Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yoh gardaş ondanda almıcam gereksiz bence bambulardan aldım bambulu çay takımı alcam bide

O ne kiiiiz ahahahahah ayy kahkaha attim hemen çeyiz listeme ekliyim
ahhaha kesinlikle bulduğunda banada söyle

70,60 yada 70,40 tı sabah dün felaketti ama
yaaa düşünemiyorum hayal gibi geliyor ama ilk 3 ay kilo almayım sonradan alırım
Daha tam belli değil canım. Biz eylulde tanışmıştık. Eylulde nisanlandik. Ee ozaman birde eylulde evlenelim dedim ahahaha ama hepsi tesadüf oldi. Kızım olursa birde adını eylül koyarım olur biter
yaaa çok güzel tesadüfler

ilk aylar zaten veriyomuşsun mide bulantısı iştah kesiliyo fln almazsn sonra başldn mı almaya hobbaaaa

Araştırmalarım sonuc verirse mutlaka haber vericiiim canim yoksa yumurta beyazi ayirmak isteriz ayiramayiz falan

kesınlıkle ya kocislerimiz boşar vallahi

dün neydi peki

Bende karnıyarığı fırına hiç yağsız koyuyorum közleniyo yağ sürsem bi deniyim bakiyim yaa
Oo dilbilimin en sevdikleriii halasına cekmis. Hazırlarken bi tadımlık alirim ama

Buzdolabı mutfak fırın herşey var. Varda benim zamanim yok canım yanı varda ben işler hemen bitsin istiyorum molanda kısıyorum
Yaa keşke zamanın olsa yaratsan bak kahvaltı yapınca tutuyo insanı kahvaltıya abancam artıkın
Yok ya vardır belki sporla mporla ama nesfiti de çok kaçırmamak lazım şekerli
valla gereksiz şeyleri almıyom kaşıklık almış bana istemiyom bunu dedim al sen kullan dedim yarın günlük tabak kaşık catallarımı alcam a101 e geliyo
Benim kaşıklığım yok minik bi tabak koyuyorum kaşığın altına ya boşuna durmasın ocağın yanında rondo var mikaer var işe yarıyolar ama mesela firitöz 3 kere kullandım gereksiz katı meyve sıkacağı hiiiç alma 3 kere kullandım başkasına verdim gereksiz tost makinam bile yok ocakta yapıyorum kapanan eskinin aletlerinden varya hani iöine koy kapa altını üstünü çevir bitti gitti el bılendırı al çorba için lazım canım mikser kek için lazım olur fırın filan almışsındır zaten baharatlık tezgahta gereksiz yer kaplar dolaba koy gitsin kavanoza filan tuzluk biberlik al yeter
öyle kaşıklık değil yaa yemek pisirirken kepçe falan koyuyosun ya kenarda duruyo hani ondan
Evet gereksiz
ay valla kalsın daha büsssüüürüü eksiğim var elektronikler bile tamamlanmadı

bugünden başladım evde yemeğim hazır YEMEK HAZIR OLUNCA DİYET YAPMAK DAHA KOLAY OLUYOR
Kesinlikle ama beceremedim ben hala bunu tabi
Kahvaltı takımlarınaçok özeniyom ya cıvıl cıvıl çiçekli böcekli ama yok yumurta şeysi yok çaydanlığı sütlüğü ayrı kırk şey gereksiz masraf 1 i kırılsa haydaaaa takım bozuldu diye ağlayacaksın boşver al 6 tabak değişik değişik kullan kahvaltıya zaten 2 kişisiniz hergün misafir gelmez kırılsa üzülmezsin alırsın bi 6 tane daha
İnsan herşeye özeniyo ama dolap bekliyo eşyalar biraz pratik olmak lazım ya o paraya elektrik süpürgeni bi üst model alırsın demi
Daha tam belli değil canım. Biz eylulde tanışmıştık. Eylulde nisanlandik. Ee ozaman birde eylulde evlenelim dedim ahahaha ama hepsi tesadüf oldi. Kızım olursa birde adını eylül koyarım olur biter
Eylüller güzel olur ya bizde eylülde evlenmiştik teee on sene önceeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…