Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım kendi isteği ile ayrılınca dönebiliyor. diskalifiye olunca hiç bir takıma bir daha giremiyor

oda doğru canım yalnızlık çok zor valla..................

ay allah yavrularımızı korusun,aileyede allah sabır versin çok zor bir durum................

iimiş yarın yazarım evdeyim........................

afiyet olsun bende 2 dilim irmik tatlısı yedim çok pişmanım ama hesapladım toplam aldıım 1000 kalori fln..........iyi benim için.

Kızlar benim göbeğim davul gibi oldu ya,stresten mi acaba.Özel günüm de olmadı 2 aydır,kendimi kötü hissediyorum bugün :2:
Canlarım imkanınız varsa yatmadan önce maydonozlu limonlu ılık su,ya da tarçınlı lionlu ballı sıcak su içsenize.Tartıda çok fark ettiriyor

Son düzenleme:
esen yazdıklarından sonra başım ağrıdı ya,yusufa sarıldım sevmeye öpmeye kıyamadığımız evlatlarımız kimlerle karşılaşıcak allah bin belasını versin böyle insanların çok etkilendim mideme taş oturdu resmen allahım hayırlı iyi insanlarla karşılaştır cemi cümle muhammet ümmetinin evlatlarını ve bizleri....

2 ay mı hımmm:44:

şuanda benimde midem şişti üzüldüm diye oldu,stres direkt mideme vurur benim zaten reflü var normal insanların yediklerinin aynısını yesemde şişer midem.......

amiiin..cemileyi izleyince sık sık geliyordu aklıma etkilenmiştim. bu daha beter bozdu moralimi. ogün öğrencilerimden biri diğerinin pipisine şaka yapmış. kafamdan kaynar sular döküldü sanki. ne yapacağımı bilemedim. aslında o 15 yaşındaki çocuğunda kendisinin değil ailesinin suçu o hale gelmesi için neler yaşadı yada nasıl bir ailesi var. ben şuna inanıyorum problemli çocuk yoktur problemli aile vardır. sıkıntı çıakran çocukların ailesine bakıyoruz ya ayrılmış aileler yada her türlü illet var.

Canlarım hakkınızı helal edin bana,sizleri de üzdüm streslendirdim istemeyerek.Allah bu ahir zamanda bu zamanın şerrinden bizleri ve sevdiklerimizi korusun.
Canım tecavüz eden çocuğumuzun babası yoktu,gelirleri yoktu.Buna rağmen her zaman gözü gönlü tok ve kanaatkardı,onurluydu.Üstelik 5. sınıfta Onu ben okutmuştum.Hangi birine yanacağımı şaşırdım.Çok terbiyeli,mağrur ve gururluydu.O yetim yüzü,hiç gözümün önünden gitmiyor.Arkadaş kurbanı oldu,içkiye uyuşturucuya alıştırdılar o dünyanın en efendi çocuğunu,bizim okul öylesine dürüst yürekli bir öğrenci görmedi inanın.Nasıl yaptı aklım almıyor.Çok acı çekiyorum...

Son düzenleme:

cnm okuyunca tüylerim diken diken oldu nasıl bişey bu ya.diyecek birşey bulamıyorum inanın.Çok kötü bir durum.O çocugun psikolojisi eskisi gibi olabilir mi şimdi daha 8 yaşında melek.Allahım sen çocuklarımızı kötülüklerden koru Yarabbim

Of canım of,''ne günlere kaldık'' sözünü ilk kez bu denli idrak ediyorum.İnsanın hayvana en yakın olduğu günlere kaldık.Allah sakınsın cümlemizi.

ben bir üzgünken yiyemiyorum mesela üniv. ev arkadaşlarımla uzun süre küsmüştük o zaman iyi zayıflamıştım. birde düğün vs gibi mutlu zamanlarda yemek yiyemem.oalğandışı durumlarda. bunalrın dışında diyetisyenle bir bağlantım yok da ben belli bir disiplin yoksa o zmanada da düşünmeden yerim. düşünerek yediğim zamanda işte bu zmaanlar.aslında hayatımın her anında böyle olması lazım bunu alışkanlık haline getirecem ömür boyu yediklerimi hesaplayacam inşallah. verdiğimizde inşallah geri allmayalım kiloları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…