- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #240.981
Cnm senın kılondurumun nasılOo dilbilimin en sevdikleriiihalasına cekmis. Hazırlarken bi tadımlık alirim ama
Buzdolabı mutfak fırın herşey var. Varda benim zamanim yok canımyanı varda ben işler hemen bitsin istiyorum molanda kısıyorum
öyle kaşıklık değil yaa yemek pisirirken kepçe falan koyuyosun ya kenarda duruyo hani ondano zaman brokoli salata ve corba yapıyosn
o kaşıklık ne kadar iş görüyo biliyo musun senbnde kızmıştm napcam bunu dşye ama şimdi olmasa napardm nereye koyardm o kadar kaşıgı bilmem
tatlım hoşgeldinSekerPancarii canısı sizin için ne yapabilirim tatlım
Keptın bu hafta lıste sonucumuz kotu olacak yao zaman brokoli salata ve corba yapıyosn
o kaşıklık ne kadar iş görüyo biliyo musun senbnde kızmıştm napcam bunu dşye ama şimdi olmasa napardm nereye koyardm o kadar kaşıgı bilmem
Sen neden olmuyorsun keptin
he tm o da lazım yoksa habire tezgah siliyonöyle kaşıklık değil yaa yemek pisirirken kepçe falan koyuyosun ya kenarda duruyo hani ondan
ay valla kalsın daha büsssüüürüü eksiğim var elektronikler bile tamamlanmadıhe tm o da lazım yoksa habire tezgah siliyonben üseniym cıkarmaya bazen de pişman oluyom hem hijyenik o bi kere al cabuk ondan
zaten 2 kişi avr listede ne kadar kötü olabilir ahahaKeptın bu hafta lıste sonucumuz kotu olacak ya
Ugrasıyrm kendımce ama sabıtım
Acım uleeenn
kuzum ben en az 2 3 hafta daha yoğunum ve sonrasıda mechul akşamları giremiyorm siteye sadece iş saatleri içinde burdayım yani fazydalı olamam diye düşünüyormSen neden olmuyorsun keptin
bak sen beni dinle alınan hiç bişeye yok deme koy cedyizine dursnnn annen kendine de alır zaten onlardan sonra snein ihiyacın olcakay valla kalsın daha büsssüüürüü eksiğim var elektronikler bile tamamlanmadı
Dogru cnm haklısınzaten 2 kişi avr listede ne kadar kötü olabilir ahaha
kuzum ben en az 2 3 hafta daha yoğunum ve sonrasıda mechul akşamları giremiyorm siteye sadece iş saatleri içinde burdayım yani fazydalı olamam diye düşünüyorm
Bugün brokoli yicem karar verdimo zaman brokoli salata ve corba yapıyosn
Ben cumadan cumaya tartiliyom lilimm. Ama benimde artık az gidio. Baya verdik yine duraksadı galiba lilim merak etme. Vericiigiiiz manken olicigiiiz. Sende boyda var. Bende oda yokCnm senın kılondurumun nasıl
Ben sabıtım ya
aynen öyleee ama biz zaten hep buralardayız sorun yok yaniDogru cnm haklısın
Sureklı cevrımıcı olacak, bızle ılgılenecek biri lazım
Hayırlısı olsun
bn sevmedim brokoliBugün brokoli yicem karar verdimiyi hatırlattın bana
Ben cumadan cumaya tartiliyom lilimm. Ama benimde artık az gidio. Baya verdik yine duraksadı galiba lilim merak etme. Vericiigiiiz manken olicigiiiz. Sende boyda var. Bende oda yok
Aa o çok önemli o olmadan ben asla yemek yapamamöyle kaşıklık değil yaa yemek pisirirken kepçe falan koyuyosun ya kenarda duruyo hani ondan
bak sen beni dinle alınan hiç bişeye yok deme koy cedyizine dursnnn annen kendine de alır zaten onlardan sonra snein ihiyacın olcak
cok fazla para gidiyo ıvır zıvıra söylemiştm sana
bak ben hala hergün liste yapıp veriyrm eşime eksikler doluymş o da bıktı bu getirdklerin ne o zaman diyo
bana gereksiz geliyoAa o çok önemli o olmadan ben asla yemek yapamam
Aynen canım yeter daha ne olsun ♡aynen öyleee ama biz zaten hep buralardayız sorun yok yani
bu hafta listeye gircek bi kişi daha var 3 kişi oluyossnz hadi iyisiniz
bn sevmedim brokolibn bugün yeşil mercimek yapcm yanınada corba yeterrr
Kız şaka yaptım benim içinde öyle sanki eskiden kaşıklık vardibana gereksiz geliyo
işte mutfakta hiç işey gereksiz değil bunu anla bi ilk önce sonrada herseyi almutfağım cok buyuk değil ya ıvır zıvırla dolduramam listemin dışına cıkmıcam bensonra deliriirim balkondan atarım
değil gereksizbana gereksiz geliyo
yarın da kv ye giderm yırtrm yemek işindenAynen canım yeter daha ne olsun ♡
al birini vur ötekineKız şaka yaptım benim içinde öyle sanki eskiden kaşıklık vardi
bugünden başladım evde yemeğim hazır YEMEK HAZIR OLUNCA DİYET YAPMAK DAHA KOLAY OLUYORkuzu o zaman inseneeeee bnde tartılaym da beraber saglam diyete başlıyak sen 67 ol ben 53
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?