- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #241.041
Tamamen anlami budurbnmde öyle olur kesinaman bosver bi daha nerde yicen zaten öyle umarsızca
şunda ''ben her şeyi bilirim gel bana sor annem'' havası yok mu ya
Tamamen anlami budurbnmde öyle olur kesinaman bosver bi daha nerde yicen zaten öyle umarsızca
şunda ''ben her şeyi bilirim gel bana sor annem'' havası yok mu ya
Aa bizde bizdeeBende karnıyarığı fırına hiç yağsız koyuyorum közleniyo yağ sürsem bi deniyim bakiyim yaa
Yaa keşke zamanın olsa yaratsan bak kahvaltı yapınca tutuyo insanı kahvaltıya abancam artıkın
Yok ya vardır belki sporla mporla ama nesfiti de çok kaçırmamak lazım şekerli
Benim kaşıklığım yok minik bi tabak koyuyorum kaşığın altına ya boşuna durmasın ocağın yanında rondo var mikaer var işe yarıyolar ama mesela firitöz 3 kere kullandım gereksiz katı meyve sıkacağı hiiiç alma 3 kere kullandım başkasına verdim gereksiz tost makinam bile yok ocakta yapıyorum kapanan eskinin aletlerinden varya hani iöine koy kapa altını üstünü çevir bitti gitti el bılendırı al çorba için lazım canım mikser kek için lazım olur fırın filan almışsındır zaten baharatlık tezgahta gereksiz yer kaplar dolaba koy gitsin kavanoza filan tuzluk biberlik al yeter
Evet gereksiz
Kesinlikle ama beceremedim ben hala bunu tabi
Kahvaltı takımlarınaçok özeniyom ya cıvıl cıvıl çiçekli böcekli ama yok yumurta şeysi yok çaydanlığı sütlüğü ayrı kırk şey gereksiz masraf 1 i kırılsa haydaaaa takım bozuldu diye ağlayacaksın boşver al 6 tabak değişik değişik kullan kahvaltıya zaten 2 kişisiniz hergün misafir gelmez kırılsa üzülmezsin alırsın bi 6 tane daha
İnsan herşeye özeniyo ama dolap bekliyo eşyalar biraz pratik olmak lazım ya o paraya elektrik süpürgeni bi üst model alırsın demi
Eylüller güzel olur ya bizde eylülde evlenmiştik teee on sene önceeeee
Gecen bime geldiydi gordun mu pincikyoh gardaş ondanda almıcamgereksiz bence bambulardan aldım bambulu çay takımı alcam bide
ahhaha kesinlikle bulduğunda banada söyle
Gecen bime geldiydi gordun mu pincikyoh gardaş ondanda almıcamgereksiz bence bambulardan aldım bambulu çay takımı alcam bide
Aynen benimki zaten pimpirikliikinci adı pimpirik ahahahah
aynen canım ben hiç özenmiyorum yarın 101 e düz tabaklar gelcek 12 kişilik yapcam günlüklerimi misafir için takımımıda iiyisinden aldım güzel yani az olsun öz olsun havasındayım ben süpürgemi ütümü elektrikli aletlerimi hep iyisinden almaya çalışıyorum evimi ıvır zıvırla doldurcağımaaBende karnıyarığı fırına hiç yağsız koyuyorum közleniyo yağ sürsem bi deniyim bakiyim yaa
Yaa keşke zamanın olsa yaratsan bak kahvaltı yapınca tutuyo insanı kahvaltıya abancam artıkın
Yok ya vardır belki sporla mporla ama nesfiti de çok kaçırmamak lazım şekerli
Benim kaşıklığım yok minik bi tabak koyuyorum kaşığın altına ya boşuna durmasın ocağın yanında rondo var mikaer var işe yarıyolar ama mesela firitöz 3 kere kullandım gereksiz katı meyve sıkacağı hiiiç alma 3 kere kullandım başkasına verdim gereksiz tost makinam bile yok ocakta yapıyorum kapanan eskinin aletlerinden varya hani iöine koy kapa altını üstünü çevir bitti gitti el bılendırı al çorba için lazım canım mikser kek için lazım olur fırın filan almışsındır zaten baharatlık tezgahta gereksiz yer kaplar dolaba koy gitsin kavanoza filan tuzluk biberlik al yeter
Evet gereksiz
Kesinlikle ama beceremedim ben hala bunu tabi
Kahvaltı takımlarınaçok özeniyom ya cıvıl cıvıl çiçekli böcekli ama yok yumurta şeysi yok çaydanlığı sütlüğü ayrı kırk şey gereksiz masraf 1 i kırılsa haydaaaa takım bozuldu diye ağlayacaksın boşver al 6 tabak değişik değişik kullan kahvaltıya zaten 2 kişisiniz hergün misafir gelmez kırılsa üzülmezsin alırsın bi 6 tane daha
İnsan herşeye özeniyo ama dolap bekliyo eşyalar biraz pratik olmak lazım ya o paraya elektrik süpürgeni bi üst model alırsın demi
Eylüller güzel olur ya bizde eylülde evlenmiştik teee on sene önceeeee
görmedim canım bimde 101 e geliyo yarın inşallah alabilriimGecen bime geldiydi gordun mu pincik
diğğmiiii tek ben değilmişim öyle düşünenTamamen anlami budur
Yaaa şişkoları üzmeyin bari beee ben iişkoyum sizden üzüyonuz beni aaaa ağlayacam 70 li kilodayım diye yaaaaAnaammn
En iyisini yapıyorsun ya bak onları uzun süre kullanaksın zaten zıet pırt alınmazlar pahalılaraynen canım ben hiç özenmiyorum yarın 101 e düz tabaklar gelcek 12 kişilik yapcam günlüklerimi misafir için takımımıda iiyisinden aldım güzel yani az olsun öz olsun havasındayım ben süpürgemi ütümü elektrikli aletlerimi hep iyisinden almaya çalışıyorum evimi ıvır zıvırla doldurcağımaa
Ara öğün vakti demekKarnim acikti yaaa
Yaaa şişkoları üzmeyin bari beee ben iişkoyum sizden üzüyonuz beni aaaa ağlayacam 70 li kilodayım diye yaaaa
En iyisini yapıyorsun ya bak onları uzun süre kullanaksın zaten zıet pırt alınmazlar pahalılar
Bende bakayım a101 e eve yakın yok ama gşdince bitermi çok uygun şeyler hemen bitiyo kalmıyo tanıdık olsa orada çalışan keşke
Çatal bıçak takımımı gelecekmiş
Ben savunuyorum herseyi o düzenli düzenli koyuyor herseyi heryerineof kız benimkide pimpirikhemde cokkk fena
Sen bence nesfitinle vedalas canımYok ya vardır belki sporla mporla ama nesfiti de çok kaçırmamak lazım şekerli
Eylülde hava çok güzel oluyor böyle aşırı bi deli gibi sıcak olmuyor. Birde sonbahara giriş en sevdigim mevsimEylüller güzel olur ya bizde eylülde evlenmiştik teee on sene önceeeee
Canım ben karacadan flamingo serisini aldim cok ucuzlamıştı gözlerime inanamadım ahahaha nişanlımı yolladim hemen şunu al bunu al diye. Neyi varsa yoksa aldırdım. 2 koca koli oldu. Çok gereksiz evet ama çok beğendiydim ahahah ara ara uyguna bulursan öyle içine sinen güzel birsey alaynen canım ben hiç özenmiyorum yarın 101 e düz tabaklar gelcek 12 kişilik yapcam günlüklerimi misafir için takımımıda iiyisinden aldım güzel yani az olsun öz olsun havasındayım ben süpürgemi ütümü elektrikli aletlerimi hep iyisinden almaya çalışıyorum evimi ıvır zıvırla doldurcağımaa
ne kadar a aldın kız karacaya hiç iyi demiyolarBen savunuyorum herseyi o düzenli düzenli koyuyor herseyi heryerineyemeklerdede öyle soğanı şöyle kes yok böyle yap. Ben yine bildiğim gibi yapicam. Beğenmiyorsa gitsin lokantada yesin
Sen bence nesfitinle vedalas canım
Biz adamakıllı yiyipte zayıflayalım
Eylülde hava çok güzel oluyor böyle aşırı bi deli gibi sıcak olmuyor. Birde sonbahara giriş en sevdigim mevsim
Canım ben karacadan flamingo serisini aldim cok ucuzlamıştı gözlerime inanamadım ahahaha nişanlımı yolladim hemen şunu al bunu al diye. Neyi varsa yoksa aldırdım. 2 koca koli oldu. Çok gereksiz evet ama çok beğendiydim ahahah ara ara uyguna bulursan öyle içine sinen güzel birsey al
Eki Görüntüle 2062312 Eki Görüntüle 2062314
Bunlardan aldim günlük kullanmak icin
Evet onu bende duydum ama birileri iyi diyor birileri iyi drgil diyor. Ama çok uygundu birde flamingolari çok hoşuma gitti dayanamadım. Linkini atıyorum canım. Fiyatları tam hatırlayamadım canım çok parçasını aldimne kadar a aldın kız karacaya hiç iyi demiyolar
Ben 68 dusuyum diyom dr gidimm basladgimdada zati 15gunluk surectede veririm belki artik sabrim.kalmadi hemen dusmeliyim 68
Catallamak iyidirpatlıcan forever bulgur pilavına koyuyorum süper oluyor hiç denedin mi sen
Kaç kiloda baslican tedaviye 2 ayda 10 kiloya yakın verirsin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?