağışlasın :)Evet canim evliyim 5 yasinda kizim var23 yaşındayım sen
Ayy yaşıtız ne guzel bende 94 luyum Allah bağışlasın bebisini canimAaa ne güzel maşallah Allah bağışlasın :)
Bende 23 yaşındayım 94doğumluyum yani
2senelik evliyim 5aylık oğlum var :)
Guzel canim begendim menünüBugnku menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
1dilim tam bugdy ekmek
Az domates talatalik
Yesillik 2 bardak cay sekersiz
Ara
1armut
Oylen
Kucuk bir tabak patlican yemegi
1 bardak ayran 1 dilim ekmek
Ara
1armut
Aksam
Iki kepce corba
1 dilim ekmek
1 kase yogurt
Kuck bir tabak patlican yemegi
Ara
2 bardak cac
1 avuc kuru uzum
Olmamis bu3. 4 tanede cips yedim
Kaptanmış gibi ortalikta dolanan kaptanimizBuda bızım muhtesem, sportıf, seksı, becerıklı, harıka anne, tatlı bır eş, mütevazı, guzel, temız kalplı, sevecen kaptanımız
Ya fena menu gerçekten daha dikkatki olucamCanim öğleden sonra bisey yemedin mi oglen hic olmamis ama emziriyosun sutun azalmasin sebze yemegi meyve falan yeseydin
Spor bana cook zor geljyor ama bir baslayinca haz aliyorummCanım bende oyleydim. Bi başlıyordum böyle sonu gelmiyordu. Sen azalttikca migdende ufalicak sende ister istemez daha az yiceksin
Duyuru!!!
Kızlar,
Takımımız içerisinde iki gruba ayrılarak spor yarışması yapacağız, katılmak isteyenler bana bildirsin lütfen. Listeler hazırlanacak. Unuttugum varsa yeni gelen arkadaşlardan falan siz de katılabilirsiniz.
SekerPancarii
@ParteMoralll
kaptinn
@Blacksee55
@Nilar
@denetim
@Buki_89
@poncikbirgelincik
@selcanmehmetcan
mihracee
Favelayn @Kurupina @aysebbayaaar @Melekemal
Spor yaptikca daha cok dikkat edesi geliyo insanin yavastan iner kilonda spor yaptikca
bugun aklimfam gecirdim.inanin spor isinicuma günleri kilo bildirimin listeye ekleyerek yapmak zorunlu canım
ama pazartesi günleride bildirim yapıyoruz onu tartı resimleriyle olabilir hem daha caydırıcı olur hafta sonu kaçamak yapmamış oluruz
ayrılmak mı istiyosun dedi evet dedim ama hala konsuuyoruz
Hahah hangisi az tartiyorsaa dogrudur benceKızlar hoşgeldim :)
Bişey sorucam saçma olabilir k.bakmayın benim baskül parke zeminde ayrı mermer zeminde ayrı tartıyor hangisi doğru sizce yada pilimi değişecek
Gercekten kotu bir menu degil ama diyet gibide degilMenum cok kotu bugun
Sabah 2 haşlanmış yum.
3 yeşil zetin
1 avuc tel peynir
1 bardak cay
Ara oglen yok aksam da a101 de ki pizzadan bi tane yedim
Memlekete gdiicem camasir ser topla ugrasiyorum bir yandan alışveriş yapıyorum ondan olmadi bu :/
Cok begendimmmBugnku menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
1dilim tam bugdy ekmek
Az domates talatalik
Yesillik 2 bardak cay sekersiz
Ara
1armut
Oylen
Kucuk bir tabak patlican yemegi
1 bardak ayran 1 dilim ekmek
Ara
1armut
Aksam
Iki kepce corba
1 dilim ekmek
1 kase yogurt
Kuck bir tabak patlican yemegi
Ara
2 bardak cac
1 avuc kuru uzum
Ilfin bir menu olmus arana takildim ben onun disindakiler gayet iyiİşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 7:30 kahvaltı
1 cay, 5 adet siyah zeytin, salatalik,1 dilim kizarmis ekmek, kirmizi biber, çeri domates, salatalık, patates kızartması 5-6 dılım
Ara ogun 11:30
10 badem içi
Annemın agzıma sokusturdugu bır kup kabak tatlısı
Oglen 12:30
2 porsıyon kabuska yemeği
1 dılım ekmek
Çeri domates
Ara öğün 15:30
Sabahtan kalan patates kızartması 5-6 adet
5 zeytın
1 dılım ekmek
Aksam 18:30
1 bardak cay
Cerı domates salatalık
1 dilim ekmek
1 buyuk kup beyaz peynir
5 zeytın
5 tane kızarmış bıber
Ara ogun 21:0o
Yok
Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor
Bugun dıyet menusu olmadı, saldım cayıra menusuhastayım mazur gorun
Cuma kilo:75.7
Güncel kilo: 75.3
Haftalık hedef: -800
Hedefe kalan: 400
İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Besinci hafta kilo kaybi: 700
Altıncı hafta kilo kaybı: 1000
Yedinci hafta kilo kaybi:700
Sekizinci hafta kilo kaybi:500
Dokuzuncu hafta kilo kaybi:600
Onuncu hafta kilo kaybı:200
Onbirinci hafta kilo kaybi:+100
On ikinci hafta kilo kaybı:0
On ucuncu hafta kilo kaybi: 700
Bu hafta kilo kaybı:400
Toplam kayip:9600
Ana hedefe kalan:2300"
Aaa gecmisnolsun ben kacirmisim bunu iyimisin simdiEvet canim düşük kanamam bitince bida olmadim iste bekliyom hala 1 hafta gecikti
Almisimmdiyor yaaaaa ben neyapsamki kendimi nereden atsamBen zaten 52 51 kiloydum ama aldim malesef canim 57 ye çıktım inşallah inicem geriburda olup liste paylasinca sorumluluk geliyo insana kolayca gidiyo kilolar merak etme ama sen emziriyosun demi guzel beslennn bebis sutsuz kalmasin
Amin inşallah canım :)Ayy yaşıtız ne guzel bende 94 luyum Allah bağışlasın bebisini canim
Demi ama bende en az olan inanmak istiyorum zaten :)evlilikte restlesmwler berbat bursey. Bence uzerimde.durmayin konuyuda acmayin derim cunku gurur yapip ne olacaksa olsun diye pispisine uzulursunuzl
Hahah hangisi az tartiyorsaa dogrudur bence
Canım yarin bi doktora götür en iyisi geçmiş olsun çokSaat 11 den beri oglumun 3 defa ustunu degistirdim 5 defa.menddil ve havlu koydum sirtina asiri terliyor ;(
Atesi bugun 38.5 lardaydi ama ayaktaydi. Bu terleme nedirsimdi yine mendil koydum sirtina agliyor uzerini degisemiyorum artik korkmalimiyimm sizce
Ara öğün yokmuGunaydin kizlar gece uyuyakalmışım
Dünkü menüm
Sabah
2 yumurta
2 bardak cay
Domates
4 yeşil zeytin
Öğle
3 köfte
1 dilim ekmek
3 sarma
Akşam
1 dilim ekmek
2 dilim somon
Malesef araları sevmiyorum benAra öğün yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?