Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy utandım bende çocukta yok aldim başımı gittim göbiş egzersizleri yap sen canım başka birseye ihtiyacın yok
yapıyorum canım ama dikkat etmezsem alıcam biliyorum :) hem sen bakma orda hedefte 47 yazıyor ama oraya geldikten sonra 45 olunca anca rahatlarım eşimde yok 35 ol bari o çok ya diyor

Ya sen harika besleniyrsun
Çok sağol canım Kavun karpuzu yemek yanından çıkardım sayende
Bebeklerimizin ek gıda zamanı yakınlaştıkça stres yapıyorum nasıl yapsam oğlum abur cubura meyletmez tutturan bir çocuk olmaz diye düşünüp duruyorum kaygımın sebebi ise çocuk sevmeye gelirken abur cubur la gelen insanlar

Son düzenleme:
Cnm abur cubur hic bilmez ki cocuk
Uc yasina kadar sakinilabilir
Sen hic endise etme
Bnm oglum hic bilmedi
Markette o reyona bile gitmez
Istemez
Gorunce kaciyordu
Simdi sut dilimi falan yiyor alistirdik ama biz alistirdik
Vermesem yemezdi
Gelenlere ben vermiyrm de kati ol bu konuda

Diyorum şimdiden biliyorlar katı olduğumu ama ne bilim yukarı katta eltim var oda çok dertli kızları alıştı böyle şeylere onlardan görünce isterse hiç yemeyecek diye bişey de yok tabi yiyecek arada çocuk bu sonuçta da amaaannn Allah yardımcımız olsun :)
İşte o yüzden önce kendi beslenmemi düzeltiyorum :)

Çok dogru soyluyirsun ivir zivir cok para tutuyor poncikbirgelincik dile kim ne alirsa kabul et

mutfağım cok buyuk değil ya ıvır zıvırla dolduramam listemin dışına cıkmıcam ben sonra deliriirim balkondan atarım
Nise yarin evlenince anlarsin ama önemli şeyleri all yosa bende kalabaligi cok sevmem mutfak tezgahi silmeye kaliteli bezlerden al gerci A101 dede var üçlü havlu tpli yani hazir olsun sonra nasil iyi oluyor buyle siyler...

yapıyorum canım ama dikkat etmezsem alıcam biliyorum :) hem sen bakma orda hedefte 47 yazıyor ama oraya geldikten sonra 45 olunca anca rahatlarım eşimde yok 35 ol bari o çok ya diyor
45 nedir kiz tövbe tövbe başımıza taş yağacak ben 60 olunca takla aticam sevinçten

Kiz kg almasi normal tamam yemistir ama kullandığı ilaclarin etkisi 6 ay suruyor bén iki tupten 8 kg aldim iki ay sonra kendimi zor zabddettim istek dışı asiri istah acildiydi oyle boyle değil
@denetim in kg almasida normal ama bundan sonra artik toplanmistir artik vermeye başlar once su bi haftayi bekleyelim dimi denetinm ins guzel haber gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…