Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aa bizde bizdee

Aynen benimki zaten pimpirikli ikinci adı pimpirik ahahahah

aynen canım ben hiç özenmiyorum yarın 101 e düz tabaklar gelcek 12 kişilik yapcam günlüklerimi misafir için takımımıda iiyisinden aldım güzel yani az olsun öz olsun havasındayım ben süpürgemi ütümü elektrikli aletlerimi hep iyisinden almaya çalışıyorum evimi ıvır zıvırla doldurcağımaa

Yaaa şişkoları üzmeyin bari beee ben iişkoyum sizden üzüyonuz beni aaaa ağlayacam 70 li kilodayım diye yaaaa
En iyisini yapıyorsun ya bak onları uzun süre kullanaksın zaten zıet pırt alınmazlar pahalılar
Bende bakayım a101 e eve yakın yok ama gşdince bitermi çok uygun şeyler hemen bitiyo kalmıyo tanıdık olsa orada çalışan keşke
Çatal bıçak takımımı gelecekmiş

Yemeyip yemeyip kasınca apnunda başım ağrıyo böyle şakaklarımdan başlıyo vallaha bugün gene iyi durumdayım akşamlar sıkıntı ama eşim geç geliyo bi yemeği 7 de yeaek bayram edecem ya 8 oluyo 9 oluyo sonrada emel niye kilo aldın gene göbeğin çıktı mıktı diyo anlamıyorum sanki kendi zayıf o gelmeden yeaem bu sefer niye beklemedin der dayanamıyosun obursun der

yemek takımı geliyo günlük kütahyanın 14 er tane alcam ondan
bide nehirin çatal kaşıkları geliyo onlarda paslanmazmış 50 yıl garantiliymiş 14 er tanede onlardan alcam
toplamda 330 gibi bişey yapıyoo

of kız benimkide pimpirik hemde cokkk fena
Ben savunuyorum herseyi o düzenli düzenli koyuyor herseyi heryerine yemeklerdede öyle soğanı şöyle kes yok böyle yap. Ben yine bildiğim gibi yapicam. Beğenmiyorsa gitsin lokantada yesin
Yok ya vardır belki sporla mporla ama nesfiti de çok kaçırmamak lazım şekerli
Sen bence nesfitinle vedalas canım
Biz adamakıllı yiyipte zayıflayalım

Eylüller güzel olur ya bizde eylülde evlenmiştik teee on sene önceeeee
Eylülde hava çok güzel oluyor böyle aşırı bi deli gibi sıcak olmuyor. Birde sonbahara giriş en sevdigim mevsim
Canım ben karacadan flamingo serisini aldim cok ucuzlamıştı gözlerime inanamadım ahahaha nişanlımı yolladim hemen şunu al bunu al diye. Neyi varsa yoksa aldırdım. 2 koca koli oldu. Çok gereksiz evet ama çok beğendiydim ahahah ara ara uyguna bulursan öyle içine sinen güzel birsey al

Bunlardan aldim günlük kullanmak icin

ne kadar a aldın kız karacaya hiç iyi demiyolar

Emziren anne menüsü

Kalkınca
1kuru kayısı
21 kuru üzüm

9:00 kahvaltı
Yarım dilim t.b. ekmeği Pırasalı omlet (1yumurta ile yapılmış)
Çeyrek patates (fırınlanmış)
Domates, salatalık
Peynir
7 zeytin
Nutella (kendim yaptım şekersiz) 1tatlı kaşığı
Tahin pekmez (1tatlı kaşığı)
1bardak rezene çayı

11:00
Yarım bardak Tarçınlı süt
Kendi yaptığım çok az şekerli çikolatadan bir kare

13:30
Taze fasulye (1tabak )
Karabuğday pilavı (5kaşık)
Salata
Ayran

16:30
Elma

18:45
2porsiyon Sebzeli sulu karnabahar yemeği
Kuru fasulye (2yemek kaşığı)
Salata
Yoğurt

Dereotlu yoğurt
Nar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…