- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #241.081
Ayy utandımbende çocukta yok aldim başımı gittim göbiş egzersizleri yap sen canım başka birseye ihtiyacın yok
Çok sağol canımYa sen harika besleniyrsun
Ben gorduydum instada cok begenmistimLilim flamingolarmi. Değişik ürünleri var dur link eklicem buraya
https://www.krc.com.tr/product/search?q=Flamingo
Sağol lilimmm ♡ çok uygun sende al beraber kullanalımBen gorduydum instada cok begenmistim
Aklimda bernardo diye kalmis
Gule gule kullan
Cnm abur cubur hic bilmez ki cocukyapıyorum canım ama dikkat etmezsem alıcam biliyorum :) hem sen bakma orda hedefte 47 yazıyor ama oraya geldikten sonra 45 olunca anca rahatlarım eşimde yok 35 ol bari o çok ya diyor
Çok sağol canımKavun karpuzu yemek yanından çıkardım sayende
Bebeklerimizin ek gıda zamanı yakınlaştıkça stres yapıyorum nasıl yapsam oğlum abur cubura meyletmez tutturan bir çocuk olmaz diye düşünüp duruyorum kaygımın sebebi ise çocuk sevmeye gelirken abur cubur la gelen insanlar
Diyorum şimdiden biliyorlar katı olduğumu ama ne bilim yukarı katta eltim var oda çok dertli kızları alıştı böyle şeylere onlardan görünce isterseCnm abur cubur hic bilmez ki cocuk
Uc yasina kadar sakinilabilir
Sen hic endise etme
Bnm oglum hic bilmedi
Markette o reyona bile gitmez
Istemez
Gorunce kaciyordu
Simdi sut dilimi falan yiyor alistirdikama biz alistirdik
Vermesem yemezdi
Gelenlere ben vermiyrm de kati ol bu konuda
Çok dogru soyluyirsun ivir zivir cok para tutuyorbak sen beni dinle alınan hiç bişeye yok deme koy cedyizine dursnnn annen kendine de alır zaten onlardan sonra snein ihiyacın olcak
cok fazla para gidiyo ıvır zıvıra söylemiştm sana
bak ben hala hergün liste yapıp veriyrm eşime eksikler doluymş o da bıktı bu getirdklerin ne o zaman diyo
Oyy yerim ben onu maşallahEngelleyemedigim tek sey babamin oglumu ankara havalarina slistirmasi idi
Ayaga dikildiginden beri oynatiyor dedesi
En son bu aksam erik dali ve degirmenin bendine oynadik
Canım akşamdan bir bardak suyun içine bir tane ceviz atıyorum sabah içiyorum arkasından da cevizini yiyorum hem faydalı hem zayıflamaya yardımcıymışKizlar ceviz suuyu diyip duruyorsunuz o ne ne ise yariyor
Nise yarin evlenince anlarsin ama önemli şeyleri all yosa bende kalabaligi cok sevmem mutfak tezgahi silmeye kaliteli bezlerden al gerci A101 dede var üçlü havlu tpli yani hazir olsun sonra nasil iyi oluyor buyle siyler...mutfağım cok buyuk değil ya ıvır zıvırla dolduramam listemin dışına cıkmıcam bensonra deliriirim balkondan atarım
Benimde var kaşıklık kullanmıyorum siliyorum hemen annem kullanır mesala ben kullanmaya yikamaya erinirim :))Aynen isi ne biricik gelinine yemek hazırlasın
Aynen ya kim icaat ettiyseçok lazim. Dedigin gibi silerim daha iyi
Oggggggggg bu ne insan yemeden icmeden kesilir :))))((((
Bence çok sevimliOggggggggg bu ne insan yemeden icmeden kesilir :))))((((
45 nedir kizyapıyorum canım ama dikkat etmezsem alıcam biliyorum :) hem sen bakma orda hedefte 47 yazıyor ama oraya geldikten sonra 45 olunca anca rahatlarımeşimde yok 35 ol bari o çok ya diyor
Bende yapim faydasini gordunuzmuCanım akşamdan bir bardak suyun içine bir tane ceviz atıyorum sabah içiyorum arkasından da cevizini yiyorum hem faydalı hem zayıflamaya yardımcıymış
45 nedir kiztövbe tövbe başımıza taş yağacak ben 60 olunca takla aticam sevinçten
Canım bilmiyorum ki düzenli yapamıyorumBende yapim faydasini gordunuzmu
Kiz kg almasi normal tamam yemistir ama kullandığı ilaclarin etkisi 6 ay suruyor bén iki tupten 8 kg aldim iki ay sonra kendimi zor zabddettim istek dışı asiri istah acildiydi oyle boyle değilAnaammn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?