Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kizlar nasilsiniz
SekerPancarii kaptanim gecen gundd yazdim gormedin heralde. Tekrar yazak istedim. Eger bi kac hafta sonra mesguliyetim azalir dersen ozamana kadar bn ilgilenebilirim takimla.

Kız şaka yaptım benim içinde öyle sanki eskiden kaşıklık vardi

ahahah dedim bende mi sorun var onu alsam koymaya yer arıcam ama tezgahım leke olsa 2 dk silerim onu hem yıka hem kaldır hem koymaya yer ara amaaaaan

orası öyle ihtiyacım olan şeylerden alcam birer tane ama bana gereksiz gelen şey mesela kahvaltı takımı almam sonra koymaya yer arıcam tezgahta baharatlıkta sevmiyorum hatta hiç sevmiyorum boş kalabalık gibi geliyo bana ama belki alırım

yemek bulmak en zoru

1 yk zeytinyağı koyabilirsin az yağlı olmuş olur

bugünden başladım evde yemeğim hazır YEMEK HAZIR OLUNCA DİYET YAPMAK DAHA KOLAY OLUYOR
belki kilo vermene gerk kalmıcak düşünsene o rahatlıgı artık 80e kadar cıkarsn

kahvaltı takımı almıcaksan kahvaltı tabaklarından al 2 yada 4 tane bölmeli olanlardan yeter

kaptinn dun yazamadim. Hemen cocuk yaoma cnm az gez eglen sonra eve tikilip kaliyosun :)
geziyoruz kuzuu zaten nişanlılıgımız uzun sürdü ondan önce sevgililik dönemi fln evleneli 20 gün oldu başladı cocuk demeye bnde yok dyorm
Aynen isi ne biricik gelinine yemek hazırlasın

Aynen ya kim icaat ettiyse çok lazim. Dedigin gibi silerim daha iyi
hazırlar ama işte yaptırmaya calışıyo sonrasında

@Blacksee55 kaptinn o değilde bundan kesin almamız lazım :D:
ahahahaah pisleşme evet bencede almalısın

hosbuldum canım paylaşımı okudum öyleymiş kaptan bulma konusunda yardımcı olamam lakin başka konuda yardimim dokunur belki
sanırım kaptan olabilcek biri varmış bakalım SekerPancarii ayarlıcaktı. destek olman bile yeter canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…