- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #23.941
ya kk ya giremiyorsa zaten takımda olmasının anlamı yok. belkide başka bir nick almıştır istese gelirdi diyorum. geçerli bir mazertle geri dönerse alırız. kendi isteğiyle ayrıldı dersek geri dönebilir mi. diskalifiye olursa geri dönebiliyormu peki?
sağol canım
canım kendi isteği ile ayrılınca dönebiliyor. diskalifiye olunca hiç bir takıma bir daha giremiyor
sende mi ankaradasın. ya bir şehir içindekilerle ve yaşananlarla güzel oluyor. henüz burda beim okul dışında bir çevrem yok. mağazalr dükkanlar güzel. mekanlar şık ama tek başına keyf almıyosun kii. halam var eryamanda orasıda bana çok uzak 2 saat sürüyo gitmem.
Evet canım,sabah 11 'e kadar en geç bildirim yapıyoruz.Şu kadar verdim,yeni kilom şu şeklinde.
Bu arada hanımlar canım çok sıkkın.Dün akşam 2. sınıflardan 8 yaşındaki bir erkek öğrencimiz tecavüze uğramış.Geçen yıl mezun ettiğimiz başka bir erkek öğrencimiz tarafından.Çocuk hastanede yatıyor,iç organları tahribat görmüş,operasyon geçirmiş.Diğeri 15 yıl ceza aldı,ıslahevinde.Mahvolduk.Moralim çok bozuk,elim kolum kalkmıyor.Sanki bir anda bütün direncim çekildi.Kötüyüm...
evet. ben işe gitmeden yazıcam. sen çalışıyo musun. evdeysen öğleden önce yazman gerekiyor sanırsam. yada sabah tartılamıacaksan perşmebe akşamı da yazbilürsün.bakalım ne k adar gitti takımdan toplam. takımdan toplam 6 kilo gittiği hafta 2. olmuştuk..
henüz kimseler gelmemiş birazdan toplanırız,benim oğlan gezemediği için baya bi bunalımda montu elinde ağlıyor sürekli,eşim bu gece malatyaya gidiyor inşallah hakkımızda hayırlısı,ben bugün sabah 1 bardak süt içine 4 yemek kaşığı nesfit,ara bir magnum(çok pişmanım)bugün evime gittik alacaklarım vardı onları aldık evimi çok özlemişim,gelince saat 2 de menemen 2 dilim ekmek yedim,saat 4,5 gibi sütlü nescafe,anam pırasalı tavuklu börek yapmış azıcık ondan yedim,kabak yemeği yapmasını istemiştim onuda yapmış tontonum ama börek yiyince onu yemedim birazdan yşil çay içicem başkada bişey yemem malum yarın kilo bildiricem.....
merhaba bayanlaaaaarrrrr
Kızlar benim göbeğim davul gibi oldu ya,stresten mi acaba.Özel günüm de olmadı 2 aydır,kendimi kötü hissediyorum bugün :2:
Canlarım imkanınız varsa yatmadan önce maydonozlu limonlu ılık su,ya da tarçınlı lionlu ballı sıcak su içsenize.Tartıda çok fark ettiriyor
esen yazdıklarından sonra başım ağrıdı ya,yusufa sarıldım sevmeye öpmeye kıyamadığımız evlatlarımız kimlerle karşılaşıcak allah bin belasını versin böyle insanların çok etkilendim mideme taş oturdu resmen allahım hayırlı iyi insanlarla karşılaştır cemi cümle muhammet ümmetinin evlatlarını ve bizleri....
Canlarım hakkınızı helal edin bana,sizleri de üzdüm streslendirdim istemeyerek.Allah bu ahir zamanda bu zamanın şerrinden bizleri ve sevdiklerimizi korusun.esen yazdıklarından sonra başım ağrıdı ya,yusufa sarıldım sevmeye öpmeye kıyamadığımız evlatlarımız kimlerle karşılaşıcak allah bin belasını versin böyle insanların çok etkilendim mideme taş oturdu resmen allahım hayırlı iyi insanlarla karşılaştır cemi cümle muhammet ümmetinin evlatlarını ve bizleri....
Canım tecavüz eden çocuğumuzun babası yoktu,gelirleri yoktu.Buna rağmen her zaman gözü gönlü tok ve kanaatkardı,onurluydu.Üstelik 5. sınıfta Onu ben okutmuştum.Hangi birine yanacağımı şaşırdım.Çok terbiyeli,mağrur ve gururluydu.O yetim yüzü,hiç gözümün önünden gitmiyor.Arkadaş kurbanı oldu,içkiye uyuşturucuya alıştırdılar o dünyanın en efendi çocuğunu,bizim okul öylesine dürüst yürekli bir öğrenci görmedi inanın.Nasıl yaptı aklım almıyor.Çok acı çekiyorum...amiiin..cemileyi izleyince sık sık geliyordu aklıma etkilenmiştim. bu daha beter bozdu moralimi. ogün öğrencilerimden biri diğerinin pipisine şaka yapmış. kafamdan kaynar sular döküldü sanki. ne yapacağımı bilemedim. aslında o 15 yaşındaki çocuğunda kendisinin değil ailesinin suçu o hale gelmesi için neler yaşadı yada nasıl bir ailesi var. ben şuna inanıyorum problemli çocuk yoktur problemli aile vardır. sıkıntı çıakran çocukların ailesine bakıyoruz ya ayrılmış aileler yada her türlü illet var.
kızlar üzgün olunca mı yemek yemek içinizden gelmiyor, sevinçliyken mi?
Canlarım hakkınızı helal edin bana,sizleri de üzdüm streslendirdim istemeyerek.Allah bu ahir zamanda bu zamanın şerrinden bizleri ve sevdiklerimizi korusun.
Canım tecavüz eden çocuğumuzun babası yoktu,gelirleri yoktu.Buna rağmen her zaman gözü gönlü tok ve kanaatkardı,onurluydu.Üstelik 5. sınıfta Onu ben okutmuştum.Hangi birine yanacağımı şaşırdım.Çok terbiyeli,mağrur ve gururluydu.O yetim yüzü,hiç gözümün önünden gitmiyor.Arkadaş kurbanı oldu,içkiye uyuşturucuya alıştırdılar o dünyanın en efendi çocuğunu,bizim okul öylesine dürüst yürekli bir öğrenci görmedi inanın.Nasıl yaptı aklım almıyor.Çok acı çekiyorum...
kızlar üzgün olunca mı yemek yemek içinizden gelmiyor, sevinçliyken mi?
Of canım of,''ne günlere kaldık'' sözünü ilk kez bu denli idrak ediyorum.İnsanın hayvana en yakın olduğu günlere kaldık.Allah sakınsın cümlemizi.cnm okuyunca tüylerim diken diken oldu nasıl bişey bu ya.diyecek birşey bulamıyorum inanın.Çok kötü bir durum.O çocugun psikolojisi eskisi gibi olabilir mi şimdi daha 8 yaşında melek.Allahım sen çocuklarımızı kötülüklerden koru Yarabbim
ben sinirlenince müthiş yerim,annem hep derki şişman kadın mutsuz kadındır............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?