- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #241.021
Ozaman hic o ise girme senhazırlar ama işte yaptırmaya calışıyo sonrasında
Daha tam belli değil canım. Biz eylulde tanışmıştık. Eylulde nisanlandik. Ee ozaman birde eylulde evlenelim dedim ahahaha ama hepsi tesadüf oldi. Kızım olursa birde adını eylül koyarım olur bitersende eylül gelinlerinden olcan hee kaç eylül
Ozaman hic o ise girme sensonra bugün bizde yedik yarin sizde yiyelim olur o
yoh gardaş ondanda almıcambelki kilo vermene gerk kalmıcakdüşünsene o rahatlıgı artık 80e kadar cıkarsn
kahvaltı takımı almıcaksan kahvaltı tabaklarından al 2 yada 4 tane bölmeli olanlardan yeter
geziyoruz kuzuu zaten nişanlılıgımız uzun sürdü ondan önce sevgililik dönemi fln evleneli 20 gün oldu başladı cocuk demeye bnde yok dyorm
hazırlar ama işte yaptırmaya calışıyo sonrasında
ahahahaahpisleşme evet bencede almalısın
sanırım kaptan olabilcek biri varmış bakalım @SekerPancarii ayarlıcaktı. destek olman bile yeter canım
ahhaha kesinlikle bulduğunda banada söyleO ne kiiiiz ahahahahah ayy kahkaha attimhemen çeyiz listeme ekliyim
Ahaha burdaki emmiler komalık ama zaten kimin aklına grldi çok merak ediyorumbu emojilerde niye aha bulur işareti yok
Araştırmalarım sonuc verirse mutlaka haber vericiiim canimahhaha kesinlikle bulduğunda banada söyle
70,60 yada 70,40 tı sabah dün felaketti amakaç kilosun
yaaa düşünemiyorum hayal gibi geliyor ama ilk 3 ay kilo almayım sonradan alırımbelki kilo vermene gerk kalmıcakdüşünsene o rahatlıgı artık 80e kadar cıkarsn
kahvaltı takımı almıcaksan kahvaltı tabaklarından al 2 yada 4 tane bölmeli olanlardan yeter
geziyoruz kuzuu zaten nişanlılıgımız uzun sürdü ondan önce sevgililik dönemi fln evleneli 20 gün oldu başladı cocuk demeye bnde yok dyorm
hazırlar ama işte yaptırmaya calışıyo sonrasında
ahahahaahpisleşme evet bencede almalısın
sanırım kaptan olabilcek biri varmış bakalım @SekerPancarii ayarlıcaktı. destek olman bile yeter canım
yaaa çok güzel tesadüflerDaha tam belli değil canım. Biz eylulde tanışmıştık. Eylulde nisanlandik. Ee ozaman birde eylulde evlenelim dedim ahahaha ama hepsi tesadüf oldi. Kızım olursa birde adını eylül koyarım olur biter
ben en cok bunları seviyorumAhaha burdaki emmiler komalık ama zaten kimin aklına grldi çok merak ediyorum
ilk aylar zaten veriyomuşsun mide bulantısı iştah kesiliyo fln almazsn sonra başldn mı almaya hobbaaaa70,60 yada 70,40 tı sabah dün felaketti ama
yaaa düşünemiyorum hayal gibi geliyor ama ilk 3 ay kilo almayım sonradan alırım
yaaa çok güzel tesadüfler
bende bulantı olmadı yoğun derece iştahın maşallahı vardıilk aylar zaten veriyomuşsun mide bulantısı iştah kesiliyo fln almazsn sonra başldn mı almaya hobbaaaa
Araştırmalarım sonuc verirse mutlaka haber vericiiim canimyoksa yumurta beyazi ayirmak isteriz ayiramayiz falan
dün neydi peki70,60 yada 70,40 tı sabah dün felaketti ama
yaaa düşünemiyorum hayal gibi geliyor ama ilk 3 ay kilo almayım sonradan alırım
yaaa çok güzel tesadüfler
Evet canim bencedeyaaa çok güzel tesadüfler
Bende bunlarıben en cok bunları seviyorum
Aynen benimki zaten pimpiriklikesınlıkle ya kocislerimiz boşar vallahi
71,40kesınlıkle ya kocislerimiz boşar vallahi
dün neydi peki
of kız benimkide pimpirikAynen benimki zaten pimpirikliikinci adı pimpirik ahahahah
Bende karnıyarığı fırına hiç yağsız koyuyorum közleniyo yağ sürsem bi deniyim bakiyim yaaYağsız denedim canım öyle iyi oldu ama kuruyor hemen odsüstüne az yağ sürücem denicem bakım nasil olacak
Kız aklima geldi bendede öyle hayvan şekilli seyler var nereye koydumkiyapıyım bari . Bu arada samsunluyum canim
Yaa keşke zamanın olsa yaratsan bak kahvaltı yapınca tutuyo insanı kahvaltıya abancam artıkınOo dilbilimin en sevdikleriiihalasına cekmis. Hazırlarken bi tadımlık alirim ama
Buzdolabı mutfak fırın herşey var. Varda benim zamanim yok canımyanı varda ben işler hemen bitsin istiyorum molanda kısıyorum
Yok ya vardır belki sporla mporla ama nesfiti de çok kaçırmamak lazım şekerliBen başladığımda sabah hiç yemiyordum şimdi zamanim oldukça güzelce yiyorum. Bu sıralar aksattım ama sabah çalıştığımdan yarından itibaren evdeyim sabahları çok güzel yimekler yicemnesliyle zayıflayan varsa çıksın karşıma ya ben inanmıyorum
Benim kaşıklığım yok minik bi tabak koyuyorum kaşığın altına ya boşuna durmasın ocağın yanında rondo var mikaer var işe yarıyolar ama mesela firitöz 3 kere kullandım gereksiz katı meyve sıkacağı hiiiç alma 3 kere kullandım başkasına verdim gereksiz tost makinam bile yok ocakta yapıyorum kapanan eskinin aletlerinden varya hani iöine koy kapa altını üstünü çevir bitti gitti el bılendırı al çorba için lazım canım mikser kek için lazım olur fırın filan almışsındır zaten baharatlık tezgahta gereksiz yer kaplar dolaba koy gitsin kavanoza filan tuzluk biberlik al yetervalla gereksiz şeyleri almıyomkaşıklık almış bana istemiyom bunu dedim al sen kullan dedim yarın günlük tabak kaşık catallarımı alcam a101 e geliyo
Evet gereksizöyle kaşıklık değil yaa yemek pisirirken kepçe falan koyuyosun ya kenarda duruyo hani ondan
ay valla kalsın daha büsssüüürüü eksiğim var elektronikler bile tamamlanmadı
Kesinlikle ama beceremedim ben hala bunu tabibugünden başladım evde yemeğim hazır YEMEK HAZIR OLUNCA DİYET YAPMAK DAHA KOLAY OLUYOR
Kahvaltı takımlarınaçok özeniyom ya cıvıl cıvıl çiçekli böcekli ama yok yumurta şeysi yok çaydanlığı sütlüğü ayrı kırk şey gereksiz masraf 1 i kırılsa haydaaaa takım bozuldu diye ağlayacaksın boşver al 6 tabak değişik değişik kullan kahvaltıya zaten 2 kişisiniz hergün misafir gelmez kırılsa üzülmezsin alırsın bi 6 tane dahaahahah dedim bende mi sorun varonu alsam koymaya yer arıcam ama tezgahım leke olsa 2 dk silerim onu hem yıka hem kaldır hem koymaya yer ara amaaaaan
orası öyle ihtiyacım olan şeylerden alcam birer tane ama bana gereksiz gelen şey mesela kahvaltı takımı almamsonra koymaya yer arıcam tezgahta baharatlıkta sevmiyorum hatta hiç sevmiyorum boş kalabalık gibi geliyo bana ama belki alırım
Daha tam belli değil canım. Biz eylulde tanışmıştık. Eylulde nisanlandik. Ee ozaman birde eylulde evlenelim dedim ahahaha ama hepsi tesadüf oldi. Kızım olursa birde adını eylül koyarım olur biter
anamm nittin sen
bnmde öyle olur kesinbende bulantı olmadı yoğun derece iştahın maşallahı vardı
Evet canim bencede
Bende bunları
Anaammn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?