Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Guzel canim begendim menünü

Buda bızım muhtesem, sportıf, seksı, becerıklı, harıka anne, tatlı bır eş, mütevazı, guzel, temız kalplı, sevecen kaptanımız
Kaptanmış gibi ortalikta dolanan kaptanimizahahahaja kilo aldigim icin kendimi övmüyom bayadir ama acısını çıkaracam mirah itmeyin hele bi 54 ün altina iniyim

Selammm ben 2-3 gundur pek firsat bulamiyorumnoglumun atesi oksurugu perisan etti hala uyumadin basinda bekliyoeum.
Menumu yazayim
Sabah 2 dilinmekmek domates salatalik zeytin 2 kk peynir
Oglen 1 kase corba
Az.salata
Aksamm 4nkasik sebzeli bulgur pilavi 2 kifte 4 kasiz taze fasulye

Canım bende oyleydim. Bi başlıyordum böyle sonu gelmiyordu. Sen azalttikca migdende ufalicak sende ister istemez daha az yiceksin
Spor bana cook zor geljyor ama bir baslayinca haz aliyorumm

Spor yaptikca daha cok dikkat edesi geliyo insanin yavastan iner kilonda spor yaptikca

cuma günleri kilo bildirimin listeye ekleyerek yapmak zorunlu canım

ama pazartesi günleride bildirim yapıyoruz onu tartı resimleriyle olabilir hem daha caydırıcı olur hafta sonu kaçamak yapmamış oluruz
bugun aklimfam gecirdim.inanin spor isini

ayrılmak mı istiyosun dedi evet dedim ama hala konsuuyoruz
evlilikte restlesmwler berbat bursey. Bence uzerimde.durmayin konuyuda acmayin derim cunku gurur yapip ne olacaksa olsun diye pispisine uzulursunuzl

Kızlar hoşgeldim :)
Bişey sorucam saçma olabilir k.bakmayın benim baskül parke zeminde ayrı mermer zeminde ayrı tartıyor hangisi doğru sizce yada pilimi değişecek
Hahah hangisi az tartiyorsaa dogrudur bence

Gercekten kotu bir menu degil ama diyet gibide degil

Cok begendimmm

Ilfin bir menu olmus arana takildim ben onun disindakiler gayet iyi

Evet canim düşük kanamam bitince bida olmadim iste bekliyom hala 1 hafta gecikti
Aaa gecmisnolsun ben kacirmisim bunu iyimisin simdi

Ben zaten 52 51 kiloydum ama aldim malesef canim 57 ye çıktım inşallah inicem geri burda olup liste paylasinca sorumluluk geliyo insana kolayca gidiyo kilolar merak etme ama sen emziriyosun demi guzel beslennn bebis sutsuz kalmasin
Almisimmdiyor yaaaaa ben neyapsamki kendimi nereden atsam

Saat 11 den beri oglumun 3 defa ustunu degistirdim 5 defa.menddil ve havlu koydum sirtina asiri terliyor ;(
Atesi bugun 38.5 lardaydi ama ayaktaydi. Bu terleme nedir simdi yine mendil koydum sirtina agliyor uzerini degisemiyorum artik korkmalimiyimm sizce

Ayy yaşıtız ne guzel bende 94 luyum Allah bağışlasın bebisini canim
Amin inşallah canım :)

evlilikte restlesmwler berbat bursey. Bence uzerimde.durmayin konuyuda acmayin derim cunku gurur yapip ne olacaksa olsun diye pispisine uzulursunuzl

Hahah hangisi az tartiyorsaa dogrudur bence
Demi ama bende en az olan inanmak istiyorum zaten :)

Canım yarin bi doktora götür en iyisi geçmiş olsun çok

Gunaydin kizlar gece uyuyakalmışım

Dünkü menüm

Sabah
2 yumurta
2 bardak cay
Domates
4 yeşil zeytin

Öğle
3 köfte
1 dilim ekmek
3 sarma

Akşam
1 dilim ekmek
2 dilim somon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…