- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #23.921
ayrandan mı oldu diyosun? geçmiş olsun.sağlıklı olsun az olsun . bu haftadan sonrada düşüncem kesinlikle bu yönde. şok diyet vs. beni daha beter ediyo aklım hep yemekte oluyo. canımın istemediği şey olmadı bu hafta.adı yeter şok diyetdiyet yok sağlıklı beslenme var benim için az az ye herşeyden ye diycem kendime.
kızlar bugünümü anlatım kısaca size. sabah lıght süt ısıttım içtim evden çıktım.okulda kuzucuklarım beslenme saati yaparken ben bir çilekli süt içtim. daha sonra 11 gibi bir süt daha içtim. öğle arası menüde yoğurtlu makarna vardı 1 kase ondan yedim. yanında domates salatalık yedim. bir dilim ev keki yedim.arkadaşın öğlen yediği pidesinden de 1 başparmak kadar kopardım.canım çok pide çekti bu hafta şölee kuşbaşılı. off offf. haftaya 1 dilim yiyecem inşalalh ya planladım şimdiden. öğleden sonra 23 nisan provamız vardı. kuzucuklarım heycandan biraz şaşırdı. gerçi ben büyük sınıfların danslarının ne kadar kolay olduğunu görünce bizimkiler iyi bile yapıyor dedim.okuldan sonra comenius programıyla ilgii seminer vardı ona girdim. sonrada cilt bakımı randevum vardı oraya gittim. güzelce uzandım kız yüzüme buhar tuttu vs. cildime iyi geldimi bilmem ama ruhuma iyi geldi. en yakın arkadaşım istanbula gideli çoook sıkılıyorum bu şehirde. okulda ortamım iyi çok şükür yoksa çekilmezdi.sonraaa kuğulu parkı gezdim. bir büyük beden mağazasına girdim. kadın ama size burdan bişey bulamayız biz en az 44 bedenden başlıyoruz dedi. bende 44 üm dedim ama inanmadı kadın. neyse moralim accuk yerine geldi. demekki 44 göstermiyorum.sonraaa uzuuun bir trafikten sonra eve geldim. bu arada eşim(en yakın arkadaşım dediğim kişi az önce şimdi kızdım ya eşim oldu)aradı. geziyorum dedi bir tripler bir küsmeler neymiş çok geziyomuşum. ne yapacaktım. canım bunalıyorsun hakediyosun diyeceği yerde. getirdi beni ankaraya kendi istanbula gitti ben sesimi çıkarmıyorum o bana trip atıyor. kendi aramadıkça aramıycam bende gevşemeycem ki anlasın düşünsün. neyse eve geldiiim hemen modemi açtım. tartılmaya gittim ne göreyim sabah bile görmediğim kiloyu bu saatte gördüm ya ne kaaa sevindiiim..sölemem çook bir gitmemiş ama moralimi düzelteceğim kadar vermişim.
az öncede 2 hıyar yedim. şimdide yoğurt yiycem. eve geç geldiğim için anca bu saatte yiyebilicem.
Evet canım,sabah 11 'e kadar en geç bildirim yapıyoruz.Şu kadar verdim,yeni kilom şu şeklinde.kızlar yarın tartılıp burayamı yazıyoruz..........................
kızlar yarın tartılıp burayamı yazıyoruz..........................
Evet canım,sabah 11 'e kadar en geç bildirim yapıyoruz.Şu kadar verdim,yeni kilom şu şeklinde.
Bu arada hanımlar canım çok sıkkın.Dün akşam 2. sınıflardan 8 yaşındaki bir erkek öğrencimiz tecavüze uğramış.Geçen yıl mezun ettiğimiz başka bir erkek öğrencimiz tarafından.Çocuk hastanede yatıyor,iç organları tahribat görmüş,operasyon geçirmiş.Diğeri 15 yıl ceza aldı,ıslahevinde.Mahvolduk.Moralim çok bozuk,elim kolum kalkmıyor.Sanki bir anda bütün direncim çekildi.Kötüyüm...
Evet canım,sabah 11 'e kadar en geç bildirim yapıyoruz.Şu kadar verdim,yeni kilom şu şeklinde.
Bu arada hanımlar canım çok sıkkın.Dün akşam 2. sınıflardan 8 yaşındaki bir erkek öğrencimiz tecavüze uğramış.Geçen yıl mezun ettiğimiz başka bir erkek öğrencimiz tarafından.Çocuk hastanede yatıyor,iç organları tahribat görmüş,operasyon geçirmiş.Diğeri 15 yıl ceza aldı,ıslahevinde.Mahvolduk.Moralim çok bozuk,elim kolum kalkmıyor.Sanki bir anda bütün direncim çekildi.Kötüyüm...
henüz kimseler gelmemiş birazdan toplanırız,benim oğlan gezemediği için baya bi bunalımda montu elinde ağlıyor sürekli,eşim bu gece malatyaya gidiyor inşallah hakkımızda hayırlısı,ben bugün sabah 1 bardak süt içine 4 yemek kaşığı nesfit,ara bir magnum(çok pişmanım)bugün evime gittik alacaklarım vardı onları aldık evimi çok özlemişim,gelince saat 2 de menemen 2 dilim ekmek yedim,saat 4,5 gibi sütlü nescafe,anam pırasalı tavuklu börek yapmış azıcık ondan yedim,kabak yemeği yapmasını istemiştim onuda yapmış tontonum ama börek yiyince onu yemedim birazdan yşil çay içicem başkada bişey yemem malum yarın kilo bildiricem.....
İşin trajik yanı da o,kandırma yok,bütünüyle zorbaca.Bu çocuk 2. sınıfta,abisi de 5. sınıfta.İkisi birlikte parkta oynuyorlarmış.15 yaşındaki genç gelmiş,küçük olanı zorla kulübeye götürmüş.11 yaşındaki abiye de birine söylersen seni öldürürüm demiş.11 yaşındaki abinin gözü önünde,8 yaşındaki kardeşinin zorla el ve ayaklarını bağlamış.1 şişe birayı döve döve çocuğa içirmiş sanırım sızsın diye.Sen git demiş büyük olana.Bizim bu büyük olan beyinsiz de,eve gelip televizyon izlemeye başlamış.Anne kardeşin nerde demiş,parkta arkadaşları ile oynuyor demiş.Neyse 1 saat sonra yürüyerek değil,elleri üzerinde sürünerek minik çocuk kan revan içinde eve gelmiş.O kadar çok kan kaybediyormuş ki,anne bıçaklandı sanmış.Jandarma hemen çocuğu devlet hastanesine götürmüş durumu anlayıp ve tecavüz eden genç evde yemek yerken tutuklanmış.Düşünün,bir de yaptığı pisliğin üzerine evde yemek yiyor.Şoktayım,Allah ıslah etsin.Mahvolduk okulca.Allah Allah. ne kadar kulağa inanılmaz geliyor ama ne kadar da gerçek. üfff ya yazık hayatı boyunca etkisinde kalacak. bu hafta kanıt programında çocukken tecavüze uğrayan bir öğretmen yıllar sonra dayanamayıp intihar ediyordu. düşünsene cinsellikten iğrenecek. herkesten herşeyden korkacak.belkide evlenemeyecek. inşallah iyi rehabilite edilebilir. çocuk akrabası mıymış nasıl kandırmış pislik yaa. benim kuzucukalrıma tembihleyim kimseyle gitmesinler bir yere. hemde kız değil erkek ya. ne zevk aldın bre öküz. bre beyinsiz.
İşin trajik yanı da o,kandırma yok,bütünüyle zorbaca.Bu çocuk 2. sınıfta,abisi de 5. sınıfta.İkisi birlikte parkta oynuyorlarmış.15 yaşındaki genç gelmiş,küçük olanı zorla kulübeye götürmüş.11 yaşındaki abiye de birine söylersen seni öldürürüm demiş.11 yaşındaki abinin gözü önünde,8 yaşındaki kardeşinin zorla el ve ayaklarını bağlamış.1 şişe birayı döve döve çocuğa içirmiş sanırım sızsın diye.Sen git demiş büyük olana.Bizim bu büyük olan beyinsiz de,eve gelip televizyon izlemeye başlamış.Anne kardeşin nerde demiş,parkta arkadaşları ile oynuyor demiş.Neyse 1 saat sonra yürüyerek değil,elleri üzerinde sürünerek minik çocuk kan revan içinde eve gelmiş.O kadar çok kan kaybediyormuş ki,anne bıçaklandı sanmış.Jandarma hemen çocuğu devlet hastanesine götürmüş durumu anlayıp ve tecavüz eden genç evde yemek yerken tutuklanmış.Düşünün,bir de yaptığı pisliğin üzerine evde yemek yiyor.Şoktayım,Allah ıslah etsin.Mahvolduk okulca.
kızlar fikrinizi almak istiyorumumut kendi isteği ile ayrıldı. lilav diskalifiye olacak. hiç haber yok.
bitanesinde mail aktivasyonu bekleniyor yazıyor profilinde bu ne demek. engellenme filan mı öyle ise onu diskalifiye etmemiz yanlış olur mu kendi isteği ile ayrıldı mı yazsak acaba. bi fikir verin
gülçin bugün diyet listeme uyamadam nedenini bilmiyorum diyetimde 7 dilim ekmek var son gittiğimde bazen 1 dilim azaltabilirsin demişti....
listem şöyle
sabah uyanınca 2 tane kuru kayısı
sabah
hergün haşlanmış bir yumurta ve 1 k.k beyaz peynir
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal (arada)
bol salata
ara
2 meyve
öğlen 8 yemek kaşığı sebze yemeği
2 dilim ekmek
1 kase yoğurt
ara
1 porsiyon süt
2 meyve
akşam
3 köfte kadar et
3 dilim ekmek
bol salata
ara
2 meyva
ve booool su işte benim diyetim bu bende akşam öğünüyle öğlenin yerini değiştirdim,değişim listem var ona göre ayarlıyorum,ameliyat sonrası elimden geldiği kadar uymaya başladım zaten belli bir zaman sonra kendi listeni oluşturuyorsun ve diyet listenle aynı kalorili şeylerle besleniyorsun ....
senin diyetin nasıl gülçin,diyetisyeninden memnun musun?
cnm sanırım mailini değiştirmiş mail aktivasyonu öle olması gerek die biliorum ben
kızlar fikrinizi almak istiyorumumut kendi isteği ile ayrıldı. lilav diskalifiye olacak. hiç haber yok.
bitanesinde mail aktivasyonu bekleniyor yazıyor profilinde bu ne demek. engellenme filan mı öyle ise onu diskalifiye etmemiz yanlış olur mu kendi isteği ile ayrıldı mı yazsak acaba. bi fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?