Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

o zaman brokoli salata ve corba yapıyosn

o kaşıklık ne kadar iş görüyo biliyo musun sen bnde kızmıştm napcam bunu dşye ama şimdi olmasa napardm nereye koyardm o kadar kaşıgı bilmem
öyle kaşıklık değil yaa yemek pisirirken kepçe falan koyuyosun ya kenarda duruyo hani ondan

o kaşıklık ne kadar iş görüyo biliyo musun sen bnde kızmıştm napcam bunu dşye ama şimdi olmasa napardm nereye koyardm o kadar kaşıgı bilmem
Keptın bu hafta lıste sonucumuz kotu olacak ya
Ugrasıyrm kendımce ama sabıtım
Acım uleeenn

Keptın bu hafta lıste sonucumuz kotu olacak ya
Ugrasıyrm kendımce ama sabıtım
Acım uleeenn
zaten 2 kişi avr listede ne kadar kötü olabilir ahaha

Sen neden olmuyorsun keptin
kuzum ben en az 2 3 hafta daha yoğunum ve sonrasıda mechul akşamları giremiyorm siteye sadece iş saatleri içinde burdayım yani fazydalı olamam diye düşünüyorm

ay valla kalsın daha büsssüüürüü eksiğim var elektronikler bile tamamlanmadı
bak sen beni dinle alınan hiç bişeye yok deme koy cedyizine dursnnn annen kendine de alır zaten onlardan sonra snein ihiyacın olcak
cok fazla para gidiyo ıvır zıvıra söylemiştm sana
bak ben hala hergün liste yapıp veriyrm eşime eksikler doluymş o da bıktı bu getirdklerin ne o zaman diyo

Dogru cnm haklısın
Sureklı cevrımıcı olacak, bızle ılgılenecek biri lazım
Hayırlısı olsun

Bugün brokoli yicem karar verdim iyi hatırlattın bana
Cnm senın kılondurumun nasıl
Ben sabıtım ya
Ben cumadan cumaya tartiliyom lilimm. Ama benimde artık az gidio. Baya verdik yine duraksadı galiba lilim merak etme. Vericiigiiiz manken olicigiiiz. Sende boyda var. Bende oda yok

Dogru cnm haklısın
Sureklı cevrımıcı olacak, bızle ılgılenecek biri lazım
Hayırlısı olsun
aynen öyleee ama biz zaten hep buralardayız sorun yok yani
bu hafta listeye gircek bi kişi daha var 3 kişi oluyossnz hadi iyisiniz
bn sevmedim brokoli bn bugün yeşil mercimek yapcm yanınada corba yeterrr

mutfağım cok buyuk değil ya ıvır zıvırla dolduramam listemin dışına cıkmıcam ben sonra deliriirim balkondan atarım

aynen öyleee ama biz zaten hep buralardayız sorun yok yani
bu hafta listeye gircek bi kişi daha var 3 kişi oluyossnz hadi iyisiniz

bn sevmedim brokoli bn bugün yeşil mercimek yapcm yanınada corba yeterrr
Aynen canım yeter daha ne olsun ♡

mutfağım cok buyuk değil ya ıvır zıvırla dolduramam listemin dışına cıkmıcam ben sonra deliriirim balkondan atarım
işte mutfakta hiç işey gereksiz değil bunu anla bi ilk önce sonrada herseyi al he bak mesela sarımsak eziciyle havan ikisini birdn alma birini al sadece aynı işi yapanları alma ama herseyden 1 tane olsun mutlaka

bana gereksiz geliyo
değil gereksiz
Aynen canım yeter daha ne olsun ♡
yarın da kv ye giderm yırtrm yemek işinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…