- 30 Mayıs 2014
- 16.037
- 25.001
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #241.001
Kız şaka yaptım benim içinde öyle sanki eskiden kaşıklık vardi
işte mutfakta hiç işey gereksiz değil bunu anla bi ilk önce sonrada herseyi alhe bak mesela sarımsak eziciyle havan ikisini birdn alma birini al sadece aynı işi yapanları alma ama herseyden 1 tane olsun mutlaka
değil gereksiz
yarın da kv ye giderm yırtrm yemek işinden
yemek bulmak en zoruAynen bende aynı hesapla yedim durdum nasılsa veriyorum dedim ama yaş ilerledi vermek zor ilaç kullan dediler kullanıyoz bakalım yaaa bir yerde dur demek lazımmış 1 öğünde kilo alıyorum yeminlen
Ben 13 kilo aldım hamileyken ama herbişeyi yedim dünyayı yedim o zamanlar
Listen duruyorsa çok güzel ya iyikide atmamışsın melek benimde canım bi baklava çektiki okuyunca amaaaan safi mideyim yaaaa
Mantar var bende yapayım akşama vakalım nr yapcam diyordum iki saattir
Ayy kıııız bunlar nee ben istemem böyle olmıyım ben allah koruusun kopacak gibiler az etli butlu iyi bana yaşım kaldırmaz çocuklu çocuklu kadın ben 60 larda iyiyim ya gerek yok bu kadar ip gibi aayy
Sen hangi memlekettesin canım
Canım yazık ya nası bağlı anneye bakarmısın ay ne tatlı üzüldüm benim oğlan hemen koşar arkadaşlarına anne git diye bağırır utanıyo bırakıyom okula diye ama dünyada neler var görüyoruz bırakırım daha okula birkaç sene daha yada arkadan arkaya takip ederim heralde ama bırakmayanlar var şaşırıyorum onlara ya
Evet bende bana bana yirdim hem
Kurabiye yapıp şekiller var ya bende çok var şekil otobüs şekli bile var zamanında almışımtavşan mavşan severşer onları pudra şekerine banarsın bi de
Aaaa şekerpancarıııı gıcık oluyorum sanaaaaa çok kıskanıyoruuuuum oooof 57 kilosun yaaaaaa çok sinir çok gıcııııık
1 yk zeytinyağı koyabilirsin az yağlı olmuş olurYağsız denedim canım öyle iyi oldu ama kuruyor hemen odsüstüne az yağ sürücem denicem bakım nasil olacak
Kız aklima geldi bendede öyle hayvan şekilli seyler var nereye koydumkiyapıyım bari . Bu arada samsunluyum canim
Aynen isi ne biricik gelinine yemek hazırlasınyarın da kv ye giderm yırtrm yemek işinden
Aynen ya kim icaat ettiyseahahah dedim bende mi sorun varonu alsam koymaya yer arıcam ama tezgahım leke olsa 2 dk silerim onu hem yıka hem kaldır hem koymaya yer ara amaaaaan
Fırçayla üstüne surucem canım bakiim nasil olucek. Pancar öyle yapın dedi1 yk zeytinyağı koyabilirsin az yağlı olmuş olur
Oda olur az az sürersinFırçayla üstüne surucem canım bakiim nasil olucek. Pancar öyle yapın dedi
senin düğün ne zaman blackkAynen isi ne biricik gelinine yemek hazırlasın
Aynen ya kim icaat ettiyseçok lazim. Dedigin gibi silerim daha iyi
Taa seneye eylulde InsAllah canimsenin düğün ne zaman blackk
Taa seneye eylulde InsAllah canim
sende eylül gelinlerinden olcan hee kaç eylülTaa seneye eylulde InsAllah canim
poncikkkimm görüşemiyoruz nasılsınbenden 1 ay sonraçok yok mu yaaa napcaz biz
poncikkkimm görüşemiyoruz nasılsın
İyiyim bende kilo almışım başım dertte benimdeiyiyim kuzumm sen naslsınevet görüşemiyoruz ne zamandır
hosbuldum canım paylaşımı okudum öyleymiş kaptan bulma konusunda yardımcı olamam lakin başka konuda yardimim dokunur belki
belki kilo vermene gerk kalmıcakbugünden başladım evde yemeğim hazır YEMEK HAZIR OLUNCA DİYET YAPMAK DAHA KOLAY OLUYOR
kahvaltı takımı almıcaksan kahvaltı tabaklarından al 2 yada 4 tane bölmeli olanlardan yeterahahah dedim bende mi sorun varonu alsam koymaya yer arıcam ama tezgahım leke olsa 2 dk silerim onu hem yıka hem kaldır hem koymaya yer ara amaaaaan
orası öyle ihtiyacım olan şeylerden alcam birer tane ama bana gereksiz gelen şey mesela kahvaltı takımı almamsonra koymaya yer arıcam tezgahta baharatlıkta sevmiyorum hatta hiç sevmiyorum boş kalabalık gibi geliyo bana ama belki alırım
geziyoruz kuzuu zaten nişanlılıgımız uzun sürdü ondan önce sevgililik dönemi fln evleneli 20 gün oldu başladı cocuk demeye bnde yok dyormkaptinn dun yazamadim. Hemen cocuk yaoma cnm az gez eglen sonra eve tikilip kaliyosun :)
hazırlar ama işte yaptırmaya calışıyo sonrasındaAynen isi ne biricik gelinine yemek hazırlasın
Aynen ya kim icaat ettiyseçok lazim. Dedigin gibi silerim daha iyi
ahahahaah
sanırım kaptan olabilcek biri varmış bakalımhosbuldum canım paylaşımı okudum öyleymiş kaptan bulma konusunda yardımcı olamam lakin başka konuda yardimim dokunur belki
O ne kiiiiz ahahahahah ayy kahkaha attim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?