- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #239.221
Aksam yetersiz olmus gerisi guzel canimGunaydin kizlar gece uyuyakalmışım
Dünkü menüm
Sabah
2 yumurta
2 bardak cay
Domates
4 yeşil zeytin
Öğle
3 köfte
1 dilim ekmek
3 sarma
Akşam
1 dilim ekmek
2 dilim somon
İyi degerlendirdi hemde midesi bulanana kadar yedi bana da vermedikız bulmuşken değerlendirmiş sende abanaydın 60a dogru yürüyüon zaten
günaydın kuzumm iyiyim cok sükür suan sen nasılsınGünaydin canim napiosun nasilsin?
Günaydinnn Burda hava harika
Günaydin canim
nereye gidion kiz?
Biliodum zatennnnnn
malesef tatlımo zaman spor listesine giriyosn
yaa hep tam tersi oluyo zaten sizin orayla burası
şımarıyolar dede görünceAksam yetersiz olmus gerisi guzel canim
İyi degerlendirdi hemde midesi bulanana kadar yedi bana da vermedicocugumu taniyamadim ne didin sen 60 mi sensin o ben 56.9 kiloyum bi kerem
günaydın kuzumm iyiyim cok sükür suan sen nasılsın
malesef tatlım
şımarıyolar dede görünceooo zayıflamışın bayaacanaaaaa
ok by
Gunaydin bebikgünaydın kızlar
kiz nereye gidiyonKızlar herkese gunaydın.ben bır sure gıremeyecegım hakkınızı helal edın teşekkur ederım herşey için, umarım kılo almadan donerım sağlıklı zayıflamalar..
Giniydin pincikcim nisilsinGünaydın kızlarr
Bildirim yapamicak yapcak bisey yok cikarcaz listedenGunaydin bebik
kiz nereye gidiyon
Ee tabikiiiibarıştık kızlar sorun yok
Diskalifiye olcakBildirim yapamicak yapcak bisey yok cikarcaz listeden
Allah bağışlasın canimBuarada kizlarrrr abimin esi hamile demistimya cinsiyeti belli oldu dün Erkek gelio insallahhhh
Yani oyle olcakDiskalifiye olcak
Benced iyi gidiyisinGelelim benim kilo durumuma evet kizlar hafta sonu kacamaklarindan sonra pazar kilom tami tamina 68,1 di ben tabikide sokkkkkkk hemen sIki bi programla pazar ögleden sonra ise basladim ve bu Sabah tartida 66,4 gördüm yani cumaya 500gr kaldi... son iki günde verdiklerime bakarsam cumaya insallah 66 ve alti olcam.... bence iyi gidiyorum (kendimi öveyim acik)
amin canim darisi tüm istiyenlerin basina insallah... yani senin @denetimSekerPancarii :) baska istiyen varmiydi kiz grupda hepsine bi dua edim
Benimki de yerlesmemeliydi yeni aldigimdan ama tabusunu aldilar zaar gitmiyinansı zayıfladın o kadar kısa süredeeedemek yerleşmemiş kilo hemen vermen cok iyi olmş cumaya daha güzel eksiler olur inşallahhhh
İste ikisinin belirtileri birbirine cok benzediginden coh da emin olmaolcam galiba ki belirtileri var inşallah olurum yani
iyiyim pincircim sin nisilsinGiniydin pincikcim nisilsin
Ne diyon senn ooo 200 gr vermisim ne demekkkkşımarıyolar dede görünceooo zayıflamışın bayaacanaaaaa
ok by
Spir yipiyirimiyiyim pincircim sin nisilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?