Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Of canım of,''ne günlere kaldık'' sözünü ilk kez bu denli idrak ediyorum.İnsanın hayvana en yakın olduğu günlere kaldık.Allah sakınsın cümlemizi.

amin canım çok kötü bir durum allahım kimseye vermesin. ben o kardeşide anlamış değilim

kızlar üzgün olunca mı yemek yemek içinizden gelmiyor, sevinçliyken mi?

üzgün,sıkıntılı olduğum zamna yemek istemez canım senin dediğin gibi düğün gibi durumlardada iştahım kesilir ben normal kilomdayken çok az yiyen biriydim ama öğün sayım azdı yada dengesizdi,mesala ben hamileyken çok aç bile olsam 1,5 tan fazla lahmacun yiyemezdim ama 4 ayda başlayan hatta hamile kaldığımda bile kronik bir anemim vardı ve sürekli kan şurupları içerdim hamileyken de serumla kan iğneleri aldım birer gün arayla ve bunlar beni bir balon nasıl şişer şiştim doktorum bana kızamıyordu biliyordu durumumu işte böyle aldım kilocuklarımı.....

ya ne desek boş,allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın evlatlarımız iyi yola sevkedecek insanlarla

DİYET LİSTESİ...

06:30 1 PORSİYON MEYVE
08:30 2 KİBRİT KUTUSU BEYAZ PEYNİR YARIM YAĞLI
2 İNCE DİLİM KEPEK EKMEĞİ
DOMATES SALATALIK ŞEKERSİZ ÇAY
10:30 1 PORSİYON MEYVE
12:15 1 PORSİYON ZEYTİN YAĞLI SEBZE YEMEĞİ SUSUZ YANİ 6 YEMEK KAŞIĞI
1 ÇAY BARDAĞI YAĞSIZ YOĞURT
2 İNCE DİLİM EKMEK
YAĞSIZ BOL SALATA
15:00 1 PORSİYON MEYVE
17:30 1 SU BARDAĞI YAĞSIZ SÜT
20:00 1 PORSİYON IZGAR ET TAVUK VEYA BALIK
2 İNCE DİLİM EKMEK
1 ÇAY BARDAĞI YAĞSIZ YOĞURT
BOL SALATA
22:00 1 PORSİYON MEYVE VE 2 TAM CEVİZ İÇİ

DİKKAT:
GÜNDE 2 TATLI KAŞIĞI SIVI YAĞ TÜKETİLECEK
AŞIRI TUZ TÜKETİLMEYECEK
İÇERİNİ BİLMEDİĞİNİZ GIDALARDAN UZAK DURULACAK
ÖĞÜNLER ATLANMAYACAK
LİSTEDEN EKSİK VEYA FAZLA YENMYECEK

böyle bi diyet buldum denesemmi acaba nasıl sizce liste bana çok gibi geldi.....................

bence süper. hem sağlıklı hem dengeli 6 dilim ekmek. ekmek yerine makarna vs. de yersin. uzun ömürlü bi liste.

banada çok geldi canım aslında çok değil ama biz diyet deyince bişey yememe olarak algılıyoruz o yüzden çok geliyor

evet kızlar aslında çok sağlıklı bi liste bi denemek lazım.............5 günde 5 kilo diyetine başlıycam pazartesi sonrada bunu yaparım ama ekmeği her öğün 1 dilim yerim............bi listeye bağlı kalmayınca kaçırıyoru.......

o kadar sık oluyo ki bçle durumlar anlatamam size 2005 yılında istanbul çocuk şubede çalışırken ilk vakamı görmüştümm yemin ediyorum üç gün ağladım kendime gelemedimm...ama arsızlık edepsizlik artık diz boyu...
kızlar üzgün olunca mı yemek yemek içinizden gelmiyor, sevinçliyken mi?

ben çok üzgün olunca asla yiyemem.sıkıntıdan yemek yerim genelde.

aynıı durumm eda gibiyim bende

meraba kızlar yeni geldim yorgunumm kiloo bildirimim yapıyorumm aslıcımm 82.9 dum 82.0 mutlu oldum yaa soyundum yığındım tartıldımm haydi kızlar bakalımm sabaha internet bulmaya çalışcam bu haftaki sonuçları çok merak ediyorummmm...yiz inşalllaaaaaahh...

kızlar 2000 li yıllarda kurtsan yani otacının ürünlerinin üretildiği fabrikanın sağlık yaşam ve zayıflama bölümünde müşteri temsilcisi olarak çalıştım 3 sene diyetisyenimiz vardı ve kişiye özel diyetler hazırlıyorduk ve otacını çok güzel doğal lifli diyette ve normal hayatta kullanabileceğimiz ürünleri vardı ordan az çok sağlıklı beslenmeyi öğrenmiştim ama o zamanlar 53 kiloydum,diyet listeleri bize çok gibi geliyor ama bence çok değil mesela bir paket çikolata yediğimizde yaklaşık 350400 kalori alıyoruz ama çok yedik gibi gelmiyor yediğimizden önemlisi besin değeri ve öğün arası zaman metabolizmamız çok enteresan ne kadar gıda o kadar yakım yemediğimiz zaman beynimize gelmiyor depola diye sinyal gidiyor az yemesekte zayıflayamıyoruz suçuda metabolizmamıza atıyoruz metabolizmam az çalışıyor diye rabbim o kadar güzel bir dizaynla yaratmış ki ama biz bozuyoruz maalesef ....

kızlar uzman tvde ki şok diyet hakkında bilgi veren bir diyetisyen biz diyetisyenler kesinlikle çok diyetleri önermiyoruz diyor ama nette baktığın zaman ender saraç ın şok diyeti bilmem kimin şok diyeti bence hepsi ticari amaçlı....

büyük beden mağazasında ne konuşulur. tabi ki kilo. kadının biri diyordu ender saraca gittim beni kabul etmedi sigara ve kahve içenlere bırakın öle gelin diyomuş. duyurulur esencim..esra sen içmiyosun demi. ayşegülde içer gibib bi hal var. bildimmi ayşe.

maalesef canım içiyorum ve astımım var ilacımıda içiyorum bir türlü kurtulmıyorum

günaydın çıtırlar. yeni kilom 78.4 verdiğim sadece 500 gram. buna şükür diyorum ve bugün meyve günümü de yapıp bırakıyorum. hem o kadar aç kaldım hemde sadece 500 verdim. bana kaderimin bir oyunumu buu???

Giden kilo tam 1 benden de canım.Hemen hemen aynı verdik sayılır çünkü 90 kilo ile 70 ler arasında yarı yarıya oynama olması doğal verme konusunda.Buna da şükür ama şok diyet fos çıktı.Yeni kilom 91.7.Ben artık 80 leri görmek istiyorummmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…