- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #239.421
En guzel hep guzelMenumu yazayım
Sabah
Patatteslı omlet
Donates kapya bıber
Bır dılım peynır
Az labne ve reçel
Bır dılım ekmek
Ara
Yarım muz
Oğle
Et kavurma uç kaşık
Bır dılım ekmk
Ara
Mandalına
Akşam
Tavuk sote
Ikı kaşık ıspanak
Bır dılım ekmek
Hep burdayih hic gitmedik
Nasil yapamanonu yapamıyom ben
git o zaman ki iyileşsin ki spor yap ki zayıfla
oooh maşallahhh bir minik anne dahaaaSekerPancarii
Valla zaman ne hizli geciyor anlamadm ne cabuk 8ay gecti anlamis degilim :)Oooo masallah yaaa kocaman olmussss vay beee hamileyim dedin gittin bebek buyumus yaslaniyorummmoda gelir gece
Çok güzel :)Menumu yazayım
Sabah
Patatteslı omlet
Donates kapya bıber
Bır dılım peynır
Az labne ve reçel
Bır dılım ekmek
Ara
Yarım muz
Oğle
Et kavurma uç kaşık
Bır dılım ekmk
Ara
Mandalına
Akşam
Tavuk sote
Ikı kaşık ıspanak
Bır dılım ekmek
Et et hadi sende sitemini etHep burdayih hic gitmedikhii hii
Yokkk yahu niye kuselim sadece zayiflarken burdayken bir selam vermeni bekledik okadar. :) simdiki takiminla guzel eksiler gorursun insallahEt et hadi sende sitemini ethaklısınız..
Ama inanin döndüğümde hic birinizi göremedim kasten olan birsey degil simdiki gittigim takimda 1kisiyi bile tanimadan gittim tanidigim kisiler dururken tanimadigim takima ne diye gideyim ki ? Sizleri görsem elbet buraya gelirdim selincim :/ küsüştük mü simdi biz @ParteMoralllSekerPancarii
Ayy he gözüm donunce en masumu meyve geldiydi bugun daha iyiydim amahi aksam olmayayidi iyi gitmissin ama yatmadan önce bi Seker almissinnnnn.... kiz o kurabiylerin tadi nasil bende denemek istemistim Tarif bulmustum birtürlü deneyemedim
Ayy oyle deme kizzz insan sevdigine kırılırmış bize slm vermeyince accik küsmüş olabilirim ama barıştık tememEt et hadi sende sitemini ethaklısınız..
Ama inanin döndüğümde hic birinizi göremedim kasten olan birsey degil simdiki gittigim takimda 1kisiyi bile tanimadan gittim tanidigim kisiler dururken tanimadigim takima ne diye gideyim ki ? Sizleri görsem elbet buraya gelirdim selincim :/ küsüştük mü simdi biz @ParteMoralllSekerPancarii
Ben asi ve sisko grupta olmah istiyom
ay ben hiç beceremem kendimi övmeyi oysaki incecik belim ne kadarda hakediyo övülmeyiD:
Öv hadi öv bayadir yapmiyonKendimi ovdurtcekler bana simdi
Az yiiiiiiakşam kvye gidecem çok güzell yemekler var nasıl dayanacam
Cinimmm
Ölçüler konussun o zamanyok öle bişi en zayıf benim
Gaz diyom o gazo artık bir 57@SekerPancarii
Cooook haklısinizYokkk yahu niye kuselim sadece zayiflarken burdayken bir selam vermeni bekledik okadar. :) simdiki takiminla guzel eksiler gorursun insallah
Kuzum inan sen o gün yazana kadar sizin hala burda oldugunuzu bilmiyordum sen yazinca hala buralarda oldugunuzu anladim. Sonra benm bebis hastalandi vs derken bi gelip yazamadimAyy oyle deme kizzz insan sevdigine kırılırmış bize slm vermeyince accik küsmüş olabilirim ama barıştık temembebis nasil sen nasilsin kiz miydi erkek miydi
Sen kisasin benden biliyon deaamiiburda asıl olan rakamlardır unutma en zayıf benim ben beeeeennnnnnnn
he hakket başlasada 15dk dan başlıcam yükselterek spor yapcam günlük
lilipit beybisiiiiii
Ayy masallah buyumus bileeeCooook haklısinizvalla bu defa öyle zorlaniyorm ki parte inan ben eski ben degilim Bide yakin araliklarla tekrar diyete baslamak inan asiri zorladi beni ve kendimi diyete karsi cok bikkin hissediyorum
Kuzum inan sen o gün yazana kadar sizin hala burda oldugunuzu bilmiyordum sen yazinca hala buralarda oldugunuzu anladim. Sonra benm bebis hastalandi vs derken bi gelip yazamadim
Nasilda hemencicik barisirmis seloşum benmle yaaa
Bebisim de erkek kuzum 8 aylik olmak üzere bir kac gün felan kaldi. Zor bir hamilelikten sonra yeniden döndüm sahalara bu sefer diyete kendimi cok zor ikna ettim hos tam ikna oldum da sayilmaz ama
Sen napiosn nasilsin canm ? Senin minik nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?