- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #23.961
Of canım of,''ne günlere kaldık'' sözünü ilk kez bu denli idrak ediyorum.İnsanın hayvana en yakın olduğu günlere kaldık.Allah sakınsın cümlemizi.
kızlar üzgün olunca mı yemek yemek içinizden gelmiyor, sevinçliyken mi?
Canlarım hakkınızı helal edin bana,sizleri de üzdüm streslendirdim istemeyerek.Allah bu ahir zamanda bu zamanın şerrinden bizleri ve sevdiklerimizi korusun.
canım biz burda gün içinde yaşadıklarımızı da paylaşıyoruz sıkma canını ....
Canım tecavüz eden çocuğumuzun babası yoktu,gelirleri yoktu.Buna rağmen her zaman gözü gönlü tok ve kanaatkardı,onurluydu.Üstelik 5. sınıfta Onu ben okutmuştum.Hangi birine yanacağımı şaşırdım.Çok terbiyeli,mağrur ve gururluydu.O yetim yüzü,hiç gözümün önünden gitmiyor.Arkadaş kurbanı oldu,içkiye uyuşturucuya alıştırdılar o dünyanın en efendi çocuğunu,bizim okul öylesine dürüst yürekli bir öğrenci görmedi inanın.Nasıl yaptı aklım almıyor.Çok acı çekiyorum...
DİYET LİSTESİ...
06:30 1 PORSİYON MEYVE
08:30 2 KİBRİT KUTUSU BEYAZ PEYNİR YARIM YAĞLI
2 İNCE DİLİM KEPEK EKMEĞİ
DOMATES SALATALIK ŞEKERSİZ ÇAY
10:30 1 PORSİYON MEYVE
12:15 1 PORSİYON ZEYTİN YAĞLI SEBZE YEMEĞİ SUSUZ YANİ 6 YEMEK KAŞIĞI
1 ÇAY BARDAĞI YAĞSIZ YOĞURT
2 İNCE DİLİM EKMEK
YAĞSIZ BOL SALATA
15:00 1 PORSİYON MEYVE
17:30 1 SU BARDAĞI YAĞSIZ SÜT
20:00 1 PORSİYON IZGAR ET TAVUK VEYA BALIK
2 İNCE DİLİM EKMEK
BOL SALATA
22:00 1 PORSİYON MEYVE VE 2 TAM CEVİZ İÇİ
DİKKAT:
GÜNDE 2 TATLI KAŞIĞI SIVI YAĞ TÜKETİLECEK
AŞIRI TUZ TÜKETİLMEYECEK
İÇERİNİ BİLMEDİĞİNİZ GIDALARDAN UZAK DURULACAK
ÖĞÜNLER ATLANMAYACAK
LİSTEDEN EKSİK VEYA FAZLA YENMYECEK
böyle bi diyet buldum denesemmi acaba nasıl sizce liste bana çok gibi geldi.....................
DİYET LİSTESİ...
06:30 1 PORSİYON MEYVE
08:30 2 KİBRİT KUTUSU BEYAZ PEYNİR YARIM YAĞLI
2 İNCE DİLİM KEPEK EKMEĞİ
DOMATES SALATALIK ŞEKERSİZ ÇAY
10:30 1 PORSİYON MEYVE
12:15 1 PORSİYON ZEYTİN YAĞLI SEBZE YEMEĞİ SUSUZ YANİ 6 YEMEK KAŞIĞI
2 İNCE DİLİM EKMEK
YAĞSIZ BOL SALATA
15:00 1 PORSİYON MEYVE
17:30 1 SU BARDAĞI YAĞSIZ SÜT
20:00 1 PORSİYON IZGAR ET TAVUK VEYA BALIK
2 İNCE DİLİM EKMEK
BOL SALATA
22:00 1 PORSİYON MEYVE VE 2 TAM CEVİZ İÇİ
DİKKAT:
GÜNDE 2 TATLI KAŞIĞI SIVI YAĞ TÜKETİLECEK
AŞIRI TUZ TÜKETİLMEYECEK
İÇERİNİ BİLMEDİĞİNİZ GIDALARDAN UZAK DURULACAK
ÖĞÜNLER ATLANMAYACAK
LİSTEDEN EKSİK VEYA FAZLA YENMYECEK
böyle bi diyet buldum denesemmi acaba nasıl sizce liste bana çok gibi geldi.....................
o kadar sık oluyo ki bçle durumlar anlatamam size 2005 yılında istanbul çocuk şubede çalışırken ilk vakamı görmüştümm yemin ediyorum üç gün ağladım kendime gelemedimm...ama arsızlık edepsizlik artık diz boyu...Evet canım,sabah 11 'e kadar en geç bildirim yapıyoruz.Şu kadar verdim,yeni kilom şu şeklinde.
Bu arada hanımlar canım çok sıkkın.Dün akşam 2. sınıflardan 8 yaşındaki bir erkek öğrencimiz tecavüze uğramış.Geçen yıl mezun ettiğimiz başka bir erkek öğrencimiz tarafından.Çocuk hastanede yatıyor,iç organları tahribat görmüş,operasyon geçirmiş.Diğeri 15 yıl ceza aldı,ıslahevinde.Mahvolduk.Moralim çok bozuk,elim kolum kalkmıyor.Sanki bir anda bütün direncim çekildi.Kötüyüm...
kızlar üzgün olunca mı yemek yemek içinizden gelmiyor, sevinçliyken mi?
ben çok üzgün olunca asla yiyemem.sıkıntıdan yemek yerim genelde.
kızlar uzman tvde ki şok diyet hakkında bilgi veren bir diyetisyen biz diyetisyenler kesinlikle çok diyetleri önermiyoruz diyor ama nette baktığın zaman ender saraç ın şok diyeti bilmem kimin şok diyeti bence hepsi ticari amaçlı....
ben içemiyorum ya,yeşil çayı bile burnumu sıkıp içiyorum.......
büyük beden mağazasında ne konuşulur. tabi ki kilo. kadının biri diyordu ender saraca gittim beni kabul etmedi sigara ve kahve içenlere bırakın öle gelin diyomuş. duyurulur esencim..esra sen içmiyosun demi. ayşegülde içer gibib bi hal var. bildimmi ayşe.
Giden kilo tam 1 benden de canım.Hemen hemen aynı verdik sayılır çünkü 90 kilo ile 70 ler arasında yarı yarıya oynama olması doğal verme konusunda.Buna da şükür ama şok diyet fos çıktı.Yeni kilom 91.7.Ben artık 80 leri görmek istiyorummmmmgünaydın çıtırlar. yeni kilom 78.4 verdiğim sadece 500 gram. buna şükür diyorum ve bugün meyve günümü de yapıp bırakıyorum. hem o kadar aç kaldım hemde sadece 500 verdim. bana kaderimin bir oyunumu buu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?