Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

onu yapamıyom ben

git o zaman ki iyileşsin ki spor yap ki zayıfla

oooh maşallahhh bir minik anne dahaaa SekerPancarii
Nasil yapamanne marka tilifonunbenimki ayfon tuş kilidiylen ana ekran dugmesine ayni anda basinca cekiyi
En minis anne binimmm biiinnnnkizim 5 yasinda ayy kizimin dogum gunune az kaldi tam 5 olcak

Çok güzel :)

Hep burdayih hic gitmedik hii hii
Et et hadi sende sitemini et haklısınız..
Ama inanin döndüğümde hic birinizi göremedim kasten olan birsey degil simdiki gittigim takimda 1kisiyi bile tanimadan gittim tanidigim kisiler dururken tanimadigim takima ne diye gideyim ki ? Sizleri görsem elbet buraya gelirdim selincim :/ küsüştük mü simdi biz @ParteMoralll SekerPancarii

Yokkk yahu niye kuselim sadece zayiflarken burdayken bir selam vermeni bekledik okadar. :) simdiki takiminla guzel eksiler gorursun insallah

hi aksam olmayayidi iyi gitmissin ama yatmadan önce bi Seker almissinnnnn.... kiz o kurabiylerin tadi nasil bende denemek istemistim Tarif bulmustum birtürlü deneyemedim
Ayy he gözüm donunce en masumu meyve geldiydi bugun daha iyiydim ama
Ayy bu seferki cok lezzetli oldu bida bundan yapmicam surekli aklim onda yiyesim geliyo hep sadece yulafla yapiyorum simdi biraz da tambugday unu koydum tahin pekmezli icinde kuru meyveler ve fistikda var cok besleyici ben ogle yemegi niyetine yiyom baska bisey yemiyom İnstagramin varsa betella yi takip et ondan aliyom tarifleri kendimce biraz degistirip yapiyom hele saglikli puding tarifini kesin dene ben bayildim icine arti olarak 2 kare bitter de attim valla harika hemde icinde diyeti bozacak hic bisi yokk dur hele yazacam 1 bardak süt 1 kaşık tambugday unu, 1 yumurta , 2 kaşık keçiboynuzu pekmezi karistir pisir pisince 2 kare de bitter at eriyene kadar karistir bence tatli krizlerine harika bi ogle ogunu yerine geçebilir yumurta ve bitteri ben ekledim tarife boyle coh guzelcoh yazdim hepsini ohu temem mi

Ayy oyle deme kizzz insan sevdigine kırılırmış bize slm vermeyince accik küsmüş olabilirim ama barıştık temem bebis nasil sen nasilsin kiz miydi erkek miydi

Kizlar menüm

Sabah
1 dilim ekmek
1 kupa çay
8 zeytin

Öğle
1 parca ızgara tavuk
5 dilim patates
2 yk salata

Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 ayran
2 dilim hindi füme

Yokkk yahu niye kuselim sadece zayiflarken burdayken bir selam vermeni bekledik okadar. :) simdiki takiminla guzel eksiler gorursun insallah
Cooook haklısiniz valla bu defa öyle zorlaniyorm ki parte inan ben eski ben degilim Bide yakin araliklarla tekrar diyete baslamak inan asiri zorladi beni ve kendimi diyete karsi cok bikkin hissediyorum

Ayy oyle deme kizzz insan sevdigine kırılırmış bize slm vermeyince accik küsmüş olabilirim ama barıştık temem bebis nasil sen nasilsin kiz miydi erkek miydi
Kuzum inan sen o gün yazana kadar sizin hala burda oldugunuzu bilmiyordum sen yazinca hala buralarda oldugunuzu anladim. Sonra benm bebis hastalandi vs derken bi gelip yazamadim
Nasilda hemencicik barisirmis seloşum benmle yaaa
Bebisim de erkek kuzum 8 aylik olmak üzere bir kac gün felan kaldi. Zor bir hamilelikten sonra yeniden döndüm sahalara bu sefer diyete kendimi cok zor ikna ettim hos tam ikna oldum da sayilmaz ama
Sen napiosn nasilsin canm ? Senin minik nasil

Ayy masallah buyumus bileee ama fazla zorlama kendini emziriyosundur zaten kuzum ara ogunler koy kendine bitkin düşme sutun azalmasin kac kilo aldin hamilelikte dogum yapinca bi kismi gidiyo gerci kac kilo kaldi sana hedefin ne simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…