Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

haklısın canım ama işte kilo vermek adına herşeyi uyguluyoıruz hehe....................

ne güzel canım azda olsa vermişsin,ankara güzeldir zamanl seversin ben şahsen ankaradn başka bi şehirde yaşamaı düşünemiyorum bile............

kızlar yarın tartılıp burayamı yazıyoruz..........................

sende mi ankaradasın. ya bir şehir içindekilerle ve yaşananlarla güzel oluyor. henüz burda beim okul dışında bir çevrem yok. mağazalr dükkanlar güzel. mekanlar şık ama tek başına keyf almıyosun kii. halam var eryamanda orasıda bana çok uzak 2 saat sürüyo gitmem.

Evet canım,sabah 11 'e kadar en geç bildirim yapıyoruz.Şu kadar verdim,yeni kilom şu şeklinde.
Bu arada hanımlar canım çok sıkkın.Dün akşam 2. sınıflardan 8 yaşındaki bir erkek öğrencimiz tecavüze uğramış.Geçen yıl mezun ettiğimiz başka bir erkek öğrencimiz tarafından.Çocuk hastanede yatıyor,iç organları tahribat görmüş,operasyon geçirmiş.Diğeri 15 yıl ceza aldı,ıslahevinde.Mahvolduk.Moralim çok bozuk,elim kolum kalkmıyor.Sanki bir anda bütün direncim çekildi.Kötüyüm...

evet. ben işe gitmeden yazıcam. sen çalışıyo musun. evdeysen öğleden önce yazman gerekiyor sanırsam. yada sabah tartılamıacaksan perşmebe akşamı da yazbilürsün.bakalım ne k adar gitti takımdan toplam. takımdan toplam 6 kilo gittiği hafta 2. olmuştuk..

henüz kimseler gelmemiş birazdan toplanırız,benim oğlan gezemediği için baya bi bunalımda montu elinde ağlıyor sürekli,eşim bu gece malatyaya gidiyor inşallah hakkımızda hayırlısı,ben bugün sabah 1 bardak süt içine 4 yemek kaşığı nesfit,ara bir magnum(çok pişmanım)bugün evime gittik alacaklarım vardı onları aldık evimi çok özlemişim,gelince saat 2 de menemen 2 dilim ekmek yedim,saat 4,5 gibi sütlü nescafe,anam pırasalı tavuklu börek yapmış azıcık ondan yedim,kabak yemeği yapmasını istemiştim onuda yapmış tontonum ama börek yiyince onu yemedim birazdan yşil çay içicem başkada bişey yemem malum yarın kilo bildiricem.....

Allah Allah. ne kadar kulağa inanılmaz geliyor ama ne kadar da gerçek. üfff ya yazık hayatı boyunca etkisinde kalacak. bu hafta kanıt programında çocukken tecavüze uğrayan bir öğretmen yıllar sonra dayanamayıp intihar ediyordu. düşünsene cinsellikten iğrenecek. herkesten herşeyden korkacak.belkide evlenemeyecek. inşallah iyi rehabilite edilebilir. çocuk akrabası mıymış nasıl kandırmış pislik yaa. benim kuzucukalrıma tembihleyim kimseyle gitmesinler bir yere. hemde kız değil erkek ya. ne zevk aldın bre öküz. bre beyinsiz.

aman allahım ne günlere kaldık benimde moralim çok bozuldu,nasıl bir zamanda yaşıyoruz allah annesine babasına sabır versin çocuğuda acil şifalar,ya sağ gözden sol göze güven yok nasıl büyütücez çocuklarımızı allahım sana emanet....

Aslı elma diyeti yaptığı hafta bize 1200 kalorilik listeye çok değilmi fazla gibi filan diyordu.onu şimdi anlıyorum. tüm gün yoğurt süt yeyince saydıkların belki çok azdır ama bana çoook geldi. kalori sayma becerimi kaybettim galiba. senin listen nasıl. günlük kaç dilim ekmek hakkın var?

Son düzenleme:
been geldiiiimmm.nasılsınız bakalımm ben kilomu şimdiden yazayım yarın yazamam fln 65 kiloyum hala bugün yine cok yoruldum.yarın en zorlu günümmm off off

İşin trajik yanı da o,kandırma yok,bütünüyle zorbaca.Bu çocuk 2. sınıfta,abisi de 5. sınıfta.İkisi birlikte parkta oynuyorlarmış.15 yaşındaki genç gelmiş,küçük olanı zorla kulübeye götürmüş.11 yaşındaki abiye de birine söylersen seni öldürürüm demiş.11 yaşındaki abinin gözü önünde,8 yaşındaki kardeşinin zorla el ve ayaklarını bağlamış.1 şişe birayı döve döve çocuğa içirmiş sanırım sızsın diye.Sen git demiş büyük olana.Bizim bu büyük olan beyinsiz de,eve gelip televizyon izlemeye başlamış.Anne kardeşin nerde demiş,parkta arkadaşları ile oynuyor demiş.Neyse 1 saat sonra yürüyerek değil,elleri üzerinde sürünerek minik çocuk kan revan içinde eve gelmiş.O kadar çok kan kaybediyormuş ki,anne bıçaklandı sanmış.Jandarma hemen çocuğu devlet hastanesine götürmüş durumu anlayıp ve tecavüz eden genç evde yemek yerken tutuklanmış.Düşünün,bir de yaptığı pisliğin üzerine evde yemek yiyor.Şoktayım,Allah ıslah etsin.Mahvolduk okulca.

kızlar ameliyattan sonra beyni uyuşuk bir unutkanlık var bende narkozdan mı acaba ?yorgun hissediyorum kendimi biran öncede normal hayatıma dönmek istiyorum....

peygember efendimiz (s.a.v) ömrünüzün kıymetini bilmek için kabir ziyareti,sağlığınızın kıymetini bilmek içinde hasta ziyareti aypın buyurmuşlar ....

gerçekten insan sağlıklıyken kıymetini bilemiyor sanki bu ameliyat benim için bir dönüm noktası olacak inşallah....

gerizekalı. linç edeceksin önce sonrada hadım edeceksin. kesinlikle hadım hadım diyorum bunu yapana böle.bazen diyorum keşke şeriat kuaralları geçerli olsa hırsızlık yapanın kolunu ssapıklık yapanın şeyini kesecen bakalım daha yapabiliyor mu. bu suçlular yüzünden masumlar ceza çekiyor. artık çocuklar bayramda şeker toplayamaz, parkta oynayamaz oldu. komşusundan geleni çöpe döker oldu kimse kimseye güvenemez oldu bence bu fizikselden ziyade psikolojik bir işkencedir. benim gibi evhamlı biri nasıl bakıcıya bırakacam nasıl çocuğu okula gönderecem. ben herhalde çok baskı kurar çocuğu knedimden soğuturum gibi geliyor.

gülçin bugün diyet listeme uyamadam nedenini bilmiyorum diyetimde 7 dilim ekmek var son gittiğimde bazen 1 dilim azaltabilirsin demişti....

listem şöyle

sabah uyanınca 2 tane kuru kayısı

sabah
hergün haşlanmış bir yumurta ve 1 k.k beyaz peynir
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal (arada)
bol salata
ara

2 meyve

öğlen 8 yemek kaşığı sebze yemeği
2 dilim ekmek
1 kase yoğurt

ara

1 porsiyon süt
2 meyve

akşam
3 köfte kadar et
3 dilim ekmek
bol salata

ara
2 meyva

ve booool su işte benim diyetim bu bende akşam öğünüyle öğlenin yerini değiştirdim,değişim listem var ona göre ayarlıyorum,ameliyat sonrası elimden geldiği kadar uymaya başladım zaten belli bir zaman sonra kendi listeni oluşturuyorsun ve diyet listenle aynı kalorili şeylerle besleniyorsun ....

senin diyetin nasıl gülçin,diyetisyeninden memnun musun?

slm kızlar nihayet gelebildim sonunda. ponponları bitirdim çok şükür ev berbattı evi temizledik ve geldim
nasılsınız bakalım.

kızlar fikrinizi almak istiyorumumut kendi isteği ile ayrıldı. lilav diskalifiye olacak. hiç haber yok.
bitanesinde mail aktivasyonu bekleniyor yazıyor profilinde bu ne demek. engellenme filan mı öyle ise onu diskalifiye etmemiz yanlış olur mu kendi isteği ile ayrıldı mı yazsak acaba. bi fikir verin

cnm sanırım mailini değiştirmiş mail aktivasyonu öle olması gerek die biliorum ben

ben örnek listemi hatırlamıyorum uygulamıyorum da zaten sadece günde 6 dilim ekmek hakkım var ve 3 meyve sadece sende meyve oldukça fazla. 4 pors sebze. 2 peynir, 2 süt , 2et ve 3 t. kaşık yağ hakkım var. bende gün içerisind ebunu geçmeemye çalışıyorum örnek listeyi uygulayamıyorum hergün ne çıkacağı belli olmuyor okulda.

ya kk ya giremiyorsa zaten takımda olmasının anlamı yok. belkide başka bir nick almıştır istese gelirdi diyorum. geçerli bir mazertle geri dönerse alırız. kendi isteğiyle ayrıldı dersek geri dönebilir mi. diskalifiye olursa geri dönebiliyormu peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…